Práce na MD - zanedbávám malou?

Anonymní
16.4.14 17:17

Divný pocit,jsem málo doma

Holky mám divný pocit. Malý budou teď dva roky. A našla jsem si práci 2krát týdne plus jeste jednou za 14dní práci u koní. No a jde o to, ze mám pocit, ze malou zanedbavam dnes mi řekl i můj chlap, ze jsem s malou málo. A to hlídání mám úplně v pohodě babička je v důchode a malou hlídá ráda. Nevím myslíte, ze mám něco zrušit a nebo vtom pokračovat. Obě ty brigády me baví. Achjo nevím no..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
16.4.14 17:20

A tvůj chlap do práce nechodí? Nebo chodí denně, tudíž je s malou taky málo, takže by ti nic neměl vyčítat. Dvakrát týdně snad není žádná katastrofa, navíc když hlídá babička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.4.14 17:23
@Anonymní píše:
Holky mám divný pocit. Malý budou teď dva roky. A našla jsem si práci 2krát týdne plus jeste jednou za 14dní práci u koní. No a jde o to, ze mám pocit, ze malou zanedbavam dnes mi řekl i můj chlap, ze jsem s malou málo. A to hlídání mám úplně v pohodě babička je v důchode a malou hlídá ráda. Nevím myslíte, ze mám něco zrušit a nebo vtom pokračovat. Obě ty brigády me baví. Achjo nevím no..

Jen brigáduj a nenech se deptat. Buzerovat dokáže každý. Asi se mu nelíbí, že jsi mezi lidmi. To oni jsou rádi, když je žena doma u plotny a čeká na manžílka. A on s ní není málo?

• Citovat
  • Upravit
50133
16.4.14 17:29

Ve dvou letech bez tebe dítě 2× týdně úplně v klidu přežije. V zemích západní Evropy chodí matky do práce od půlročních dětí a děti jdou do jeslí nebo jsou s chůvami. Tohle mi přijde jako ideál :palec: Navíc za rok určitě půjde do školky a tam pak jsou děti pracujících matek denně od rána do pozdního odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.4.14 17:33
@Anonymní píše:
Holky mám divný pocit. Malý budou teď dva roky. A našla jsem si práci 2krát týdne plus jeste jednou za 14dní práci u koní. No a jde o to, ze mám pocit, ze malou zanedbavam dnes mi řekl i můj chlap, ze jsem s malou málo. A to hlídání mám úplně v pohodě babička je v důchode a malou hlídá ráda. Nevím myslíte, ze mám něco zrušit a nebo vtom pokračovat. Obě ty brigády me baví. Achjo nevím no..

Prosimtě a kolikrát týdně je celý den doma s malou tvůj chlap? Je s ní snad častěji než ty? Jestli ne, tak jí taky dost zanedbává, to bych mu teda vpálila, obzvlášť pokud celý dny hnije v práci a jen blbě pindá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 17:35

No prave, ze ted byl bez prace. Dnes nastupuje poprve na nocni. Takze s malou byl no, ale stejne si myslim, ze s malou nejsem tak malo. :,(

• Citovat
  • Upravit
46669
16.4.14 17:39
@Anonymní píše:
No prave, ze ted byl bez prace. Dnes nastupuje poprve na nocni. Takze s malou byl no, ale stejne si myslim, ze s malou nejsem tak malo. :,(

No vida, tak se jí mohl věnovat, když maminka pracovala ;). To ho šlechtí a ty buď v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
16.4.14 17:41
@Anonymní píše:
No prave, ze ted byl bez prace. Dnes nastupuje poprve na nocni. Takze s malou byl no, ale stejne si myslim, ze s malou nejsem tak malo. :,(

8o 8o 8o 8o Tak já nevím, ale neměl by ten chlap být rád, že aspoň částečně pracuješ a přineseš domů nějakou korunu navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
16.4.14 17:42

Mám roční holčinu a šla bych hned do práce, takhle na pár hodin týdně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.4.14 17:42

2× týdně a jednou za 14 dní rozhodně není moc ;) jestli ti to vyhovuje, práce tě baví a uspokojuje (plus ještě něco vyděláš, což je taky fajn), tak v tom pokračuj ;) ono někdy je taky potřeba se od dítěte a domácnosti odreagovat :) navíc když hlídá babička, tak tím spíš je to v pohodě… kdyby dítě chodilo někam do jeslí a nelíbilo se mu tam, bylo by to horší, ale takhle bych to vůbec neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.4.14 17:44

Jen tak mimochodem, moje mamka třeba šla zpátky do práce na plný úvazek, když mi bylo 1,5 roku, chodila jsem do jeslí, putovala jsem na hlídání po celé svobodárně, když rodiče měli noční, chodila jsem spát k babičkám - a nijak se to na mě ani na mém vztahu s rodiči nepodepsalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.4.14 17:46

Hele, co já bych dala za to, kdybych ve dvou letech dětí mohla vypadnout 2× týdně do práce a přijít na jiné myšlenky. Ono si pak toho času s dítětem víc vážíš a víc se mu věnuješ. A chlap by měl být rád, že pracuješ, nehloupneš doma, neotravuješ a nevymýšlíš kraviny a nosíš domů peníze. On asi toho času doma taky moc nestráví, když chodí do práce, takže by to vůbec neměl komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
16.4.14 17:49

Já si našla práci když bylo malému 10m. Chodila 4× týdně na 5 hodin, ale další 3 jsem trávila mimo domov kvůli blbým spojům. Vracela jsem se domů, když už malý spinkal, začalo mi to strašně vadit, malému bylo celkem jedno jestli je s tatínkem nebo babičkou, ale mě to užíralo a naši mi taky dali docela čočku, že místo abych se věnovala jeho vývoji, hlídá ho každý den někdo jiný… no vydržela jsem to 4 měsíce a vrátila se plně na mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
16.4.14 17:50

Podle me je to naprosto idealni, tohle by mi vyhovovalo ;) Navic i s tim hlidanim- babicka je urcite rada, nevidela bych duvod, proc se kvuli manzelovi nejak omezovat, kdyz mas moznost ziskat finance navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.4.14 17:59

Moje kamarádka, která žije v USA, šla do práce na plný úvazek ve třech měsících věku dítěte, malý v celodenních jeslích. Pracuje od rána do 5 odpoledne. Běžná praxe. Naše MD jí přijde jako pohádka. Taky se díky ní dívám na všechno trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat