Kde sehnat dlouhé oblečení na 16m?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
9.3.11 20:48

dlouhé oblečení

Ahoj maminy, řeším problém oblečení na na našeho klučinu 16m. Všechno oblečení je široké a krátké. Je huběňor, z mikinek a bund mu lezou záda. Nevíte kde se dá koupit bundička nebo trička delší než obvykle. To neexistuje oblečení, aby mu netáhlo na záda??? Jediná záchrana jsou bodyčka, ale na ně už nic použitelného nešijou. Ne řešily jste to někdy někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.3.11 20:51

Ahoj. Já to řeším dnes a denně, ale řekla bych, že to není jen tím, že je Anežka hubeňour, ale že je to teď v módě  :zed: . Takže v obchodech (nebo od kamarádek zděděné) vybírám takové, které se naoko jeví dlouhé úzké. Jednoduché to není, ale dá se. Třeba super košilky jsem koupila v CaAčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.3.11 20:52

Ahoj,tak mi treba konkretne bodycka taky shanime tezko,protoze bud jsou rukavy akorat,ale zase dylka samotneho body je kratka a je spis sirsi a nebo mu to je délkove,ale ma dlouhy rukav :)
Jako s mikcama a trikama problem neni.
Takze mi resime tak,ze koupime vetsi a ohrnem rukavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.3.11 20:59

Nejlepší jsou bodíčka z H&M máme jich asi 10 délka super, a délka rukávů taky :-)

• Citovat
  • Upravit
26093
9.3.11 21:09

Mně v tomhle přijde docela fajn značka Button style, rukávy má dlouhý docela dost a délka je taky fajn a moc široký mi to nepřipadá… :-) Jen na netu se to blbě shání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.3.11 21:40

My kupujeme v tescu bodýčka takové ty tříbalení a ty jsou dlouhé dost. Spíš mi někdy přijdou dost hubené, i overálky třeba, ale nám vyhovují jak cenově, tak kvalitou a jsou i hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
9.3.11 22:08

jak uz se to psalo..hned me napadla bodycka z HaM maj tam peknej vyber i na vetsi ditka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
9.3.11 22:27

jedině H a M bodýčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie