Jarní bunda

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
24.2.11 09:41

Jarní bunda

Chtěla jsem se zeptat,jaké kupujete jarní bundy pro 2leté děti?Mám dvojičky skoro 2roky a mám vyhlídnute od margo,měli jsme je už loni a byli super.Kupujete 2 nebo jen jednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
24.2.11 09:55

Jarní bundy máme vždycky dvě, nepromokavé, jednu s kapucou, druhou bez. Malý je čuňátko a věčně je jedna špinavá nebo na šňůře. Občas i ty dvě jsou málo :oops: Kupujeme v Kiku v Německu.

• Citovat
  • Upravit
488
24.2.11 10:04

Madi a jsou dobré a pěkné v tom kiku?A kolik stojí v přepočtu v německu?A kolik tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 10:10

Já si nemůžu stěžovat, vyhovují nám. Jedna vyjde zhruba v přepočtu na 120 Kč :mrgreen: Jen velikosti mají maličko jiné, malej mívá o číslo menší německou velikost než českou.
Tady jsem se nedívala, do českého nechodím :nevim: Mají to tam jednou tak dražší a většinou kvalita nic moc :cert:

• Citovat
  • Upravit
488
24.2.11 10:20

Za 120kč,tak levně to snad není možné.Ta margo stojí 390kč.V loni nám stačila jen jedna,večer jsem jí vyprala a do hruhého dne byla suchá.A múžeš mi nějaku tu bundičku vyfotit?A už je tam mají v prodeji v německu.Mám páreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.2.11 10:24

A co takhle mikinky a oteplené kalhoty,to se tam dá taky koupit?Dětem budou 2roky v dubnu a chtěla jsem velikost 98,takže v německu asi 92,vid?A ty jsi odkud?A jezdíš kam do kiku?Děkuji A nezlob se,že tě otravuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 10:26

Jé, tak to nevím, já ještě věci na jaro neřeším.. Jednu máme od podzima a druhou budeme kupovat, ale dýl.
Vyfoceno určitě mám, přes poledne najdu a hodím ti sem fotky…
Cena je lidová… My tam takhle kupujeme úplně vše, jak na nás tak na malého. Už do normálních českých obchodů ani nelezu :mrgreen: Jediné co máme jsou bodýčka z tesca, protože Němci je dělají jen do velikosti 86

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.2.11 10:28
mazlove píše:
A co takhle mikinky a oteplené kalhoty,to se tam dá taky koupit?Dětem budou 2roky v dubnu a chtěla jsem velikost 98,takže v německu asi 92,vid?A ty jsi odkud?A jezdíš kam do kiku?Děkuji A nezlob se,že tě otravuji

Oteplené kalhoty máme teď jedny a pěkné. Cena 150 Kč. :mrgreen: Malýmu budou teď v březnu 2 roky a má německou velikost 92.
Jinak jsem z Klatov, do Německa máme blízko, ale sama osobně tam nejezdím, jezdí tam kamarádka a ty věci mi vozí :wink:

• Citovat
  • Upravit
15319
24.2.11 10:28

Máme tři na jedno dítě, jednu pěknou novou, jednu pěknou záložní a jednu na lítačku. Ale už mám starší děti, školkové. A se školkou potřebujeme víc oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 10:31

první bunda…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.2.11 10:33

druhou vyfocenou nemám, ale je jednobarevná, tmavě zelená, pro naše prasátko ideální :mrgreen: Má malou kapucku složenou v límci, ale nepotřebovali jsme ji nikdy. Je víc ke krku,což mi přijde praktičtější.

Kalhoty vyfocené taky nemůžu najít, ale můžu ti je blejsknout. :wink:

Příspěvek upraven 24.02.11 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.2.11 10:34
Nelisa píše:
A se školkou potřebujeme víc oblečení.

Toho se děsím 8-o :-D

• Citovat
  • Upravit
488
24.2.11 10:57

Z Klatov!A neznáš náhodou neurazy u nepomuka-cca 20km od Klatov.?Potřebuji právě koupit dětem na jaro-bundy mikiny,kalhoty,tepláky atd.Mám něco vyhlídnuteho na netu,ale nemúžu sehnat ty oteplené kalhoty,vloni jsme měli manžestrové lacle od tamanů,ale byli skvěly bordové a tm.zelené-zateplené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 11:03

Ne, to neznám :lol: Tak to máš kousek. Tak fakt popřemýšlejte, jestli by se vám nevyplatil takový nakupovací výlet do Německa, zvlášť když máte dvojčátka.

Já znám rodinku, pravda z Nýrska, což je k hranicím blíž, kteří tam jezdí na děti kupovat všechno - výživu, pleny, bio zeleninu a tak.

Já mám na jaro většinou teplejší tepláky nebo takové flaušové kalhoty. Většinu věcí na lítačku,jen pár šetřím na lepší. Stejně většinu času prolítáme venku po polích :lol:

• Citovat
  • Upravit
488
24.2.11 11:05

A múžeš mi prosím tě zjistit kam to jezdí a jestli už mají oblečení na jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat