Next velikost 110 (4-5 let) pro tříleté dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
LucaLuca píše:
No ještě se na ni daly legíny, ale to měla plínku. Tak vlastně nevím, jaké by byly potom bez plínky (až se naučí…). Kalhoty mají každý jen jedny next, ale je to nehrnuté v tom pase. Ale byly tak krásné, že jsem je musela koupit. Délka akorát, to je pravda. Jo a líp jim sedí asi manšestráky než rifle. Jsou poddajnější.
Legíny o číslo menší sedí, přesně na věk jsou moc velké (široké), teda u nás hubeňourků.
Že bych zkusila koupit manšestráky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale ona je ještě s plínkou, tak nevím, jak by byly bez plínky. Asi taky blbý.
Ty legínky byly s plínkou a dobrý, ale bez plínky asi taky nic.
Chci zkusit legíny C&A, kamoška koupila a vypadají tence. A taky na kluky mají riflové střihy na 3 tloušťky, tak se chci podívat, jestli to tak mají i na holky. Mají na kluky Slim fit, Normal fit a ještě nějaký ten největší fit, teď mi nenaskočil.
Akorát mi to tam přijde drahý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadlo mě fat fit, ale to nebude ono.
Hlavně se nás to netýká.
Kéž by měla normal fit.
Díky za tip na C&A, jsou o dost dražší? Já tam skoro nechodím, ale nepřišlo mi to.
S těma legínama - já mám šestiletou, takže rozdíl s plínkou a bez neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně rifle na děcko za 350-450 drahý přijdou, v Nextu jsou podle mě levnější nebo nastejno a líp se to prodá.
Ten fat fit mě napadl taky, ale to určo ne.
Ten normal taky nevím, jestli je normal nebo třeba regular, to jsem jen plácla. Ale prostě měli ty tři šířky. Kdysi. Já totiž nenávidím nakupování, takže fakt nejsem in. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit