Oblíbený kousek oblečení na dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xxZuzana
2.2.11 13:29

A hit naší letošní zimy - ušatá čepička z CaA :palec:

• Citovat
  • Upravit
12959
2.2.11 13:40

No já těch kousků mám víc,ale když je řeč o overálcích,tak z těhle jsem měla fakt radost..a Maty taky,protože na něm jsou mašinky…(Byly v každém balení dva,jen škoda ,že Tobimu už nejsou:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
2.2.11 13:48

Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování. :lol: Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen. :lol: A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
2.2.11 13:50

flees?:) mame asi 5 fleesovych modelu na spani, nejoblibenejsi je prasatko pepina pak tenhle pruhovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.2.11 13:52
Alichi píše:
Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování. :lol: Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen. :lol: A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“. :lol:

Jé, to jsou krásný šatičky… Zrovna něco takového se chystám páchat. Ten vršek je háčkovaný? Mám spoustu žluté látky a i žlutou přízi, že bych to obšlehla a udělala něco podobného… To by ta naše kočka byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
2.2.11 13:53

tak my máme víc oblíbených kousků, vede tygří čepička z H+M, pak zimní set čepice od Topolina, mikča s mašinkou Tomášem a zimní bunda z H+M modro hnědá se šikmym zipem :srdce:
Ale asi sem dávat fotky všeho nebudu, bych vás zahltila a pak bste ěm ukamenovali :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.2.11 13:54

Mě se hrozně líbí ta ušatá čepička a kluci od Alyss v overálcích :palec: Ty jsou z tesca, vid?? Kdysi jsem tam na podobné koukala, ale už neměli tu největší velikost

• Citovat
  • Upravit
1349
2.2.11 13:56

U nás je to originál tričko baby Dior.Je krásný a moc příjemný-jinak kupovaný z bazárku za úžasnou cenu.Diora miluju ale když v něm nemůžu chodit já tak alespoň Tarjinka.A pak ještě huňatá mikinka a džínečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.2.11 13:59

a tady mikča a džíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
2.2.11 14:07
Ivana IZA píše:
Alichi píše:
Jéé, tak overálky jsme oblékali v podstatě až do odplenkování. :lol: Jinak máme taky nějaké oblíbené kousky - oblíbené tričko, kalhoty 3/4. A teď u nás frčí kalhoty s řemenem - řekla bych, že hlavně ten řemen. :lol: A šaty všeho druhu. Tyhle jsou i moje oblíbené a „hand made“. :lol:
Jé, to jsou krásný šatičky… Zrovna něco takového se chystám páchat. Ten vršek je háčkovaný? Mám spoustu žluté látky a i žlutou přízi, že bych to obšlehla a udělala něco podobného… To by ta naše kočka byla spokojená.

Ano, vršek je háčkovaný, není to nic těžkého, tak klidně pošlu popis. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
2.2.11 14:27
xxZuzana píše:
Jo a ještě tohle pončo, které jsem koupila asi za 50,– v bazárku :mrgreen: Když jsme vešli do tepla - třeba do obchodu, krásně se sundalo přes hlavu a nemusela jsem malou vyndávat ze kšírů. Nosila jsem ho v kočárku i pro případ, kdyby v létě nebo na podzim začalo nečekaně foukat.Kšiltovka a sametové tepláčky máme taky moc oblíbené.

Tak to je boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
2.2.11 14:32

Nejoblíbenějších máme plno věciček :) Tak např. tyto šatičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.2.11 14:42

já ulítávám na mikinách jsem asi magor, ale flísová mikinka s kapucí je prostě k zulíbání :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.2.11 14:43
xxZuzana píše:
A hit naší letošní zimy - ušatá čepička z CaA :palec:

Jééé, já vás onehdy potkala v parku! Právě ta čapka se mi strašně líbila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
2.2.11 15:16

tak hledám ty rifličky od xxZuzky a zatím níc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat