Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobré ráno děvčata,
chci se poradit s někým třeba kdo s tím má zkušenost. Tchán s tchýní letí v září na Djerbu nabídli synovi (4,5 roku) že ho vezmou sebou na týden. Pustili by jste ho? Já jako vůbec nemám strach o to, že se o něj nepostarají starají se skvěle hlídají všechno v pohodě, ale mám strach zrovna z té Djerby. Tchán tvrdí, že na ostrově je to v pohodě, ale nevím no… Jenže vím, že mi se k moři letos a spíš ani příští rok nedostaneme protože jsme koupili,,domeček" a rekonstruujeme takže všechny volné dny a finance chceme investovat tam… ![]()
Tak stát se může kdekoliv cokoliv, to neovlivníš, já bych ho taky pustila
My byli v Tunisku vloni, a citili jsme se tam bezpecne, i delegatka rikala, ze cela sezona klid(byli jsme na konci). Stat se muze kdekoliv cokoliv, ale nebala bych se
My jsme byli s dětmi na Djerbě a můžu doporučit
za mě určitě jasan ![]()
Byli jsme s detma na Djerbe pred mesicem a bylo vse v pohode, klidne bych jela zas.
@Sofie92
Moje vysněná dovolená by to při dnešní situaci tedy rozhodně nebyla, ale asi bych ho pustila, pokud se bude jednat o zkušenou a velkou cestovní kancelář a hotel nejlépe s 5 hvězdami, se 4 bych brala jako minimum a to ještě koukat hodně na recenze.
Stejně bych ale byla asi nervózní, tipuji, že ty budeš taky, tak zvaž, jestli to stojí za to, on se nezblázní, když nepojede… Záleží hodně na hotelu, máš syna ve věku, kdy se bude takhle týden jen v hotelovém komplexu s babičkou a dědou nudit, je to hotel kde funguje dětský program a v češtině?
@Sofie92 letím do Tuniska se 4 letym synem..Strach opravdu nemám. Tunisko je celkem nejnavštěvovanější oblast po Egyptě..
V cervnu jsme byli v tunisku u mesta Monastir a vubec jsem se nebala. potkala jsem italku co tam s muzem a dcerou zije mnoho let, maji tam tovarnu. rikala, ze se tam citeji bezpecneji nez v italii a mohu klidne v monastiru chodit i sama zena. Vyzkousela jsem (tatinek hlidal syna v hotelu) skvele nakoupila a bez problemu (nicmene tohle bych dvacetilete blondynce prece jen nedoporucovala
) djerba bude jeste o dost klidnejsi, vubec bych se toho nebala.
Ahoj, co rok 2022? Byl nekdo? Jak se Vam tam líbilo? Bude to moje prvni dovolena, a navic s malymi detmi 3 a 4 roky. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, co rok 2022? Byl nekdo? Jak se Vam tam líbilo? Bude to moje prvni dovolena, a navic s malymi detmi 3 a 4 roky.
Je to krásné místo, ale s ale… U Tuniska platí,, kvalita,, jako opravdu moc.
Tam je to opravdu o tom jaký hotel zvolíte, potom se vám může líbit.
Tunisko je země obrovského bordelu a to jako fakt, ale když si vyberete skvělý hotel, jste jak v ráji.
@KahlanAmnel píše:
Je to krásné místo, ale s ale… U Tuniska platí,, kvalita,, jako opravdu moc.
Tam je to opravdu o tom jaký hotel zvolíte, potom se vám může líbit.
Tunisko je země obrovského bordelu a to jako fakt, ale když si vyberete skvělý hotel, jste jak v ráji.
Mame zaplaceny caribbean world. Na facebooku jsem cetla recenze dobré.
a co se tyce bezpečnosti? Budeme jen v hotelu/plaz.
@Anonymní píše:
Mame zaplaceny caribbean world. Na facebooku jsem cetla recenze dobré.a co se tyce bezpečnosti? Budeme jen v hotelu/plaz.
V hotelu vám hrozí maximálně střevní potíže. O bezpečnost bych se jinak nebála. Na státní převrat to tam snad nevypadá.
@nozu píše:
V hotelu vám hrozí maximálně střevní potíže. O bezpečnost bych se jinak nebála. Na státní převrat to tam snad nevypadá.
Letime az v lete. Jenze ja jsem sileny stresar. Nikde jsem nebyla nikdy. Je to moje prvni dovolena. More znam jen z obrazku. ![]()