Oblíbený kousek oblečení na dětičky
- Fotoalbum (16)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No já těch kousků mám víc,ale když je řeč o overálcích,tak z těhle jsem měla fakt radost..a Maty taky,protože na něm jsou mašinky…(Byly v každém balení dva,jen škoda ,že Tobimu už nejsou:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování.
Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen.
A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
flees?:) mame asi 5 fleesovych modelu na spani, nejoblibenejsi je prasatko pepina pak tenhle pruhovany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alichi píše:
Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování.Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen.
A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“.
Jé, to jsou krásný šatičky… Zrovna něco takového se chystám páchat. Ten vršek je háčkovaný? Mám spoustu žluté látky a i žlutou přízi, že bych to obšlehla a udělala něco podobného… To by ta naše kočka byla spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my máme víc oblíbených kousků, vede tygří čepička z H+M, pak zimní set čepice od Topolina, mikča s mašinkou Tomášem a zimní bunda z H+M modro hnědá se šikmym zipem ![]()
Ale asi sem dávat fotky všeho nebudu, bych vás zahltila a pak bste ěm ukamenovali
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se hrozně líbí ta ušatá čepička a kluci od Alyss v overálcích
Ty jsou z tesca, vid?? Kdysi jsem tam na podobné koukala, ale už neměli tu největší velikost
- Citovat
- Upravit
U nás je to originál tričko baby Dior.Je krásný a moc příjemný-jinak kupovaný z bazárku za úžasnou cenu.Diora miluju ale když v něm nemůžu chodit já tak alespoň Tarjinka.A pak ještě huňatá mikinka a džínečky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivana IZA píše:Alichi píše:Jé, to jsou krásný šatičky… Zrovna něco takového se chystám páchat. Ten vršek je háčkovaný? Mám spoustu žluté látky a i žlutou přízi, že bych to obšlehla a udělala něco podobného… To by ta naše kočka byla spokojená.
Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování.Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen.
A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“.
Ano, vršek je háčkovaný, není to nic těžkého, tak klidně pošlu popis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xxZuzana píše:
Jo a ještě tohle pončo, které jsem koupila asi za 50,– v bazárkuKdyž jsme vešli do tepla - třeba do obchodu, krásně se sundalo přes hlavu a nemusela jsem malou vyndávat ze kšírů. Nosila jsem ho v kočárku i pro případ, kdyby v létě nebo na podzim začalo nečekaně foukat.Kšiltovka a sametové tepláčky máme taky moc oblíbené.
Tak to je boží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ulítávám na mikinách jsem asi magor, ale flísová mikinka s kapucí je prostě k zulíbání
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xxZuzana píše:
A hit naší letošní zimy - ušatá čepička z CaA
Jééé, já vás onehdy potkala v parku! Právě ta čapka se mi strašně líbila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hit naší letošní zimy - ušatá čepička z CaA