Divné bolesti ve 37 tt

Anonymní
3.8.17 16:26

Divne bolesti ve 37 tt

Ahoj vsem,

Jsem poprve tehotna ve 37 tt a tak se ptam zkusenejsich. Mam bolesti v krizi a hrozne mi tvrdne bricho, uz od vcerejska, dnes se k tomu pridal strasne silny tlak na spodek jakoby na vaginu zezhora a taky na kostrc, jako kdyby ze me mimi melo vypadnout.. Taky se mi chce hrozne zvracet a mota se mi silene hlava. Bricho mam tak tvrde ze skoro nemuzu chodit a mam v podbrisku sileny tlak. Mimi se taky dost hybe a kope me silene dole… Jsou tohle prosim poslicci nebo se mam znepokojovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
3.8.17 16:30

Ahoj, může to být klidně počínající porod (tipla bych to na to), a pokud teplá voda ve sprše nepomáhá, tak určitě bych zajela do porodnice :)
Neboj miminko už je v tomto týdnu zralé na to přijít na svět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
3.8.17 16:31
@Anonymní píše:
Ahoj vsem,Jsem poprve tehotna ve 37 tt a tak se ptam zkusenejsich. Mam bolesti v krizi a hrozne mi tvrdne bricho, uz od vcerejska, dnes se k tomu pridal strasne silny tlak na spodek jakoby na vaginu zezhora a taky na kostrc, jako kdyby ze me mimi melo vypadnout.. Taky se mi chce hrozne zvracet a mota se mi silene hlava. Bricho mam tak tvrde ze skoro nemuzu chodit a mam v podbrisku sileny tlak. Mimi se taky dost hybe a kope me silene dole… Jsou tohle prosim poslicci nebo se mam znepokojovat?

Nezlob se, ale nenapadlo tě jet do porodnice než vysedavat na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.8.17 16:35

Kromě zvraceni a motani hlavy bych to viděla na porod. Určitě je lepší jet k lékaři než vše řešit na diskuzích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
3.8.17 16:39

Já bych buď jela do porodnice a nebo bych si dala teplou sprchu. Já mám teď něco podobného a teplá sprcha mi vždy vše rozežene a pomůže tomu.
Tlak na spodek je normální… to se už vše hezky připravuje.
Motačky mám taky, ale to je hlavně díky počasí. Včera jsem byla v porodnici a prý na to teď trpí spoustu maminek. Ale určitě pro klid duše se tam možná stavte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.8.17 16:51

Jed´do porodnice.Hned. A dej pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.8.17 19:13

Porod…