Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud nemáš menstruaci poprvé tak mě fakt nenapadá, co ti napsat ![]()
Nemam ji poprve
ale mela jsem toho na vlozce tolik ze to ani nebrala tak me to vydesilo navic jsem ted mela problem se zady a byla na gynde a urologii tak asi stres a lekla jsem se
@Anonymní píše:
Nemam ji poprveale mela jsem toho na vlozce tolik ze to ani nebrala tak me to vydesilo navic jsem ted mela problem se zady a byla na gynde a urologii tak asi stres a lekla jsem se
prvni dny jsou vzdy jak vodopad a mozna jak si lezela a nemohlo to odtect lehce jako kdyz stojis tak se to srazilo ta krev a proto ty kusy. Kazdopadne i leze to odteka ale m
ne takovymi vodopady
myslim tim u me ![]()
Asi ano diky moc za utechu, zacala jsem cvicit bosu mela jsem problemy s bedrama tak jsem si rikala ze asi i z toho to muzu mit silnejsi jeste jednou diky
@Nina Filipi Tak kdyby tam toho bylo vic nez obvykle taky bych se asi lekla ![]()
@Nuggetka Diky lekla jsem se je tedy fakt ze nemam zadne nocni vlozky nikdy jsem je nepotrebovala a napsala jsem to se protoze ma okolo sebe je muze, zenska fakt zadna s ktere bych se sverila
@Anonymní píše:
@Nuggetka Diky lekla jsem se je tedy fakt ze nemam zadne nocni vlozky nikdy jsem je nepotrebovala a napsala jsem to se protoze ma okolo sebe je muze, zenska fakt zadna s ktere bych se sverila
Clovek i kdyz treba vi ze to nic neni, potrebuje slyset utechu od ostatnich ja to znam
a nemit okolo sebe zenskou, s kterou to probirat to tez znam ![]()
@Anonymní píše:
@Nuggetka Jo je to nekdy dost tezke vsechny mi umrely
Ahojky holky vcera jsem o dva dny driv dostala menstruaci vcera jsem spinila bolelo me bricho rano kdyz jsem vstala a sla na wc rak jsem na vlozce mela hodne srazene krve nebo ceho je to po te noci ok? Od te doby klasika menstruace vylekalo me to stalo se vam to nektere?