Next velikost 110 (4-5 let) pro tříleté dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Next velikost 110 ( 4-5 let) pro tříleté dítě?
Ahoj,
prosím o zkušenosti a trochu o uklidnění…objednala jsem dceři z nové kolekce jaro/léto za spoustu peněz a nějak mě napadlo, že jí koupím větší velikost - aby jí to déle vydrželo, či co mě to napadalo… ![]()
Teď nosí velikost 2-3 roky, je jí řekla bych akorát, možná kalhoty už jsou jí krátké a rukávy víceméně taky…dcera měří 101 cm, přes břicho má 53cm, je jí sice dva a půl, ale je velká na svůj věk, váží 17 kilo.
Mám teď děsný nervy, že jí to, co přijde, bude obrovský a nebude to moci nosit…a manžel mě zabije, když za to vyplázne tolik peněz…
Kupujete dětem větší oblečení? o kolik je to vůbec větší ty jednotlivé velikosti - konkrétně v nextu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, nám Nextové velikosti odpovídají, ale kupuju taky o číslo větší
Velikosti si můžeš porovnat podle tabulek rozměrů, já tak třeba zjistila, že bunda velikost 104 je jen o 2cm delší než 98, takže jsem vzala rovnou tu větší.
Jinak myslím, že je lepší vzít radší větší, kdyžtak do toho doroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maxak, malinko se mi ulevuje…prosimte, ty tabulky rozmeru - ja nasla na strankach nextu jenom takove obecne…jaky mas na mysli, prosim?
Takze kdyz ted dotahava 98, uz by mohla mit 104 a byla by ji hezky, tak ta 110 neni uplne blbost? Jsou to vesmes trika s kratkym, saty, sukne, trictvrtaky…proste veci na leto, do kterych kdyz doroste v zime, tak to bude na nic…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, myslela jsem toto . A co jsem se dívala, tak velikosti se liší tak o 1-2cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak trika,šaty , sukně … ty bývají větší samy o sobě,takže já si třeba myslím,že ta 110 je moc … moje 4letá dcera má 104, 110 trika má větší.. (116cm/17kg)
Třeba kalhoty si naopak myslím, že je lepší větší,protože next má džíny dost úzké v pase a i moje žížalovitá dcerka měla co dělat se zapnutím své velikosti, takže tam radši větší,nohavice se zahnou .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maxak, asi jsem fakt blbec, ale cokoli pro „girls“ rozkliknu, tak vidim jenom vysku, pas, boky…ale napr. bundu jak je dlouha a tak uz ne…muzes prosim konkretne pro natvrdle jako ja? diky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malý má 104 cm a taky už nosí velikost 110. Jen tedy kalhoty kratší
Bundy má i 116. Kdyby manžel zuřil, tak mu řekni, že je lepší mít oblečení větší, než aby bylo hned po koupení malé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nancy, máš pravdu
To asi udělali soudruzi z NDR někde chybu
A já byla stopro přesvěčená, že jsem to četla tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej má 4 roky, ale jen 15 kg a 105 cm. Začínáme se 110, ale třeba u trik s dlouhým to není markantní rozdíl oproti 104. Tak myslím, že trička s krátkým jsou v pohodě.
Ale zas malá ve dvou letech a něco teprve začíná trika 92, je drobná a ještě obleče 86. Záleží fakt, jak je tvoje holčička velká a celkem je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzaa píše:
Třeba kalhoty si naopak myslím, že je lepší větší,protože next má džíny dost úzké v pase a i moje žížalovitá dcerka měla co dělat se zapnutím své velikosti, takže tam radši větší,nohavice se zahnou .
Fakt? Mně zas přijdou ty kalhoty celkem velké. Ráda bych připadla na značku, která má kalhoty ještě menší… Mně ty jejich kalhoty přijdou trochu větší než ta daná velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klííííd
, syn má 20kg a 104cm a nakoupila jsem Next 4-5 let, má trošičku rezervu, takže koupeno dobře, ale i kdyby, tak do jara je ještě čas a navíc to může nosit za chladných letních večerů a pak i na podzim, tak co. ![]()
Mnohem horší by bylo, kdyby jí to bylo všechno tak akorát už teď nebo malé. ![]()
A co bude obří, dá se dobře zpeněžit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LucaLuca píše:Zuzaa píše:Fakt? Mně zas přijdou ty kalhoty celkem velké. Ráda bych připadla na značku, která má kalhoty ještě menší… Mně ty jejich kalhoty přijdou trochu větší než ta daná velikost.
Taky mám hubenou dcerku a taky mám problém na ni kupovat Next, protože je jí všechno velké a i kalhoty s regulací v pase dělají paseku, protože se jí tam moc hromadí látka a vypadá jak v pytli, takže na ni kupuju Next jen od pasu nahoru (jo a kalhotyk teda taky, ty jsou ok). Mám na ni jen jedny rifle Next, které jí teda sednou dobře, ale tepláky se vůbec nedají koupit, ty jí padnou rovnou ke kotníkům.
Co se týká délky, tak teda odpovídají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já myslím, že trika a šaty v pohodě (i když jí asi budou i další rok), ale sukně a kalhoty asi neužije - bude to široké. Sukně ani regulaci v pase nemají a kalhoty se opravdu hrozně nařasí. My máme tenhle problém u všech kalhot, délka OK, ale šířka.
Ale zas to řeší kšandy.
Tak budete mít asi nakoupeno napřesrok. ![]()
- Citovat
- Upravit
nepř. Alichi píše:
Sukně ani regulaci v pase nemají
Některé ano, máme jednu doma, chce to hledat. I když nevím, jestli zrovna v aktuální kolekci, teď jsem žádnou nepotřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelisa píše:LucaLuca píše:Taky mám hubenou dcerku a taky mám problém na ni kupovat Next, protože je jí všechno velké a i kalhoty s regulací v pase dělají paseku, protože se jí tam moc hromadí látka a vypadá jak v pytli, takže na ni kupuju Next jen od pasu nahoru (jo a kalhotyk teda taky, ty jsou ok). Mám na ni jen jedny rifle Next, které jí teda sednou dobře, ale tepláky se vůbec nedají koupit, ty jí padnou rovnou ke kotníkům.Zuzaa píše:Fakt? Mně zas přijdou ty kalhoty celkem velké. Ráda bych připadla na značku, která má kalhoty ještě menší… Mně ty jejich kalhoty přijdou trochu větší než ta daná velikost.
Třeba kalhoty si naopak myslím, že je lepší větší,protože next má džíny dost úzké v pase a i moje žížalovitá dcerka měla co dělat se zapnutím své velikosti, takže tam radši větší,nohavice se zahnou .Co se týká délky, tak teda odpovídají.
No ještě se na ni daly legíny, ale to měla plínku. Tak vlastně nevím, jaké by byly potom bez plínky (až se naučí…). Kalhoty mají každý jen jedny next, ale je to nehrnuté v tom pase. Ale byly tak krásné, že jsem je musela koupit. Délka akorát, to je pravda. Jo a líp jim sedí asi manšestráky než rifle. Jsou poddajnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit