Jarní bunda
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jarní bunda
Chtěla jsem se zeptat,jaké kupujete jarní bundy pro 2leté děti?Mám dvojičky skoro 2roky a mám vyhlídnute od margo,měli jsme je už loni a byli super.Kupujete 2 nebo jen jednu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jarní bundy máme vždycky dvě, nepromokavé, jednu s kapucou, druhou bez. Malý je čuňátko a věčně je jedna špinavá nebo na šňůře. Občas i ty dvě jsou málo
Kupujeme v Kiku v Německu.
- Citovat
- Upravit
Madi a jsou dobré a pěkné v tom kiku?A kolik stojí v přepočtu v německu?A kolik tady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si nemůžu stěžovat, vyhovují nám. Jedna vyjde zhruba v přepočtu na 120 Kč
Jen velikosti mají maličko jiné, malej mívá o číslo menší německou velikost než českou.
Tady jsem se nedívala, do českého nechodím
Mají to tam jednou tak dražší a většinou kvalita nic moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Za 120kč,tak levně to snad není možné.Ta margo stojí 390kč.V loni nám stačila jen jedna,večer jsem jí vyprala a do hruhého dne byla suchá.A múžeš mi nějaku tu bundičku vyfotit?A už je tam mají v prodeji v německu.Mám páreček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle mikinky a oteplené kalhoty,to se tam dá taky koupit?Dětem budou 2roky v dubnu a chtěla jsem velikost 98,takže v německu asi 92,vid?A ty jsi odkud?A jezdíš kam do kiku?Děkuji A nezlob se,že tě otravuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak to nevím, já ještě věci na jaro neřeším.. Jednu máme od podzima a druhou budeme kupovat, ale dýl.
Vyfoceno určitě mám, přes poledne najdu a hodím ti sem fotky…
Cena je lidová… My tam takhle kupujeme úplně vše, jak na nás tak na malého. Už do normálních českých obchodů ani nelezu
Jediné co máme jsou bodýčka z tesca, protože Němci je dělají jen do velikosti 86
- Citovat
- Upravit
mazlove píše:
A co takhle mikinky a oteplené kalhoty,to se tam dá taky koupit?Dětem budou 2roky v dubnu a chtěla jsem velikost 98,takže v německu asi 92,vid?A ty jsi odkud?A jezdíš kam do kiku?Děkuji A nezlob se,že tě otravuji
Oteplené kalhoty máme teď jedny a pěkné. Cena 150 Kč.
Malýmu budou teď v březnu 2 roky a má německou velikost 92.
Jinak jsem z Klatov, do Německa máme blízko, ale sama osobně tam nejezdím, jezdí tam kamarádka a ty věci mi vozí ![]()
- Citovat
- Upravit
Máme tři na jedno dítě, jednu pěknou novou, jednu pěknou záložní a jednu na lítačku. Ale už mám starší děti, školkové. A se školkou potřebujeme víc oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
druhou vyfocenou nemám, ale je jednobarevná, tmavě zelená, pro naše prasátko ideální
Má malou kapucku složenou v límci, ale nepotřebovali jsme ji nikdy. Je víc ke krku,což mi přijde praktičtější.
Kalhoty vyfocené taky nemůžu najít, ale můžu ti je blejsknout. ![]()
Příspěvek upraven 24.02.11 v 10:35
- Citovat
- Upravit
Nelisa píše:
A se školkou potřebujeme víc oblečení.
Toho se děsím
![]()
- Citovat
- Upravit
Z Klatov!A neznáš náhodou neurazy u nepomuka-cca 20km od Klatov.?Potřebuji právě koupit dětem na jaro-bundy mikiny,kalhoty,tepláky atd.Mám něco vyhlídnuteho na netu,ale nemúžu sehnat ty oteplené kalhoty,vloni jsme měli manžestrové lacle od tamanů,ale byli skvěly bordové a tm.zelené-zateplené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, to neznám
Tak to máš kousek. Tak fakt popřemýšlejte, jestli by se vám nevyplatil takový nakupovací výlet do Německa, zvlášť když máte dvojčátka.
Já znám rodinku, pravda z Nýrska, což je k hranicím blíž, kteří tam jezdí na děti kupovat všechno - výživu, pleny, bio zeleninu a tak.
Já mám na jaro většinou teplejší tepláky nebo takové flaušové kalhoty. Většinu věcí na lítačku,jen pár šetřím na lepší. Stejně většinu času prolítáme venku po polích ![]()
- Citovat
- Upravit
A múžeš mi prosím tě zjistit kam to jezdí a jestli už mají oblečení na jaro?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit