Velikost 86?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Velikost 86?
Ahoj, kolik bylo vašim dětem, když nosili velikost 86?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Starší skoro 2 roky, mladší ji bude potřebovat nejspíš za chvilku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ted nosíme 86 a je nám 8 měsíců
.
A něco málo máme i 80. Ono jak co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,ještě jí nosíme,ale už kupuju velikost 92 na jaro.Ono je to jak s čím,každý výrobce má vlikosti jinak velké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Ahoj,ještě jí nosíme,ale už kupuju velikost 92 na jaro.Ono je to jak s čím,každý výrobce má vlikosti jinak velké
Přesně tak. Jak kdo(výrobce)a jak co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teraz
ale mame latkove plienky takze bodicka to kusok skresluje, inak by stacili niektore kusy aj 80 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:
Dcerka ma 32 mesicich par kusu obleceni velikosti 86
Taminko ted jsi me uklidnila. Nase mala taky jeste neco ma a to ji v dubnu budou tri ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky děkuji, kupovala jsem od jedné maminy na mmb oblečení na malou. Mmch jsem tak pěkné dlouho za takovou cenu neobjevila, většinou next. Teď je nám 5 měsíců a máme 68.Na léto jsem vzala 80 a pak mikiny 86, ty se nosí stále. Potřebovala jsem ujištění, že můj odhad není mimo
Bohužel teda ty úžasné růžovoučké plátěné lacláčky 86 kupovat nebudu, v prosinci by jí v nich asi umrzla prdka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ludmilka postupně přechází na 92, ale skoro vše 86 ještě obleče. Má dva roky, ale je drobná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My už pomalu najíždíme, něco mu ještě v tý 80tce je, ale body už začínají být krátký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katka - rok - právě dorostla do 80. take vel 86 předpokládám tak v 1,5 roce nejdřív. Teď má 74 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit