Menstruace je to v poho?

Anonymní
15.2.15 12:45

Menstruace je to v poho?

Ahojky holky vcera jsem o dva dny driv dostala menstruaci vcera jsem spinila bolelo me bricho rano kdyz jsem vstala a sla na wc rak jsem na vlozce mela hodne srazene krve nebo ceho je to po te noci ok? Od te doby klasika menstruace vylekalo me to stalo se vam to nektere?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
15.2.15 13:01

To máš menstruaci poprvé? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
15.2.15 13:08

8o pokud nemáš menstruaci poprvé tak mě fakt nenapadá, co ti napsat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.2.15 13:08
@Nina Filipi píše:
To máš menstruaci poprvé? :oops: :oops: :oops:
:think: :nevim: asi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 13:19

Nemam ji poprve :) ale mela jsem toho na vlozce tolik ze to ani nebrala tak me to vydesilo navic jsem ted mela problem se zady a byla na gynde a urologii tak asi stres a lekla jsem se

• Citovat
  • Upravit
15.2.15 14:06
@Anonymní píše:
Nemam ji poprve :) ale mela jsem toho na vlozce tolik ze to ani nebrala tak me to vydesilo navic jsem ted mela problem se zady a byla na gynde a urologii tak asi stres a lekla jsem se

prvni dny jsou vzdy jak vodopad a mozna jak si lezela a nemohlo to odtect lehce jako kdyz stojis tak se to srazilo ta krev a proto ty kusy. Kazdopadne i leze to odteka ale m
ne takovymi vodopady :D myslim tim u me ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 14:10

Asi ano diky moc za utechu, zacala jsem cvicit bosu mela jsem problemy s bedrama tak jsem si rikala ze asi i z toho to muzu mit silnejsi jeste jednou diky

• Citovat
  • Upravit
606
15.2.15 14:14

@Nina Filipi Tak kdyby tam toho bylo vic nez obvykle taky bych se asi lekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 14:17

@Nuggetka Diky lekla jsem se je tedy fakt ze nemam zadne nocni vlozky nikdy jsem je nepotrebovala a napsala jsem to se protoze ma okolo sebe je muze, zenska fakt zadna s ktere bych se sverila

• Citovat
  • Upravit
606
15.2.15 14:19
@Anonymní píše:
@Nuggetka Diky lekla jsem se je tedy fakt ze nemam zadne nocni vlozky nikdy jsem je nepotrebovala a napsala jsem to se protoze ma okolo sebe je muze, zenska fakt zadna s ktere bych se sverila

Clovek i kdyz treba vi ze to nic neni, potrebuje slyset utechu od ostatnich ja to znam :kytka: a nemit okolo sebe zenskou, s kterou to probirat to tez znam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 14:21

@Nuggetka Jo je to nekdy dost tezke vsechny mi umrely :(

• Citovat
  • Upravit
606
15.2.15 14:22
@Anonymní píše:
@Nuggetka Jo je to nekdy dost tezke vsechny mi umrely :(