Jarní bunda

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65273
24.2.11 13:37

Já kupuju tady v krámku
http://www.obleceni-wolf-pradlo-andrie.cz/…ke/strana-2/
mám výhodu,je u nás......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.2.11 13:44
Petra Z píše:
Já kupuju tady v krámku

Taky jsem tam nakupovala, ale mám to trochu z ruky, takže s poštovným. :-) Paní byla moc fajn, sháněla jsem zimní kombinézu + bundičku, neměla zrovna skladem velikost, ale sehnala mi ji. Akorát já jsem to jaksi neodhadla, potřebovala jsem pro prcka č. 92, vzala jsem radši 98 - a je to tak velké, že ji máme od loňska ve skříni a doroste do ní tak za 2 roky :lol: U Wolfa ty velikosti moc nesedí.
Ke Kiku u nás - mně se tam líbí obvykle jenom oblečky, které mají ve velikostech do č. 86. Nevím, proč pro větší velikosti už to samé nedělají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.2.11 13:47
mazlove píše:
A múžeš mi prosím tě zjistit kam to jezdí a jestli už mají oblečení na jaro?

Hmm, to bude horší. Pojedeme za ní až za 14 dní, teď jedeme na hory :-?

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.2.11 13:48
Nsoci píše:
Petra Z píše:
Já kupuju tady v krámku
Taky jsem tam nakupovala, ale mám to trochu z ruky, takže s poštovným. :-) Paní byla moc fajn, sháněla jsem zimní kombinézu + bundičku, neměla zrovna skladem velikost, ale sehnala mi ji. Akorát já jsem to jaksi neodhadla, potřebovala jsem pro prcka č. 92, vzala jsem radši 98 - a je to tak velké, že ji máme od loňska ve skříni a doroste do ní tak za 2 roky :lol: U Wolfa ty velikosti moc nesedí.
Ke Kiku u nás - mně se tam líbí obvykle jenom oblečky, které mají ve velikostech do č. 86. Nevím, proč pro větší velikosti už to samé nedělají :cert:

Jo to je pravda, ve velikosti 86 to uříznou s tím, že už to není mimino, ale větší dítě. Bodýčka taky větší nedělají :cert:

• Citovat
  • Upravit
65273
24.2.11 13:54

Nsoci…jojo je pravda,že Wolf má velikosti všelijaké :lol:
proto jsem ráda,že to mám u nosu a jak píšeš,paní je super a navíc tam prodává kamarádka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
24.2.11 17:38

madi to neva,tak až pak přijedete,tak jestli si vzpomeneš.Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.3.11 07:29

Ahojky,
my kupujeme dvě jarní bundy jednu lepší a jednu obyčejnější, otevřela jsem si obchůdek, budeš-li mít zájem, koukni na: www.obchudekujedlicek.cz
Jarní bundy mám pěkné, a za super cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.4.13 19:35

Co je zač jarní bunda Neverest? Je to kvalitní bunda, nebo nějaký vietnam? Nikdy jsem tu značku neslyšela, tak nevím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.4.13 21:07

Já mám Neverest značku ráda. MYslím si, že je to dobrá kvalita za dobrou cenu.
Máme kalhoty celá rodina a jarní bundu já a dcera už od loňska. Já už asi 4 roky a jsem s ní velmi spokojená. Troufnu si říct, že se vyrovná i některým mým drahým sportovním bundám.

• Citovat
  • Upravit
807
10.4.13 09:09

Ahoj nevíte jestli značka wolf je k vidění někde v Praze kamenný obchod? Nejsem si jistá velikostí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.4.13 09:17

@prdelinka_p1 Sice nevím kde v Praze, ale určitě v každý vietnamský tržnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 10:50

Zdravím maminky a poprosím o radu. Mám 8-mi měsíční dceru, na jaře jí bude cca 10 měsíců a chci jí pořídit jarní bundičku. Jen se stále rozhoduji - mám vybranou od Wolfa, jen nevím, zda je nutné s fleesem nebo stačí s bavlněnou podšívkou. Máme na toto období dosti teplých mikin, tak prosím o radu - zkušenost, zda postačí s bavlněnou podšívkou. Raději bych upřímně koupila tu, než ji navlíkat do mikiny a do fleesové bundičky. Nebo do čeho jste oblékali děti na jaře, když ještě necupkali?? Děkuji za rady…

• Citovat
  • Upravit
2144
7.2.14 11:16

Proč anonym? :lol: Já bych vybrala s bavlněnou podšívkou a dala pod ní teplou mikinku. Je lepší vrstvit, když bude teplo můžeš jí to sundat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.2.14 11:19

Ahoj, ja jsem ted zastancem, ze radoby jarni bundicka neni nezbytnosti, ani na jedno z deti jsem ji nikdy nemela :oops: :lol: mame tenci fleesku, silnejsi fleesku, softshell bundu a zimni bundu. A davam dle pocasi, pripadne kombinuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
7.2.14 11:32

Mám vyzkoušeno na první dceru a nyní na druhou v tom budu pokračovat, za mě bunda na jaře se šikmým zipem HM, jen v rychlosti jsem najela na MMB, tak na ukázku:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat