Jak ušít potah na polštář?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak ušít potah na polštář
Ahoj maminky -švadlenky ![]()
potřebovala bych poradit,jak ušít potah na polštář.. Máme jednobarevnou šedou sedačku,tak mě napadlo ji nějak oživit. Ale nevím si rady
Nemáte některá v rukávu návod ?
Taky bych se chtěla zeptat jakou látku použít,aby to nebylo jako povlečení do postele?? děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já mám se zapínáním uprostřed, tak jako na košili a taky to vypadá jinak. Nebo pokud je sedačka jednobarevná, tak patchwork.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
polštář.
Ahoj.Pokud by jsi chtěla mazlika 40/40 tak si musíš vzít látku o velikosti 105cm na42cm.A uděláš si z rubu na každé straně 2cm sámek(tj.takové založení, aby to nějak vypadalo).Když si toto připravíš ,dáš si látku rubem na sebe a na jedné straně ti musí přesahovat o 20cm.To přehneš přes ten okraj toho sámku 2cm.co jsi si na začátku připravila.A uzašiješ na každé straně až dolu.A pokud máš obnitku tak si to sjedeš na obnitce a je hotovo,ale pokud ji nemáš stačí na tom prošíváku.Myslím tim ty 2strany.Pak si to jen otoč na lícní stranu a máš ho hotovej.Jmenuje se to hotelový uzávěr.Tak ahoj ať se zadaří lucka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Polštářek bez knoflíků je docela snadný http://bytovytextilcz.info/…a-polstarek/
- Citovat
- Upravit