Divná MS a stále bolí břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
666
27.1.14 13:08

divná ms a stale boli bricho

Ahoj, chci se zeptat, zda se nekomu nestalo to co me. Pred 14 dnemi jsem mela MS, ktera prisla se zpozdenim, ale krvacela jsem chvili, druhy den jsem mela uz hnedy vytok. Chodila jsem se slipovkou - jindy fakt prvni 3 dny se beh tamponu nehnj, je to krve, jak pri porazce. Na te slipovce temer nic nebylo, treti den se objevily dve kapky krve. A az do 5ty dne jsem spinila, MS mam normalne 5 dni. Jenze me furt boli bricho, jako bych to mela dostat. Mam uplne jinej vytok nez normalne, takovej vodovejsi. Jindy ho mivam hodne a takovej klouzavejsi a po 14 dnech se meni do hustyho, ale ted nic. Mam ho furt vodovy. Ale nic jinyho me netrapi, nesvedi, nezapacha nic. A nejhorsi je teda ta bolest bricha. Abych byla tehotna, to je asi blbost, ne? Delala jsem si test pred MS a vysel negativ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.1.14 13:08

@angelsface dojdi si k doktorovi, může mít víc příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.1.14 13:14

Ja bych znovu zkusila test a kdyztak zavolej na gyndu a porad se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.1.14 13:21

@angelsface jestli před 14 dny byla menstruace, tak tohle může být bolestivá ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
27.1.14 13:25

Jojo, mivam bolestivou ovulaci, ale bricho me boli od skonceni MS. A ovulku jsem vzdycky poznala… prave podle toho, ze me bolelo bricho.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
27.1.14 13:28

Blizici se ovulace nebo zanet. Podobnou MS jsem mela taky a nic to neznamenalo. Nejake leky jsi nebrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
27.1.14 13:35

Kdyby ovulace, ale vzdycky me prestane bolet bricho a pak cca po tydnu a pul zas jak pri ms, pak prijde ovulka a za 3 dny je to ok, ale ted me boli bricho, jak pri/pred ms. A je to fakt strasny, citim se furt nafoukla. :x
Hlavne ted vubec nespim, jsem unavena, usnu a probudi, se cca za 3-4h a uz proste neusnu. :nevim:
Leky jsem zadny nebrala krome horkyho napoje paralenu.
Krome toho jsem prvni den MS mela horecku 39. Druhej den 37,5. A pak najednou nic. :zed: A to mi nic nebylo krome bolesti hlavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
27.1.14 14:37

@angelsface zajdi na gyndu, jestli nemas zanet delohy :nevim: ale ro bys mela asi teplotu (tu mas), mozna vytok nebo krvaceni mezi cykly. Ale tak za navstevu nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí