Second hand v Plzni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Second hand v Plzni
Ahoj maminky Plzeňačky,
chystám se v pátek do města a tak bych ráda nakoupila nějaké oblečky na roční holčičku. Můžete mi poradit second handy pro děti v Plzni? Nejlépe někde kolem centra, ale uvítám všechny návrhy. Děkuji J. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodím do malého Tesca u nádraží. Mají tam outlet dětského i dospěláckého oblečení a ceny jako v sekáči, kolikrát i lepší (balení 5 bodíček za 150, mikinka s kapucou a zipem za 100, vyteplené kalhoty za 120 atd…), u dospělých jsem to moc neprohlížela, ale asi budou ceny taky dost v poho. Jinak pár kousků jsem koupila ve Frontu na Palackého nám, je to kousek za Akvatera. Na prcky mají poměrně dobrý výběr na oblečení. Specializovaný bazárek pro děti s oblečením, hračkami, postýlkami, autosedačkami a nevímčímještě je na Lochotíně naproti Solidní nejistotě- jmenuje se S.T.O.P. a je to podloubíčkem kolem cukrárny doleva a pak hned doprava (jsou tam šipky).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v prodejně Velryba na Americký třídě mají velké slevy, je to nové zboží, mají výprodej skladových zásob.
V centru o žádném second handu pro děti nevím. Další bazárky s dětským zbožím jsou na Slovanech, Sladkovského ulice u zastávky tram.č 1 - a ted přesně nevím, bud Jedlová, nebo Liliová
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beruška Beroun, bezva sekáček milé prodavčky a pěkné oblečení, otevřeli pobočku i v Plzni
v nákupní pasáži DK INWEST Americká, Plzeň, pasáž
Rolnička, sledujte navigační šipky na zemi
Značkové oděvy z druhé ruky pro děti a dospělé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za dobré rady. Už se těším na pátek, až budu prolézat obchůdky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sekáč v Plzni
Ahojky,nechci aby to vyznělo jako reklama,ale zkus sekáček v Luně na Borech,máme tam oblečení pro malé i větší,pro teenagery i pro dospělé a taky pro xxl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rendula2 píše:Škoda,že je z ruky.Ale je pěknej.
Ahojky,nechci aby to vyznělo jako reklama,ale zkus sekáček v Luně na Borech,máme tam oblečení pro malé i větší,pro teenagery i pro dospělé a taky pro xxl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
A víte o nějakém,kde berou věcičky do komise?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po procházce po Plzni se malej polil tak moc,že jsem musela jeden navštívit.Byla jsem u akvaria.Tam je jen Front,ne?V tom malym dětský nemají.Ale slyšela jsem ,že je tam ještě něco,naměla jsem čas.Kalhoty mam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vixene píše: Více
Když už to cpeš do každé diskuze, tak dej aspoň funkční odkaz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit