Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byli jsme loni. Djerba je bezpečná. Loni jsme byli se synem rok a půl starým. Normálně jsme se pohybovali po Djerbe taxíkem. Máte to za pár korun. Navštívili jsme tak krokodýlí farmu, trhy atd
@Mkilus píše:
Byli jsme loni. Djerba je bezpečná. Loni jsme byli se synem rok a půl starým. Normálně jsme se pohybovali po Djerbe taxíkem. Máte to za pár korun. Navštívili jsme tak krokodýlí farmu, trhy atd
Dekujuuu to jsem potrebovala slyset
![]()
@Anonymní píše:
Dekujuuu to jsem potrebovala slyset![]()
Jinak doporučuji skupinu na fb. Dovolená na ostrově Djerba. Hodně mi to pomohlo, když jsem měla strach, že tam není bezpečno. Jsou tam řady lidí co tam jezdí pravidelně a díky tomu jsem věděla co a jak. Kam se jezlt podívat. A že lepší sami taxíkem za pár korun než přes předraženou cestovkou.
@Mkilus píše:
Jinak doporučuji skupinu na fb. Dovolená na ostrově Djerba. Hodně mi to pomohlo, když jsem měla strach, že tam není bezpečno. Jsou tam řady lidí co tam jezdí pravidelně a díky tomu jsem věděla co a jak. Kam se jezlt podívat. A že lepší sami taxíkem za pár korun než přes předraženou cestovkou.
Jj tam jsem.
Nikam jezdit mimo resort nechceme skrze deti. Chceme si fakt užít jen plaze a more, bazény. Samozrejme jsem si bl.bka precetla jaky tam byly nepokoje, apod…
Zalohu máme zaplacenou, tak to kvuli mymu strachu ze vseho a ze vsech nechci rusit.
@Anonymní píše:
Jj tam jsem.Nikam jezdit mimo resort nechceme skrze deti. Chceme si fakt užít jen plaze a more, bazény. Samozrejme jsem si bl.bka precetla jaky tam byly nepokoje, apod…
Zalohu máme zaplacenou, tak to kvuli mymu strachu ze vseho a ze vsech nechci rusit.
Buď v klidu. Byli jsme na Djerbě 2× a nikdy jsem se tam necítala v ohrožení. Djerba by se ráda připojela k Evropě. I to tak cítí místní. S dcerou jsme tam byli když jí byly 4 roky. Jeli jsme taxíkem na krokodýlí farmu a vše v pořádku.
@Anonymní píše:
Mame zaplaceny caribbean world. Na facebooku jsem cetla recenze dobré.a co se tyce bezpečnosti? Budeme jen v hotelu/plaz.
Nejlepší pro cestovatele je tripadvisor, tam jsou recenze z celého světa a aktuální.
O bezpečnost se nebojte…my v Tunisku jezdili i na výlety na vlastní pěst. Naopak jsem se tam cítila velmi bezpečně. To není radikální muslimská země.
My tedy lítáme do Egypta a strach tam s dětmi nemám, jezdíme Uberem, jezdíme na výlety s místními bez CK do pouště, na loď, po památkách, na trh..
Byla jsem loni na Djerbě a je tam krásně, vedro a bezpečno taky, místní jsou nad očekávání milí. Když hitneš dobrý hotel, nebude se ti chtít zpět, mně bylo 12 dní málo.
Na Djerbe je krasne. Nejnarocnejsi bylo maximalne cekani na imigracnim, ale destinace super. Ani se mi nechtelo domu.