Divoké děti v bříšku - ufff !

631
19.5.15 20:56

Divoké děti v bříšku - ufff !

Ahoj, mám dotaz, týkající se velice divokých děti v bříšku.

Jsem v sedmém měsíci, moje miminko se porad mele, otáčí a kope, v noci i dvakrát třikrát na pul hodiny, pres den porad s přestávkami.

1. Jsou taková miminka takhle divoká i po porodu? Jakou kvalitu spánku maji?

2. Rodi se tyhle deti na termin nebo jsou tyhle děti rychlejší a rodí se dřív?

Moc děkuji za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
19.5.15 20:59

Jsem zvědavá na odpovědi, čekám druhou holčičku a ta je oproti první taky dost aktivní, tak jsem zvědavá, jestli budou každá jiná i po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.5.15 21:00

@chci_miminko obě děti jsem měla divoké, hoooodně divoké. Rodila jsem ve 42tt a ve 41tt, vyvolávané oba.
Dcera spala od porodnice 6h v kuse, od 3týdnů i 12h v kuse
Syn se budil co 2hodiny na kojení, poprvé spal celou noc ve 4(5?)m, pak zase přestal a dodnes se občas v noci na kojení budí (je mu 18m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.5.15 21:00

Ještě dodám, že obě děti jsou čilé a temperamentní, neposedí, nepostojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.5.15 21:02

@chci_miminko Ahoj, můj chlapeček byl taky divočina v bříšku, vůbec jsem nemohla v noci spát občas jsem i brečela jak mě kopal bylo to hrozné ke konci :D
Divoký celkem je, ale nedokážu moc porovnat s ostaníma… jinak spinká celou noc od 2 měsíců :)
a na termín nebyl 2 týdny přenášení a vyvolávaný porod 3 dny, takže žádná rychlovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
19.5.15 21:12

@chci_miminko ahojky, ja jsem taky mela v brise hroznyho divočáka :lol: narodil se 2 tydny pred terminem, od 2. mesice spinka celou noc a bez krmeni, ale do te doby nespinkal vubec, hodne ho trapilo brisko. Ted mu je 8 měsíců a je to hrozny divoch, chvilku se nezastavi, porad musi neco delat, vecer ji kasi v polospanku a jeste u toho kope nohama, je k neutahani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603

Moje malá byla taky divoká. Měla jsem v jednom kuse nakopaný žaludek a žebra :D narodila se ve 41týdnu a od 2.měsíce spí celou noc. Přes den je to horší. Je živější a zvědavá, pořád vymejšlý co by kde provedla. Je to čertík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Všechny děti se melou, nehledej za tím nic jinýho. Záleží na tom, kolik máš plodové vody, jak velké dítě, jak je položená děloha. Každá žena to vnímá jinak, tak jak třeba bolest. Takže běžný standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.5.15 21:14

Měla jsem obě akční, první se v noci budila co 2 hodiny na kojení a druhý prospal v kuse 7 hodin ;). Jinak jsou oba hrozně akční, nevím, kde tu energii berou 8). Jinak dcera narozená 40+1 a syn 39+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.5.15 21:15
@atominnka píše:
Ještě dodám, že obě děti jsou čilé a temperamentní, neposedí, nepostojí :lol:

Mám doma to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
19.5.15 21:16

@Marketka25 takhle přesně si představují své mimi po porodu, az jsem se zasmala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
19.5.15 21:20

Jsem dneska byla na józe a jak mimi zjistilo, ze cvicim, tak začalo cvičit taky, a to tak dynamicky, ze jsem skoro nemohla cvičit ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.5.15 21:20

@Marketka25 to dělaly děti taky - jedly a kopaly nohama, kroutily rukama :-D prostě furt v pohybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
19.5.15 21:27

Já byla s oběma jak boxovací pytel. Kluk je přesně termínový, kliďas, ale do dvou let se budil i 3× za noc. Malá do mě bušila mnohem víc, ale nakonec jsem přenášela týden a vyvolávali, protože se jim nezdálo, jak se málo hýbe (v době monitorů se nikdy nehla). Od porodu se budí 1× za noc, přes den spí až na vyjímky dobře.

Neteř se v břiše nikdy nevrtěla, po narození (3 dny po termínu) měsíc spala prakticky furt, u jídla usnula do 5min a asi se naspala do zásoby. Jsou jí 3 roky, vstává v 6 ráno, přes den spí jen někdy a v 10 večer jí přidržujou v posteli, aby v ní zůstala a usnula. A celý den lítá jak tryskomyš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
19.5.15 21:30

@chci_miminko prvni syn byl v brise drak - vubec se nezastavil, na UZ mi gynekolog rekl, ze (cituji) „to debilni mimino bude hyperaktivni a podpraskama od narozeni“… kazdopadne se narodil den pred terminem a je opravdu hodne zivy.. od narozeni do 4mesicu spal 7hodin v noci v kuse.. pak se to zlomilo a nespi do ted (jsou mu skoro dva a pul roku).. ve skolce je to cert, doma utika, neumi si sednout na 5minut k hre nebo pohadce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí