Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný večer
Mám doma dceru (16) a ta krvácí už týden slabě a dost ji bolí záda, břicho, hlava má pocity zvracení a omdleni… Tyto potíže doprovází její MS v těchto dnech přerušovaně. Krvácí přes den a v noci vůbec. Je bledá a má i bledý jazyk. Teplotu a bolesti v krku nemá… Mám ji zítra poslat na intr nebo k dr.?
Taky dodavam že MS má vždy jako podle učebnice a 3-4dny toto se děje prvně a HA nebere.Sex taky neměla…
@friedlova007 pokud je ji tak blbe, poslala bych ji na gyndu. Potize pri curani nema? Mne boleli zada a bylo mi na zvraceni pri zanetu ledvin. Nebo mela cystu, ta praskla… Kazdopadne bych ji v takovem stavu neposilala pryc.
@Bibi239 No je ji třeba dvě hodiny fajn a potom chvíli tohle vše zlobí plus ta MS která u ni normální není. Potíže při močení nemá to už jsem též zjišťovala
Na intr bych ji neposilala, kdyz ji je takhle. Co zkusit nejaky zensky caj, aby popijela? Malinik, kontryhel, rebricek. Asi nejaka hormonalni nerovnovaha. A asi bych ji dala popijet i neco na posileni ledvin. Ma je zrejme oslabene, a suche teplo, na bricho i zada.
Dobrá. A asi zajdeme k dr. a uvidíme jestli nás pošle i na gyn.
Tak ve středu nás čeká gynekologie, dcera stále krvácí tak jsem zvědavá co to bude.
@friedlova007 jak to dopadlo na te gynekologii mam dtejny problem… Dik