Dlouhá menstruace každý měsíc

3
2.5.24 07:42

Dlouhá menstruace každý měsíc

Dobrý den, mám dotaz paní doktorka mě asi nechápe.. mám příliš často menstruaci a mám ji zhruba 15-20 dní každý měsíc.. minule jsem ji měla měsíc.. mám takové problémy od doby co pracuji v kovovýrobě v lakovně.. zvedáme těžké věci atd.. a nebo to bude tím že beru ha a nesedí mi? Mám každý den silné křeče do břicha i mimo menstruaci.. Těhotenský test jsem si dělala a nic.. nevím čím by to mohlo být.. dnes už mám zas 10tý den menstruaci.. děkuji předem za odpovědi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
2.5.24 07:50
@Veru630 píše: Více

To bych řešila s gynekologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
2.5.24 07:53

Res to s doktorkou. A kdyz ona nebude chtit, zmen gynekologa. Ne kazdy doktor je peclivy. Mne moje gynekolozka taky neverila, ze krvacim kazdy mesic 3 tydny. A to jsem nemela krece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.5.24 08:09
@Janča6 píše: Více

No uvažuji o změnu gynekoložky.. před několika měsíci mi oznámila že se mi tvoří něco na čípku.. rakovina děložního čípku.. a od té doby co jsem nastoupila sem do práce mám tyto problémy a paní doktorka mě vždycky slušně pošle někam.. mám strach se někomu o tom svěřit.. nevím čím to je.. a musím počkat než mi skončí menzes který mám už zas 12 dní a pořád nic a nic končit.. :( je mi z toho zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
2.5.24 08:12
@Veru630 píše: Více

A jak dlouho uz mas tyto potize? Na co musis cekat, nez ti skonci MS? Na dalsi cytologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3704
2.5.24 08:17

@Veru630 evidentně ti nesedí ha. Nemam s antikoncepci zkušenosti, ale prej to nekomu takhle zlobí klidně i rok.. takže bud to vysadit nebo dále čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.5.24 08:21

Pokud bereš HA, tak žádnou menstruaci nemáš. HA ti nesedí, neudrží cyklus. V prvé řadě změn doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
2.5.24 10:20

Prvně vám asi vaše HA nesedí a za druhé se začněte zajímat o hladiny hormonů, budete je mít rozházené. HA zastavuje ovulaci, netvoří se žluté tělísko, to neprodukuje progesteron a dostáváte se do deficitu progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí