Prodávat oblečení po dítěti?

350
26.2.11 20:50

Prodávat oblečení po dítěti ???

Ahoj mamky, přemýšlím, zda prodávat oblečení po malým. Zatím druhé neplánujeme, výhledově tak nejřív za 3 roky. Nevím, jestli si to schovávat nebo prodávat. Oblečení tak do 1 roku dítěte bych si nechala, ale co ten zbytek? Kupí se to a kupí, sice to mám kam dávat, ale nebude pak třeba jiná móda ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
26.2.11 20:53

Tak já druhé neplánuji,oblečení mírně obnošené-na doma-dávám kamarádce,co je s mimi sama,lepší se snažím za rozumnou cenu prodat.Taky se to kupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.11 20:57

:mrgreen: Ahoj.

Tak jiné módy bych se nebála :wink: a jestli to máš kam dát, tak já bych to určitě schovala. Já měla na první dceru oblečení hodně půjčované, takže něco jsem vrátila, něco si mohla nechat i na druhou dceru (jsou od sebe skoro 4 roky) a jak jsem teď ráda. Zvlášť to menší oblečení, potom mám obavy spíš z toho, že bude vybíravá, Anežka už na sebe jen tak něco neobleče, ale naštěstí to máme po její velké kamarádce (dcera mojí kolegyně), takže to nosí ochotně. A hlavně je to růžové nebo fialové.

Krom toho jsem dostala i spoustu oblečení na chlapečky, takže zásob máme habakuk. Schovávám je pro bráchu, půjčuju po kamarádkách, které to v mezidobí využijí a jsem ráda, že se jen tak neválí ve skříni. Lepší a moc oblíbené schovávám, hezké co jsme ani nestihly unosit se mi občas podaří prodat, ale spíš schovávám pro bráchovy děti nebo půjčuju :nevim: .

Unisex v dobrém stavu bych určo schovala :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
26.2.11 21:08

Já si schovávám oblečky všechny,pár kousků jsem prodala,co vím že bych ani druhýmu dítku nedala.A přitom stejně nevím jestli budeme mít druhý.Ale co kdyby??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.2.11 21:12

Tak ja si schovala jen par kousku a zbytek prodavam,skrine nemam nafukovaci a dalsi dite…nevim zda bude ci nebude a pak to treba bude kluk a co s holcicim oblecenim.
Obleceni kdyztak zase urcite koupim v sekaci nebo na netu.
Ale ohledne jine mody bych urcite strach nemela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.2.11 21:16

Kupovala sem vždy drahé značky a nebo značky co už nejsou in když je to stará kolekce,takže vždycky vše prodávám.Další plánujeme za pár měsícu,ale muže to být holka,chci pak zase jiné oblečení atd..
Vše do roka sem schovala a pujčuju než se podaří nám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
26.2.11 21:24

Já si schovávám jen to nejhezčí, k čemu mám vztah. Otatní(horší kvalita) daruji nebo za rozumnou cenu prodávám(lepší kvalita, ale už se mi nelíbí) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
26.2.11 22:05

Já si nějaké mimi věcičky nechala a jak se nám teď přidaly :-) : ALe vždy se dokoupí něco krásného nového. Větší věcičky jsem darovala kamarádkám, ať se to vynosí, nebudu 10 let držet doma trička, džíny a bundy. Materiál taky stárne. Ale neprodávala jsem to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.2.11 22:21

Další dítě neplánujeme.Věco do roka jsme měla od ségry.A jěště něco dokoupeného.Všechno prodávám nebo věnuji.Jan pár kousků mám na památku :wink:

Asi bych si schovala body,dupky,košilky…a takový ty univerzál věci co se nosí pořád.Zbytek bych prodávala,vše se dá pak koupit za rozumnou cenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená majdina
26.2.11 22:50

Vše jsem prodala nebo rozdala. Počítala jsem, že někdy přijde další dítě, ale kdy a jaké…navíc věcičky, které se ti zdají krásné a jako nové, vytáhneš za dva roky ze skříně a divíš se, co je to za hadr.
Teď jsem prodávat přestala, ale je to spíš proto, že starší dcera vše otahá tak, že je to do popelnice, to snad nejde ani na charitu…A taky ani bazar tak velké věci nebere. Schovám maximálně nějakou tu zimní bundu, čapky, rukavice. Jinak asi nic krom kola, lyží atakdále

• Citovat
  • Upravit
50725
26.2.11 23:12

Schovávám všecko. Chceme druhé, navíc Samík je první dítě v rodině, takže brácha nebo švagrová určitě něco užijou. Když ne, prodat to můžu pak vždycky - věci jsou opravdu jako nové (ne, že se mi to zdálo, když jsem je ukládala) a nevím, co by mělo vyjít z módy na bodýčkách, obyčejných trikách a teplákách nebo ponožkách. Jsou to všecko normální věci, které se budou nosit furt - žádné výstřelky jsem nekupovala :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
27.2.11 01:00

Zatím schovávám všechno. Tři roky nejsou tak dlouhá doba, aby to vyšlo z módy. Těžko říct, do jakého věku tohle pravidlo platí. Čím starší dítě, tím větší nároky. I když každé dítě je jiné. A navíc jakmile se to narodí, kdyby to byla holka, můžeš hned prodat, co se ti nebude zdát. A kdyby to byl zase kluk, ušetříš peníze i čas na shánění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.2.11 09:22

Ja zatim neprodavam - jen boticky, ty chci, aby melo kazde dite svoje. Jiz podedene a hodne obnosene obleceni, co bych stejne dalismu prckovi jiz nedala, davam kamaradkam s horsi financni situaci a zbytek schovavam. Jestli to za par let bude kluk, tak holcici muzu prodat za 2 roky stejne jako ted :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.3.11 00:01

Já zas to módní oblečení just nekupuju. Teď potřebuji pro chlapečka rifle a všude mají takové jakoby příčně skrčené, tak jsem pochopila, že se to asi nosí, měl to i jeden dospělej chlap. Tak just to nekoupím a půjdu někam na mmb pro obyč rovné rifle. :lol:
Takže k dotazu. Po 1. dítěti jsem schovávala vše, chtěla jsem brzy druhé, což vyšlo, ale opačné pohlaví. Cca do roka jsem jí dávala i klučičí, ale teď už jí kupuju holčičí. Takže teď co vyřazuji po synkovi, dávám prodejné kousky rovnou pryč a zbytek nechávám pro ségru. No většinu jí stejně nechávám, protože se mi to nechce inzerovat. :-D Až otěhotní a já uvidím toho synovečka nebo neteřinku, budu jí nechávat vše a prodávat už asi nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabethcorleone
5.3.11 20:19

Mě by bylo líto dát to pryč a je mi 20let, partner by chtěl kupu dětí, takže neprodávám. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat