Divný čich

360
15.1.14 17:43

Cítím smrad...asi po ATB...Pamyconu??

:mavam:
Mám v nose takový divný smrad, jako když pracujete např. se Savem a pak to cítíte několik hodin :poblion:Cítím to všude…doma, ve výtahu, kamkoliv se hnu a díky tomu jsem zjistila, že TO mám uložené v nose…a leze mi to už pěkně na nervy. :kytka:

Příspěvek upraven 19.01.14 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9970
15.1.14 17:56

@veryen to znám a dost důvěrně :roll:
Přesně jak popisuješ…je to jako bych cejtila savo.
Někdy to mívám třeba i několik dní. Nejdřív jsem si myslela, že jsem se ho při uklidu načichala a podráždilo mi to sliznici v nose. A z toho důvodu jsem savo uplně přestala používat. Jenže…čas od času se mi to stává i když už takovýhle čistící prostředky nepoužívám.
Ptala jsem se kdysi u dr. z čeho by to mohlo být a ta jen nevěřícně kroutila hlavou, řekla že neví a dál to neřešila. Prý kdyby to někdy bylo tak kritické, že by to trvalo dlouhou dobu, mám zkusit alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.1.14 17:59

@Komteska80 Já už myslela, že jsem sama a budu tu se svým dotazem za blázna :mrgreen: Já na alergu byla v prosinci :nevim: Ale je to teda fakt otravný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.1.14 18:08

@veryen to mi povídej. Mě to někdy obracelo žaludek. Teď mám na savo a jemu podobný sajrajty šílenou averzi :cert:
Taky nechápu, z čeho to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.1.14 19:00

Neporadím, ale já dnes všude cítila slaboučkou vůni žvýkačky pedro a dokonce i jeho chut, taky velice slabě. Připadala jsem si jak magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
15.1.14 19:03

Nejsi těhotná? Já když jsem byla těhotná tak jsem cítila od sousedů různé vůně (smrady) Při každém těhotenství. Tohle by mi zrovna asi nevadilo, savo mi strašně voní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.1.14 19:27

Buď můžeš být těhotná a nebo na tebe něco leze. Mě se často projevuje rýma/nachlazení tím, že cítím v nose intenzivní vůně - např. mýdlo nebo parfémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.1.14 19:47

@wladka73 tobě voní savo 8o!?
Ty jo, tak to bych s tebou hned měnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.1.14 19:55

@wladka73 Fůůůůj :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: není to nějaká úchylka??? :P Jestli je to těhotenství na mě, tak to určitě ne. A po rýmě mám…a byla sakra děsná, skončilo to zánětem dutin a antíkama. V pondělí jsem je dobrala, ale neměla jsem je poprvé, tak to by neměl být problém. A navíc jsem vypozorovala, že v chladnějším prostředí je to intenzívnější a občas se to táhne až na patro, ale pak to zas zmizí a je to jen v nose :( Promítám si i jídlo a pití, ale na nic jsem nepřišla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
15.1.14 20:43

@Komteska80 @veryen No a taky mi voní benzín, ale to je asi už normální. Savo je čistota. :mrgreen: Manžel mi věčně nadává že smrdím, když dělám se savem tak bez rukavic. Taky už jsem přemýšlela nad tím že je to divný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.1.14 20:54

@wladka73 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jo, benzín mi taky voní a čuchala bych ho raději, než to, co mám v tom rypáku a už i na jazyku…se po… :poblion: Můj by mě hnal, kdyby doma smrdělo Savo z úklidu :cert: Stačí, když ho občas použijem na plíseň(jsem tady též o tom černým hnusu založila diskusi).Škoda, že tak smrdí(teda Tobě né :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.1.14 21:13

Já cítím desinfekci při nemoci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.1.14 21:34

@Raduš.ka44 No jo, ale já nemocná nejsem…,ale tak mě napadlo :think: mám v zubu umrtvovací výplň, třeba nějakej sajrajt z toho, ale to je jen dedukce :nevim:,nemám jí poprvé :roll: nene, to nebude tím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.1.14 22:41
@wladka73 píše:
@Komteska80 @veryen No a taky mi voní benzín, ale to je asi už normální. Savo je čistota. :mrgreen: Manžel mi věčně nadává že smrdím, když dělám se savem tak bez rukavic. Taky už jsem přemýšlela nad tím že je to divný. :lol:

tak ty jsi teda zvíře :mrgreen:
A z benzínu mě akorát tak třeští hlava a zvedá se mi zavazadlo :poblion:
A se savem bez rukavic 8o :-O…no to bych umřela :mrgreen:…z těch rukou bych to určitě cejtila ještě další sezónu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.1.14 15:18

Tak už asi vím, čím to je :think: Hledala jsem v diskusích, i v poradnách, zda najdu podobný problém a našla jsem téměř stejný…jeden lékař na to odpověděl, že kapky Pamycon toto dělají, hodně uživatelů hlásí stejné příznaky, ale v nežádoucích účincích to není napsané. Mělo by to za 1-2 týdny přejít. V neděli jsem dobrala Augmentin a Pamycon a od pondělí cítím hnus a čím chladnější místnost, tím horší :poblion:…Ale že by toto způsobily kapky, mě nenapadlo(brala jsem na zánět dutin). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí