Divné nehty u 19měsíčního

8176
18.3.16 16:37

Divné nehty u 19ti měsíčního

Ahoj, můj syn ma od narozeni zvláštní nehty. Dalo by se rict, ze mu rostou trosku směrem nahoru a tak se mu často stane, ze se mu lámou. Kam byste s tim zašli? Ke kozni?

PS/ boty nosi tak dve hodiny týdne a jeste k tomu barefoot, z tech to opravdu nema :-) Začal chodit v roce a litá jako drak. Nevypadá, ze by ho to bolelo, ale co když začne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
18.3.16 16:39

Plíseň to neni, ted koukám, ze to tak vypada :) ma ho na konci proste zlamany :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.3.16 16:42

Koukni na nohy v rodine, dcery maji nehty na nohach takhle nahoru obe, po manzelovi :roll:
ten s tim ma potize s botama, porad kupuju ponozky, protoze je proste prodre.
resim to tak ze proste casto striham holkam nehty at to nema sanci se takhle trepit
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.3.16 16:56

A má to jen na palcích, vid? Syn to má taky, nikdo v rodině to tak nemá a při narození to vypadalo tak, že snad zarostou dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.3.16 16:59

U nás to kluci taky měli. Starší už mají nehty v pohodě (ani nevím, kdy se jim srovnaly, tipuju to tak na školkové období), nejmladší (16m) je má ještě zahnuté. Nikdy mě nenapadlo to řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
18.3.16 16:59

Ach jo, to jste me nepotesily :( Nějaký narovnavac na dětské nehty…hmmmm asi blbost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
18.3.16 17:00

@Meeshab když se mu to láme az do třetiny délky nehtu, tak bych to řešit chtěla. Jen asi neni jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
18.3.16 17:04
@Krčka píše:
Ach jo, to jste me nepotesily :( Nějaký narovnavac na dětské nehty…hmmmm asi blbost :)
:roll: :mrgreen: syn to má taky, a žije kvalitní život. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
18.3.16 17:10

Maji to obe me deti, po manzelovi. U syna je to snad to jedine, co po tatinkovi zdedil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
18.3.16 17:42

Holka to má bohužel taky, úplně stejné. Jediné, co pomáhá, je často stříhat a přiznám se, že jí to přetírám bezbarvým zpevnujícím lakem, asi od roku a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.3.16 17:57

No, zkus se zeptat pediatra, ale mě příjde že moje malá to má taky a něják mě nenapadlo to řešit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
18.3.16 18:17

Moje dcerka to ma taky, blbe je ze i v trech letech je strihani nehtu horor, jeci u toho jak tur, proste je to boli a pritim ustrihnu jen kousicek…a i kdyz je otriham, porad jsou nahoruca takove nerovne..snad z toho vyroste. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
18.3.16 18:26
K detkk
@Krčka píše:
Ahoj, můj syn ma od narozeni zvláštní nehty. Dalo by se rict, ze mu rostou trosku směrem nahoru a tak se mu často stane, ze se mu lámou. Kam byste s tim zašli? Ke kozni?PS/ boty nosi tak dve hodiny týdne a jeste k tomu barefoot, z tech to opravdu nema :-) Začal chodit v roce a litá jako drak. Nevypadá, ze by ho to bolelo, ale co když začne? :nevim:
@Krčka píše:
Plíseň to neni, ted koukám, ze to tak vypada :) ma ho na konci proste zlamany :(

K det. doktorce. Mozna je to jen banalny prob. no urcite bych se zeptala. Clovek nikdy nevi. Mozna mu chybi vitam. a projevuje se to na nechtech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.3.16 18:32

Náš mladší to má také - včetně třepení. Nikdy mě nenapadlo to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
18.3.16 20:06

Dcera mela taky nehty takovy divny, hrbolaty, kdyz byla mensi.
Na koznim ji napsali nejakou „vitaminovou“ masticku.
Pomohla.
Zeptej se v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí