Můžu Canesten combi s antibiotikama?

Lenka76
15.2.15 18:30

Muzu canesten combi s antibiotikama?

Ahoj holky, beru uz druhe ATB, prvni nezabraly, dostala jsem druhe a ted mi zacinaji kvasinky. Muzu si vzit canesten duo ten prasek vkladaci? Pomuze to, nebo mam pockat az doberu ty ATB, uz jenom do stredy do rana a pak vlozit tabletu a zatim jenom mazat kremem?
Podotykam, ze jsem v Anglii, takze navsteva gynekologa nehrozi a v utery odjizdime do disneylandu do soboty.diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
15.2.15 18:39
@Lenka76 píše:
Ahoj holky, beru uz druhe ATB, prvni nezabraly, dostala jsem druhe a ted mi zacinaji kvasinky. Muzu si vzit canesten duo ten prasek vkladaci? Pomuze to, nebo mam pockat az doberu ty ATB, uz jenom do stredy do rana a pak vlozit tabletu a zatim jenom mazat kremem?
Podotykam, ze jsem v Anglii, takze navsteva gynekologa nehrozi a v utery odjizdime do disneylandu do soboty.diky

Můžeš. Nevím, jak je to s tabletami, já používala jen krém. A zkusit zavolat lékaři, který ti předepsal antibiotika? Ten by ti taky řekl, jestli můžeš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
15.2.15 19:58

Holky, diky, mozna bude stacit, kdyz se zeptam v lekarne, protoze me stejne nespoji s doktorem…dovolala bych se na recepci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa