Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
![]()
Mám v nose takový divný smrad, jako když pracujete např. se Savem a pak to cítíte několik hodin
Cítím to všude…doma, ve výtahu, kamkoliv se hnu a díky tomu jsem zjistila, že TO mám uložené v nose…a leze mi to už pěkně na nervy. ![]()
Příspěvek upraven 19.01.14 v 17:21
@veryen to znám a dost důvěrně ![]()
Přesně jak popisuješ…je to jako bych cejtila savo.
Někdy to mívám třeba i několik dní. Nejdřív jsem si myslela, že jsem se ho při uklidu načichala a podráždilo mi to sliznici v nose. A z toho důvodu jsem savo uplně přestala používat. Jenže…čas od času se mi to stává i když už takovýhle čistící prostředky nepoužívám.
Ptala jsem se kdysi u dr. z čeho by to mohlo být a ta jen nevěřícně kroutila hlavou, řekla že neví a dál to neřešila. Prý kdyby to někdy bylo tak kritické, že by to trvalo dlouhou dobu, mám zkusit alergologii.
@Komteska80 Já už myslela, že jsem sama a budu tu se svým dotazem za blázna
Já na alergu byla v prosinci
Ale je to teda fakt otravný ![]()
@veryen to mi povídej. Mě to někdy obracelo žaludek. Teď mám na savo a jemu podobný sajrajty šílenou averzi ![]()
Taky nechápu, z čeho to je ![]()
Neporadím, ale já dnes všude cítila slaboučkou vůni žvýkačky pedro a dokonce i jeho chut, taky velice slabě. Připadala jsem si jak magor
Nejsi těhotná? Já když jsem byla těhotná tak jsem cítila od sousedů různé vůně (smrady) Při každém těhotenství. Tohle by mi zrovna asi nevadilo, savo mi strašně voní ![]()
Buď můžeš být těhotná a nebo na tebe něco leze. Mě se často projevuje rýma/nachlazení tím, že cítím v nose intenzivní vůně - např. mýdlo nebo parfémy.
@wladka73 tobě voní savo
!?
Ty jo, tak to bych s tebou hned měnila ![]()
@wladka73 Fůůůůj
není to nějaká úchylka???
Jestli je to těhotenství na mě, tak to určitě ne. A po rýmě mám…a byla sakra děsná, skončilo to zánětem dutin a antíkama. V pondělí jsem je dobrala, ale neměla jsem je poprvé, tak to by neměl být problém. A navíc jsem vypozorovala, že v chladnějším prostředí je to intenzívnější a občas se to táhne až na patro, ale pak to zas zmizí a je to jen v nose
Promítám si i jídlo a pití, ale na nic jsem nepřišla ![]()
@Komteska80 @veryen No a taky mi voní benzín, ale to je asi už normální. Savo je čistota.
Manžel mi věčně nadává že smrdím, když dělám se savem tak bez rukavic. Taky už jsem přemýšlela nad tím že je to divný. ![]()
@wladka73
No jo, benzín mi taky voní a čuchala bych ho raději, než to, co mám v tom rypáku a už i na jazyku…se po…
Můj by mě hnal, kdyby doma smrdělo Savo z úklidu
Stačí, když ho občas použijem na plíseň(jsem tady též o tom černým hnusu založila diskusi).Škoda, že tak smrdí(teda Tobě né
)
@Raduš.ka44 No jo, ale já nemocná nejsem…,ale tak mě napadlo
mám v zubu umrtvovací výplň, třeba nějakej sajrajt z toho, ale to je jen dedukce
,nemám jí poprvé
nene, to nebude tím ![]()
@wladka73 píše:
@Komteska80 @veryen No a taky mi voní benzín, ale to je asi už normální. Savo je čistota.Manžel mi věčně nadává že smrdím, když dělám se savem tak bez rukavic. Taky už jsem přemýšlela nad tím že je to divný.
tak ty jsi teda zvíře ![]()
A z benzínu mě akorát tak třeští hlava a zvedá se mi zavazadlo ![]()
A se savem bez rukavic
…no to bych umřela
…z těch rukou bych to určitě cejtila ještě další sezónu ![]()
Tak už asi vím, čím to je
Hledala jsem v diskusích, i v poradnách, zda najdu podobný problém a našla jsem téměř stejný…jeden lékař na to odpověděl, že kapky Pamycon toto dělají, hodně uživatelů hlásí stejné příznaky, ale v nežádoucích účincích to není napsané. Mělo by to za 1-2 týdny přejít. V neděli jsem dobrala Augmentin a Pamycon a od pondělí cítím hnus a čím chladnější místnost, tím horší
…Ale že by toto způsobily kapky, mě nenapadlo(brala jsem na zánět dutin). ![]()