Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, může to být klidně počínající porod (tipla bych to na to), a pokud teplá voda ve sprše nepomáhá, tak určitě bych zajela do porodnice ![]()
Neboj miminko už je v tomto týdnu zralé na to přijít na svět ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,Jsem poprve tehotna ve 37 tt a tak se ptam zkusenejsich. Mam bolesti v krizi a hrozne mi tvrdne bricho, uz od vcerejska, dnes se k tomu pridal strasne silny tlak na spodek jakoby na vaginu zezhora a taky na kostrc, jako kdyby ze me mimi melo vypadnout.. Taky se mi chce hrozne zvracet a mota se mi silene hlava. Bricho mam tak tvrde ze skoro nemuzu chodit a mam v podbrisku sileny tlak. Mimi se taky dost hybe a kope me silene dole… Jsou tohle prosim poslicci nebo se mam znepokojovat?
Nezlob se, ale nenapadlo tě jet do porodnice než vysedavat na netu?
Kromě zvraceni a motani hlavy bych to viděla na porod. Určitě je lepší jet k lékaři než vše řešit na diskuzích
Já bych buď jela do porodnice a nebo bych si dala teplou sprchu. Já mám teď něco podobného a teplá sprcha mi vždy vše rozežene a pomůže tomu.
Tlak na spodek je normální… to se už vše hezky připravuje.
Motačky mám taky, ale to je hlavně díky počasí. Včera jsem byla v porodnici a prý na to teď trpí spoustu maminek. Ale určitě pro klid duše se tam možná stavte.
Ahoj vsem,
Jsem poprve tehotna ve 37 tt a tak se ptam zkusenejsich. Mam bolesti v krizi a hrozne mi tvrdne bricho, uz od vcerejska, dnes se k tomu pridal strasne silny tlak na spodek jakoby na vaginu zezhora a taky na kostrc, jako kdyby ze me mimi melo vypadnout.. Taky se mi chce hrozne zvracet a mota se mi silene hlava. Bricho mam tak tvrde ze skoro nemuzu chodit a mam v podbrisku sileny tlak. Mimi se taky dost hybe a kope me silene dole… Jsou tohle prosim poslicci nebo se mam znepokojovat?