Jaké nepromokavé kalhoty a bundu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké nepromokavé kalhoty a bundu?
Ahoj, prosím o radu. Hledám kvalitní, cenově dostupný nepromokavý (pogumovaný) komplet bundy a kalhot pro chodící batole. Nechci, aby byl vyteplený, raději bych volila ten, který se dává přes oblečení. Přijde mi to praktičtější. Chtěla bych to spíše jako pláštěnku. Doporučíte mi nějakou značku a kde to koupit (třeba i v zahraničí)? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
to tchibo je klasika, fakt super
nebo jsem ted neco koupila tady http://www.outdoorbaby.cz/…p/do-prirody
- Citovat
- Upravit
Já jsem synovi koupila nepromokavou kombinézu(bez podšívky) tady: http://www.malypomocnik.cz/…201002006%5D
A jsme s ní oba spokojení
Nosil ji na podzim a snad mu vydrží i na jaro. Cenově to také není žádná hrůza. Navíc oblečení je z Anglie a ne z Číny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím. Já mám pro holčičku taky tuhle a jsme spokojené. Navíc to není žádná guma, ale kvalitní materiál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take shanim nepromokave obleceni na 10m batole. Dost se pise o obchode Tchibo a Kik a ja nejsem schopna dohledat, co to znamena. Tchibo mi to nalejza jenom znacku kavy a zadny detsky textil ani nic tomu podobneho… prosim poradite? Nebo i jakekoliv jine obchody nejlepe v blizkosti Prahy , kde bych sehnala nepromokave obleceni pro svoje mimino? Moc diky. J.
- Citovat
- Upravit
kalhoty
Mně se vcelku osvědčili Loap RES - šusťákové kalhoty, protože neprofoukli a dole měli i reflexní pruh, což je super, že je dítko viděno.
- Citovat
- Upravit
šusťáky
My jsme taky asi dokonce kupovali Loap, kalhoty měly pojmenování Arly, vždycky hledáme, aby to mělo lepší látku na zadku a na kolenou, tyhle to měly i dost vydržely.
- Citovat
- Upravit
Tchibo nebo Lupilu
Prosím o radu, které jsou lepší…
Pogumovaná podšitá fleesem Tchibo bunda - ta klasická s hvězdičkami na léze.
nebo… Lupilu - nevím, zda je podšitá či nepodšitá.
Jedná se mi o výdrž materiálu, o měkkost a lehkost té pogumované látky - některé jiné značky jsem ohmatala v bazarech a některé jsou těžké a tuhé… chci kupovat onošené před mmb, tak zjišťuji aspoń takto.
a zda brát podšitou nebo nepodšitou. Chci to na období duben, květen.
Děkuji za rady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Lepší je určitě Tchibo. Má mnohem příjemnější materiál, Lupilu je prostě „plast“. Starší kluk je z toho pokaždé příšerně zpocený, zapařený, moc často mu to neoblékám. Na duben a květen bych brala určitě nepodšitou. Aspoň podle mých zkušeností, v podšité by se mi děcka upekly. Oblékám jim to tak od listopadu do března, potom už ne. Ono se to až tak nezdá, ale je v tom skutečně teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE A na co to přesně mají mít? Já mám zkušenost od neteří a synovců, že tyhle pogumované věci jsou fajn, když se jde na půl hodinky v dešti procházet kalužema, ale když jsme šli na delší procházku a děti popobíhaly, tak moje děti v softshellu nebyly promoklé a nebyly zpocené, a neteř v Tchibu byla pod tím dost zpocená. Z možností hlasuju pro Tchibo, ale pokud nejde o prudký déšť a krátkodobý pobyt venku, tak bych radši volila dýchající nepromokavé materiály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite tchibo bez fleece nebo jsem mela kappahl od kamarádky. lidl jsou tenké a čistá guma, asi staci kdyz neni zbyti ale na bazaru tchibo sezenes v pohode… nas maly to ma ted kdyz zaprsi tak jede do louží- kolo, holiny a uz radi jak černá ruka ???? bývá pod tim suchý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nějak jsem točila obě a přišlo mi to nastejno, pogumovaný materiál, nedýchá to. Ale zásadně beru nepodšité, protože pokud je tepleji (což už v dubnu klidně bude), tak je v gumě podšité flísem jak v sauně. A pokud je chladněji, dám pod to mikinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme lupilu a byli jsme spokojení, splnilo to účel, dávám jen do deště nebo silného větru, a podšité flísem. Teď máme Reimu taky podšitou, a je také fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit