Second hand v Plzni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5754
9.2.11 21:25

Second hand v Plzni

Ahoj maminky Plzeňačky,
chystám se v pátek do města a tak bych ráda nakoupila nějaké oblečky na roční holčičku. Můžete mi poradit second handy pro děti v Plzni? Nejlépe někde kolem centra, ale uvítám všechny návrhy. Děkuji J. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
9.2.11 21:33

V Šipce „U Opičáka“ - je to hned nad prodejnou bylinek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.2.11 21:44

Chodím do malého Tesca u nádraží. Mají tam outlet dětského i dospěláckého oblečení a ceny jako v sekáči, kolikrát i lepší (balení 5 bodíček za 150, mikinka s kapucou a zipem za 100, vyteplené kalhoty za 120 atd…), u dospělých jsem to moc neprohlížela, ale asi budou ceny taky dost v poho. Jinak pár kousků jsem koupila ve Frontu na Palackého nám, je to kousek za Akvatera. Na prcky mají poměrně dobrý výběr na oblečení. Specializovaný bazárek pro děti s oblečením, hračkami, postýlkami, autosedačkami a nevímčímještě je na Lochotíně naproti Solidní nejistotě- jmenuje se S.T.O.P. a je to podloubíčkem kolem cukrárny doleva a pak hned doprava (jsou tam šipky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
9.2.11 22:28

v prodejně Velryba na Americký třídě mají velké slevy, je to nové zboží, mají výprodej skladových zásob.
V centru o žádném second handu pro děti nevím. Další bazárky s dětským zbožím jsou na Slovanech, Sladkovského ulice u zastávky tram.č 1 - a ted přesně nevím, bud Jedlová, nebo Liliová :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.2.11 22:31

Beruška Beroun, bezva sekáček milé prodavčky a pěkné oblečení, otevřeli pobočku i v Plzni

v nákupní pasáži DK INWEST Americká, Plzeň, pasáž
Rolnička, sledujte navigační šipky na zemi

Značkové oděvy z druhé ruky pro děti a dospělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5754
9.2.11 23:24

Děkuji moc za dobré rady. Už se těším na pátek, až budu prolézat obchůdky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.3.11 10:46

Sekáč v Plzni

Ahojky,nechci aby to vyznělo jako reklama,ale zkus sekáček v Luně na Borech,máme tam oblečení pro malé i větší,pro teenagery i pro dospělé a taky pro xxl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
4.4.11 10:43
rendula2 píše:
Ahojky,nechci aby to vyznělo jako reklama,ale zkus sekáček v Luně na Borech,máme tam oblečení pro malé i větší,pro teenagery i pro dospělé a taky pro xxl.
Škoda,že je z ruky.Ale je pěknej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.4.11 13:26

A víte o nějakém,kde berou věcičky do komise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
21.4.11 11:11
Tady u nás v Plzenecký jsou hned dva bazárky s dětským oblečením a berou do komise, ale max 15ks .. ale byla jsem tam před týdnem a mají prý „stop-stav“ ale paní mi řekla v obou bazárcích, že to mám zkusit za 14 dní ( po lhůtě kdy bývají v komisi věcičky od jiných maminek ), tak nevím :nevim:
momi33 píše:
A víte o nějakém,kde berou věcičky do komise?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
29.7.11 23:56

Po procházce po Plzni se malej polil tak moc,že jsem musela jeden navštívit.Byla jsem u akvaria.Tam je jen Front,ne?V tom malym dětský nemají.Ale slyšela jsem ,že je tam ještě něco,naměla jsem čas.Kalhoty mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.10.24 14:57
@Vixene píše: Více

Dotaz je z roku 2011
:zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115477