Jarní bunda
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já kupuju tady v krámku
http://www.obleceni-wolf-pradlo-andrie.cz/…ke/strana-2/
mám výhodu,je u nás......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra Z píše:
Já kupuju tady v krámku
mám výhodu,je u nás......
Taky jsem tam nakupovala, ale mám to trochu z ruky, takže s poštovným.
Paní byla moc fajn, sháněla jsem zimní kombinézu + bundičku, neměla zrovna skladem velikost, ale sehnala mi ji. Akorát já jsem to jaksi neodhadla, potřebovala jsem pro prcka č. 92, vzala jsem radši 98 - a je to tak velké, že ji máme od loňska ve skříni a doroste do ní tak za 2 roky
U Wolfa ty velikosti moc nesedí.
Ke Kiku u nás - mně se tam líbí obvykle jenom oblečky, které mají ve velikostech do č. 86. Nevím, proč pro větší velikosti už to samé nedělají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mazlove píše:
A múžeš mi prosím tě zjistit kam to jezdí a jestli už mají oblečení na jaro?
Hmm, to bude horší. Pojedeme za ní až za 14 dní, teď jedeme na hory ![]()
- Citovat
- Upravit
Nsoci píše:Petra Z píše:Taky jsem tam nakupovala, ale mám to trochu z ruky, takže s poštovným.
Já kupuju tady v krámku
mám výhodu,je u nás......Paní byla moc fajn, sháněla jsem zimní kombinézu + bundičku, neměla zrovna skladem velikost, ale sehnala mi ji. Akorát já jsem to jaksi neodhadla, potřebovala jsem pro prcka č. 92, vzala jsem radši 98 - a je to tak velké, že ji máme od loňska ve skříni a doroste do ní tak za 2 roky
U Wolfa ty velikosti moc nesedí.
Ke Kiku u nás - mně se tam líbí obvykle jenom oblečky, které mají ve velikostech do č. 86. Nevím, proč pro větší velikosti už to samé nedělají
Jo to je pravda, ve velikosti 86 to uříznou s tím, že už to není mimino, ale větší dítě. Bodýčka taky větší nedělají ![]()
- Citovat
- Upravit
Nsoci…jojo je pravda,že Wolf má velikosti všelijaké ![]()
proto jsem ráda,že to mám u nosu a jak píšeš,paní je super a navíc tam prodává kamarádka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi to neva,tak až pak přijedete,tak jestli si vzpomeneš.Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my kupujeme dvě jarní bundy jednu lepší a jednu obyčejnější, otevřela jsem si obchůdek, budeš-li mít zájem, koukni na: www.obchudekujedlicek.cz
Jarní bundy mám pěkné, a za super cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je zač jarní bunda Neverest? Je to kvalitní bunda, nebo nějaký vietnam? Nikdy jsem tu značku neslyšela, tak nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Neverest značku ráda. MYslím si, že je to dobrá kvalita za dobrou cenu.
Máme kalhoty celá rodina a jarní bundu já a dcera už od loňska. Já už asi 4 roky a jsem s ní velmi spokojená. Troufnu si říct, že se vyrovná i některým mým drahým sportovním bundám.
- Citovat
- Upravit
Ahoj nevíte jestli značka wolf je k vidění někde v Praze kamenný obchod? Nejsem si jistá velikostí. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prdelinka_p1 Sice nevím kde v Praze, ale určitě v každý vietnamský tržnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky a poprosím o radu. Mám 8-mi měsíční dceru, na jaře jí bude cca 10 měsíců a chci jí pořídit jarní bundičku. Jen se stále rozhoduji - mám vybranou od Wolfa, jen nevím, zda je nutné s fleesem nebo stačí s bavlněnou podšívkou. Máme na toto období dosti teplých mikin, tak prosím o radu - zkušenost, zda postačí s bavlněnou podšívkou. Raději bych upřímně koupila tu, než ji navlíkat do mikiny a do fleesové bundičky. Nebo do čeho jste oblékali děti na jaře, když ještě necupkali?? Děkuji za rady…
- Citovat
- Upravit
Proč anonym?
Já bych vybrala s bavlněnou podšívkou a dala pod ní teplou mikinku. Je lepší vrstvit, když bude teplo můžeš jí to sundat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja jsem ted zastancem, ze radoby jarni bundicka neni nezbytnosti, ani na jedno z deti jsem ji nikdy nemela
mame tenci fleesku, silnejsi fleesku, softshell bundu a zimni bundu. A davam dle pocasi, pripadne kombinuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vyzkoušeno na první dceru a nyní na druhou v tom budu pokračovat, za mě bunda na jaře se šikmým zipem HM, jen v rychlosti jsem najela na MMB, tak na ukázku:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit