"Divná" menstruace/krvácení

1
23.7.18 22:55

"Divná" menstruace/krvácení

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Poslední dobou (cca 2 cykly) mě trochu zlobí menstruace. Dřív mě první den menstruace vždycky bolelo břicho (nijak silně, ale cítit to bylo), před cca půl rokem to přestalo, což jsem brala jako pozitivum. Ovšem poslední dvě menstruace probíhaly tak nějak divně. Krvácela jsem míň než obvykle a po skočení mých klasických 6 dní jsem cca dalších 6 dní špinila a občas i trochu krvácela. A poslední menstruace byla také dost slabá, opět se špiněním a slabým krvácením. Ale ted´ to krvácení vypadá spíš jako bych byla odřená nebo něco takového. Krev je čirá, občas do růžova a když si dám tampon (kvůli koupání v bazénu), tak je lehce ušpiněný jenom konec (u šňůrky) a špička tamponu je prakticky čistá. Nevíte, co by to mohlo být?? Popřípadě, nemáte s tím některá zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
23.7.18 23:50

Tak může to být prakticky cokoli.. hormonální nerovnováha třeba.. nevydařila jsi antikoncepci? Nebo nebereš nějaké léky? Asi nejlíp pořadí doktor no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.20 11:08

Oživuji…
Poslední dva cykly mám rozhozené. Nejdřiv přišel cyklus o týden později a teď zase o týden dřív, přisuzuji to stresu, byla jsem s dcerou v nemocnici.

Co mě trápí, že teď byla ms na začátku slabá, teď je silná. Vždy používám spíše tampóny.
Teď však na tampónu moc krve není, až ho vytáhnu, tak na wc víc krvácím.
ms i trvá déle než obvykle.

Ani nevím na co se vlastně ptám. Spíše jestli to tak může být.

m.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí