Djerba 2019 s dětmi

14379
21.8.18 14:37

Já byla na Djerbě před pár lety,spokojená. Ale je tam docela nuda,pokud nemá hotel dobrý animační program a vyžití pro děti. Jinak je tam téměř mrtvo. Žádné zvláštní očkování není potřeba,my jsme tedy měli celý týden průjem,ale ne infekční,jen prostě to jídlo je jiné. Ale krásně jsem si tak odpočinula,asi nejvíc ze všech dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3313
21.8.18 14:45

Animační programy mají denně a je tam mini klub pro deti. V okolí jsem koukala ze je možné navštívit krokodylí farmu tak aspoň nějaký výlet asi bude. No a ona ta akcnost s dvouletakem stejně asi nebude moc na místě tak budu rada i za ten klid možná. O tom prujmu jsem četla že na něj nezabírají naše léky. Jak jste se s ním poprali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.8.18 14:58

JÁ BYCH TAM TEDA NEJELA ANI ZADARMO..ALE KAŽDÉHO VĚC.
NA PRŮJME KOUPIT AŽ TAM V LÉKÁRNĚ - JEJICH LÉKY..ŘÍKALI ZNÁMÍ CO TAM BYLI..HLAVNĚ SI SJEDNAT DOBRÉ CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ.. ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
767
21.8.18 15:32

Sice ne na Djerbě, ale v Egyptě jsme na průjem kupovali v jejich lékárně Antinal. Sice jsme ho brali preventivně, ale opravdu se žádné střevní problémy nekonaly a to že jsem se tam teda ládovala opravdu nadstandardně :mrgreen: a babi si dávala ještě každé ráno frťana dovezené domácí slivovice, to je prý proti průjmu taky dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.8.18 15:40

Jee, budeme tam ve stejný termín, tak klidně napiš zprávu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
21.8.18 16:58

@smurfka a proč bys nejela? @_0812_ jooo slivovice by byla dobrá ale mě ani manželovi nejede a dětem ji podávat radši nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
21.8.18 20:02

Já se před pár dny vrátila z Djerby, tak klidně piš, co Tě zajímá. Lítáme s dítkem od roka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
21.8.18 21:30

@Salorka psala jsem ti zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
21.9.18 19:23

@jana0000 s bordelem taky pocitam tak snad to bude super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí