Djerba 2017 bezpečno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
2.1.23 07:52

Byli jsme loni. Djerba je bezpečná. Loni jsme byli se synem rok a půl starým. Normálně jsme se pohybovali po Djerbe taxíkem. Máte to za pár korun. Navštívili jsme tak krokodýlí farmu, trhy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.23 08:01
@Mkilus píše:
Byli jsme loni. Djerba je bezpečná. Loni jsme byli se synem rok a půl starým. Normálně jsme se pohybovali po Djerbe taxíkem. Máte to za pár korun. Navštívili jsme tak krokodýlí farmu, trhy atd

Dekujuuu to jsem potrebovala slyset :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
769
2.1.23 08:19
@Anonymní píše:
Dekujuuu to jsem potrebovala slyset :) :hug:

Jinak doporučuji skupinu na fb. Dovolená na ostrově Djerba. Hodně mi to pomohlo, když jsem měla strach, že tam není bezpečno. Jsou tam řady lidí co tam jezdí pravidelně a díky tomu jsem věděla co a jak. Kam se jezlt podívat. A že lepší sami taxíkem za pár korun než přes předraženou cestovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.23 08:33
@Mkilus píše:
Jinak doporučuji skupinu na fb. Dovolená na ostrově Djerba. Hodně mi to pomohlo, když jsem měla strach, že tam není bezpečno. Jsou tam řady lidí co tam jezdí pravidelně a díky tomu jsem věděla co a jak. Kam se jezlt podívat. A že lepší sami taxíkem za pár korun než přes předraženou cestovkou.

Jj tam jsem. :) Nikam jezdit mimo resort nechceme skrze deti. Chceme si fakt užít jen plaze a more, bazény. Samozrejme jsem si bl.bka precetla jaky tam byly nepokoje, apod… :roll: Zalohu máme zaplacenou, tak to kvuli mymu strachu ze vseho a ze vsech nechci rusit.

• Citovat
  • Upravit
3862
2.1.23 08:35
@Anonymní píše:
Jj tam jsem. :) Nikam jezdit mimo resort nechceme skrze deti. Chceme si fakt užít jen plaze a more, bazény. Samozrejme jsem si bl.bka precetla jaky tam byly nepokoje, apod… :roll: Zalohu máme zaplacenou, tak to kvuli mymu strachu ze vseho a ze vsech nechci rusit.

Buď v klidu. Byli jsme na Djerbě 2× a nikdy jsem se tam necítala v ohrožení. Djerba by se ráda připojela k Evropě. I to tak cítí místní. S dcerou jsme tam byli když jí byly 4 roky. Jeli jsme taxíkem na krokodýlí farmu a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.23 08:36
@Anonymní píše:
Mame zaplaceny caribbean world. Na facebooku jsem cetla recenze dobré. :andel: a co se tyce bezpečnosti? Budeme jen v hotelu/plaz.

Nejlepší pro cestovatele je tripadvisor, tam jsou recenze z celého světa a aktuální.
O bezpečnost se nebojte…my v Tunisku jezdili i na výlety na vlastní pěst. Naopak jsem se tam cítila velmi bezpečně. To není radikální muslimská země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
2.1.23 09:37

My tedy lítáme do Egypta a strach tam s dětmi nemám, jezdíme Uberem, jezdíme na výlety s místními bez CK do pouště, na loď, po památkách, na trh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.1.23 09:53

Byla jsem loni na Djerbě a je tam krásně, vedro a bezpečno taky, místní jsou nad očekávání milí. Když hitneš dobrý hotel, nebude se ti chtít zpět, mně bylo 12 dní málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
2.1.23 09:55

Na Djerbe je krasne. Nejnarocnejsi bylo maximalne cekani na imigracnim, ale destinace super. Ani se mi nechtelo domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí