Oblíbený kousek oblečení na dětičky

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2762
2.2.11 12:52

Oblíbený kousek oblečení na dětičky

Ahojky, tak mne napadlo jestli tu najdu spřízněnou duši :-D nejdřív jsem se chtěla ptát v čem dáváte mimča spinkat, ale to by mohlo být zavádějící :mrgreen: já prostě ulítávám na flísových overálcích, hrozně se mi líbí :mrgreen: také máte nějaký kousek, který je Váš nebo děťátka nejoblíbenější ? Fota sem :-D
Naše overálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xxZuzana
2.2.11 12:57

Ahoj, tak náš favorit ze šatníku jsou jednoznačně kaťata od HM (snad to není přílišná reklama) - viz obrázek. Mají vysokánský ohrnovací náplet, takže může krásně zakrývat zádíčka a vůbec jsou boží. Máme tedy s motýlkem na spodní nohavici a dřívější velikost měla obrázek se Snoopym, ale ten střih a typ je stejný. Nosili jsme je mnohem déle, jako 3/4. Doporučuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
248
2.2.11 13:02

Souhlasím s xxZuzanou U nás taky jednoznačně vedou tyhle kalhoty… Měli jsme už různé.. momentálně silnější vyteplené s kytičkou, ale nejlepší jsou ty tenké s motýlkem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
2.2.11 13:03

Jo a ještě tohle pončo, které jsem koupila asi za 50,– v bazárku :mrgreen: Když jsme vešli do tepla - třeba do obchodu, krásně se sundalo přes hlavu a nemusela jsem malou vyndávat ze kšírů. Nosila jsem ho v kočárku i pro případ, kdyby v létě nebo na podzim začalo nečekaně foukat.

Kšiltovka a sametové tepláčky máme taky moc oblíbené.

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
2.2.11 13:04
Kamilenka píše:
Souhlasím s xxZuzanou U nás taky jednoznačně vedou tyhle kalhoty… Měli jsme už různé.. momentálně silnější vyteplené s kytičkou, ale nejlepší jsou ty tenké s motýlkem… :mavam:

že jo :-)
tenhle kousek prostě budeme dědit a dědit…

• Citovat
  • Upravit
Kapi
2.2.11 13:10
xxZuzana píše:
Jo a ještě tohle pončo, které jsem koupila asi za 50,– v bazárku :mrgreen: Když jsme vešli do tepla - třeba do obchodu, krásně se sundalo přes hlavu a nemusela jsem malou vyndávat ze kšírů. Nosila jsem ho v kočárku i pro případ, kdyby v létě nebo na podzim začalo nečekaně foukat.Kšiltovka a sametové tepláčky máme taky moc oblíbené.

To se mi strašně moc líbí, ten overálek je úžasnej :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kapi
2.2.11 13:10
xxZuzana píše:
Jo a ještě tohle pončo, které jsem koupila asi za 50,– v bazárku :mrgreen: Když jsme vešli do tepla - třeba do obchodu, krásně se sundalo přes hlavu a nemusela jsem malou vyndávat ze kšírů. Nosila jsem ho v kočárku i pro případ, kdyby v létě nebo na podzim začalo nečekaně foukat.Kšiltovka a sametové tepláčky máme taky moc oblíbené.

omlouvám se! pončo jsem myslela! :-)

• Citovat
  • Upravit
2762
2.2.11 13:16
xxZuzana píše:
Ahoj, tak náš favorit ze šatníku jsou jednoznačně kaťata od HM (snad to není přílišná reklama) - viz obrázek. Mají vysokánský ohrnovací náplet, takže může krásně zakrývat zádíčka a vůbec jsou boží. Máme tedy s motýlkem na spodní nohavici a dřívější velikost měla obrázek se Snoopym, ale ten střih a typ je stejný. Nosili jsme je mnohem déle, jako 3/4. Doporučuju :srdce:

tak ty jsou fakt prďácký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
xxZuzana píše:
Ahoj, tak náš favorit ze šatníku jsou jednoznačně kaťata od HM (snad to není přílišná reklama) - viz obrázek. Mají vysokánský ohrnovací náplet, takže může krásně zakrývat zádíčka a vůbec jsou boží. Máme tedy s motýlkem na spodní nohavici a dřívější velikost měla obrázek se Snoopym, ale ten střih a typ je stejný. Nosili jsme je mnohem déle, jako 3/4. Doporučuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
xxZuzana píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
Kapi píše:
xxZuzana píše:
omlouvám se! pončo jsem myslela! :-)

pončo je vůbec dobrá věc, já mám asi 3, budeme s Adélkou legrační dvojice, až se oteplí a bude ťapat se mnou po parku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23033
2.2.11 13:22

nase oblibeny kousek je od spencera rifle, nosi je od mimina jeste ji porad jsou
a pak pleteny cepicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.2.11 13:24

mě by zajímalo jestli dáváš ten flees overal na tělo? přímo? jako bodýčko a pak už jen overal?? já dávám bavlněný overal a na něj fles protože má malej trošku exém.. a v ložnici máme 16 stupnů.. a on furt spí na peřině..
a máme oblíbený HaM svetr se snoopym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.2.11 13:25

a pak teda ten overal na spaní máme asi tři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
2.2.11 13:27
Macík74 píše:
mě by zajímalo jestli dáváš ten flees overal na tělo? přímo? jako bodýčko a pak už jen overal?? já dávám bavlněný overal a na něj fles protože má malej trošku exém.. a v ložnici máme 16 stupnů.. a on furt spí na peřině..
a máme oblíbený HaM svetr se snoopym..

je, ten svetýrek se Snoopym jsme měli po neteři, sice už dost nošený, ale byl fakt super - oblečený vypadl moc dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat