Divoké děti v bříšku - ufff !

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
19.5.15 21:30

@chci_miminko prvni syn byl v brise drak - vubec se nezastavil, na UZ mi gynekolog rekl, ze (cituji) „to debilni mimino bude hyperaktivni a podpraskama od narozeni“… kazdopadne se narodil den pred terminem a je opravdu hodne zivy.. od narozeni do 4mesicu spal 7hodin v noci v kuse.. pak se to zlomilo a nespi do ted (jsou mu skoro dva a pul roku).. ve skolce je to cert, doma utika, neumi si sednout na 5minut k hre nebo pohadce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.5.15 21:30

Malej sebou taky hazel ze sem se skor nevyspala, nakonec se narodil 2 dny po terminu a v noci spinka jako andilek asi uz se vyradil pred narozenim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
19.5.15 21:51

Jee, úplně jsem si vzpomněla na svoje těhotenství s dvojčaty, kdy jsem měla pocit, jakože mám doslova plný břicho dětí. :lol: :lol: Ale po porodu byly klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.5.15 22:04

Já měla v břiše postupně 3 flegmoše, nezažila jsem jediný bolestivý kopanec, a ač flegmoši, na svět pospíchali, všichni 37+pár dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.5.15 22:38

Mí kluci byli v břiše oba divocí, hlavně večer, když jsem chtěla spát, kopali tak, že si pořád živě pamatuju, jak jsem si ke konci těhotenství držela břicho oběma rukama, protože mi opravdu přišlo, že se prokopnou přes břišní stěnu ven. Narodili se oba kolem TP a jsou to oba divočáci s nekonečnou energií. Jejich uspávání coby mimin byla dost hrůza, a noci, kdy bych k nim nemusela až do rána vstát, jsem si u staršího užila až od 3 let (přestal pít UM nad ránem, občasné noční strachy doteď nepočítám), u mladšího (2R5M) ještě ne (pokud je v noci klid, tak alespoň nad ránem musí proběhnout přesun do mé postele, pokud tedy nechci vstávat v 5h). Ale jestli to spolu nějak souvisí, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
19.5.15 22:48

@chci_miminko Syn byl v břichu tornádo, narozen vyvolávaně v 38tt a je to hooodně živé díte! :twisted: A budí se mi stále po 2 hodnách a to mu je 1,5 roku :cert: :zed: Asi aby mu něco neuteklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.5.15 06:32

První dítě - syn, divočák v bříšku i po narození (porod 40+1). Málo spal, přes den opravdu minimálně… v devíti a půl měsících jsme se dočkali prvních krůčku, v roce zvládal hodně jednoduché věty - dej pít, je tam XXX… vždycky jsem to přikládala tomu, že má hrozně dlouhé fáze bdění a mně tak nezbývalo, než ho nějak zabavit. Dcera (porod 40+4) o poznání klidnější, někdy jsem až měla obavy… pohyby v bříšku byly jakoby pomalejší, jemnější, po porodu spinkala taky jak Šípková Růženka. Mluvit začala mnohem později, chodit až snad ve 13 měsících… prostě klidné, pohodové mimčo a batole. Teď u třeťáka jsem ve 20tt a kopance cítí i manžel. Je to zase klučina a nezastaví se celý den… Tak uvidíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.15 07:10
@chci_miminko píše:
Ahoj, mám dotaz, týkající se velice divokých děti v bříšku.

Jsem v sedmém měsíci, moje miminko se porad mele, otáčí a kope, v noci i dvakrát třikrát na pul hodiny, pres den porad s přestávkami.

1. Jsou taková miminka takhle divoká i po porodu? Jakou kvalitu spánku maji?

2. Rodi se tyhle deti na termin nebo jsou tyhle děti rychlejší a rodí se dřív?

Moc děkuji za vaše zkušenosti.

náš v břiše dělal neskutečné věci.
1. do cca 3 m spal celou noc, zlaté dítě
2. narodil se vyvolávaně 42 tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení