Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím holky, sice si u tohohle dotazu budu připadat asi jako trubka, ale jen se chci poradit. Od minulýho čtvrtka jsem byla nachlazená, nic hroznýho, jen kašel jak při tubeře, sem tam smrknout a míň energie. Pondělí, úterý, když jsem měla volno jsem poctivě byla doma, abych si to lítáním venku nezhoršila, ode dneška zase normálně pracuju. Prakticky mi přijde, že mi nic není, ale pořád se cejtím hrozně unavená a je mi mizerně jako bych měla chřipku jak blázen, a přitom mi nic není, žádná rýma, žádnej kašel, ani zvýšená teplota. tak co to sakra je? nemůžou to bejt třeba ucpaný dutiny nebo něco takovýho? takhle se cítím, když jsem nemocná, ale navenek mi zkrátka nic není, nechápu to ![]()
No, chápu, že jsem položila praštěnej dotaz, ale nemusíte mě za trest děsit ![]()
To mě taky napadlo, ale takhle blbě se cejtim od včera, i když jsem jinak ok.. Ta zimnice do toho taky nic moc… Proto je mi to divný
že jsem byla nemocná, to jo, ale tohle se mi ještě nestalo, abych byla zdravá a neměla ani chuť kouřit
![]()
@Jane.Jay Já to mám zase obráceně. Jsem úplně v pohodě, nic mě nebolí, energie relativně (vzhledem k mému dítěti) dost, ale pořád jsem zahleněná a smrkám.
@Jane.Jay dělám si legraci. Pokud se to nezlepší tak bych si zašla k dr.. Podle mě to bude ok.
Jojojo, jen si rejpněte
Snad to bude brý..Dopovala jsem se paralen, a zbytečně, a vlastně nevím na co, si přijdu jak blázen ![]()
RadkaCH: noo, to ti nezávidim, je to otrava
Ale odpo už jsem si říkala, že bych radši frkala jak divá, než tenhle stav, kamarádka chtěla odvézt, dohromady cca 50km, a za tím volantem jsem myslela, že usnu ![]()
Když je ti tak od včerejška, tak se o tebe třeba pokouší nějaká nemoc, ale ještě nepropukla…
Takhle mi bylo min. čtvrtek, tak jsem si pár dní odkašlala, bylo mi fajn, a včera večer zas mizérie..nevím proč
Nemůžu si dovolit bejt nemocná, tak snad néé..:(
Je teď asi pro bacily výživné období, taky se o mě něco pokouší už více než týden, pár dní to dalo pokoj a včera zase znova, dneska jsem půlku dne proležela. Už si říkám, že by bylo snad lepší, kdyby na mě něco opravdu přišlo, za pár dní bych to vyležela a pak byla ok…nebaví mě být pořád taková zdravá-nemocná ![]()