Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli to tak taky máte některá, nebo to není normální mám zvláštní menstruaci. Menstruaci mám běžně 5 dní, z toho cca 3 dny slabé a pak už jen špinění. Jenže tento měsíc je to divné, 2 dny jsem to měla silné, dneska odpoledne nic, ani kapka, ani na papíře po utření, a teď večer zas krve jak z prasete, když to tak napíšu už se mi to párkrát stalo, ale na gynekologii vše ok. Snažíme se o miminko, 2 měsíce zpět jsem prodělala biochemické těhotenství, ale minula menstruace byla úplně normální Napadla mě endometrióza, ale to snad ne
Dík za vaše odpovědi
jsi ted zdravá? Je to tedy zvláštní, spíše bych to řesila na gynekologii. Konkrétně právě ten průběh krvácení. Může tam být asi více možností ovlivnění - aktivita, apod.
Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli to tak taky máte některá, nebo to není normální
mám zvláštní menstruaci. Menstruaci mám běžně 5 dní, z toho cca 3 dny slabé a pak už jen špinění. Jenže tento měsíc je to divné, 2 dny jsem to měla silné, dneska odpoledne nic, ani kapka, ani na papíře po utření, a teď večer zas krve jak z prasete, když to tak napíšu
už se mi to párkrát stalo, ale na gynekologii vše ok. Snažíme se o miminko, 2 měsíce zpět jsem prodělala biochemické těhotenství, ale minula menstruace byla úplně normální
Napadla mě endometrióza, ale to snad ne 

Dík za vaše odpovědi