Prodávat oblečení po dítěti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Po první jsem něco málo prodala ed po druhém zatím nemám čas ale třetí plánujem za dlouho a doufáme v holku takže uvidíme zatím nechávám ale mám v plánu prodat a nechat si jen unisex nebo opravdu jen luxusní kousky…druhý syn toh opo prvním moc neusnosil rychleji roste a to co vrlikostně nosil první v létě nosí mladší ted takže na houby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elizabethcorleone píše:
Mě by bylo líto dát to pryč a je mi 20let, partner by chtěl kupu dětí, takže neprodávám.
Tak na tu kupu dětí to využiješ
a ještě pochybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás to máme tak že si předáváme s dcerou jelikož teď čeká miminko a jinak věci jsem měla schované po starších dětech 13 let a jak se hodili! Samozřejmě některé kousky se dokoupily nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřili by jste tomu, že my použili bavlněné dupačky staré 34let? A jsou pořád jak nové. To byla tehdy kvalita
A je to to nejmenší číslo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
palošek píše:
Věřili by jste tomu, že my použili bavlněné dupačky staré 34let? A jsou pořád jak nové. To byla tehdy kvalitaA je to to nejmenší číslo
Věřím…já dávám synovi oblečení po sobě (30let), aještě to nosil můj mladší bratr. Z čeho Kuba vyrostl, tak je vyprané a schované zase dál do rodiny
.....nejkvalitnější jsou látkové plenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by bylo líto dát to pryč a je mi 20let, partner by chtěl kupu dětí, takže neprodávám.