Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co tehotensky test… nebyla jsi tehotna? jinak jo muze se cyklus rozhodit i bez nejaky sileny priciny.
Nebereš antikoncepci? Mně tohle dělaly všechny druhy tabletek Jinak radím taky tu gyndu.
@Leenvecka jako taky mě to napadlo, i když to by musel být trochu zázrak, protože s přítelem se vidíme celkem málo (bydli v Německu) a kolem pravděpodobné ovulace ten sex moc nebyl
ale jinak jsem právě zkoušela asi týden zpátky a pouze jedna čárka, jinak bílo
ale díky, jako uvidím, asi hold se to nějak zbláznilo
@Dani65 neberu vůbec, ani jsem nikdy nebrala
jako před asi 5 lety jsem měla jeden cyklus proveru nasazenou, kvůli nějakému problému s cyklem, ale to bylo fakt dávno a od té doby nic, proto mě toto trochu překvapilo, na gyndu zajdu, volala jsem tam prave v pondělí kvůli tomu dlouhému špinění, ale pak se mi rozjela asi ta MS, takže prý si mam zavolat, až mi skončí a objednají me
Jednou za čas se tohle může stát, nenaroste ti prostě dostatečně silná sliznice a tak se pak nemá co odloučit a je z toho jen takový špinění. Tělo není stroj, cyklus dokáže rozhodit kde co. Pokud jsou testy negativní a další MS je už taková nějaká normálnější, tak bych to fakt viděla spíš na tu nízkou sliznici.
Nebyla jste na očkování proti covidu? Mně to takhle podobně rozhodilo cyklus… Po prvním očkování jsem měla týden zpoždění MS, pak cca 5 dní jen špinění a pak konečně přišla normální MS. Po druhé dávce už to bylo lepší…
@BrnackaM asi to bude tím
děkuji za názor - jako už se teď rozjela normální MS, takže asi to bylo tím
@LaEllaX no, jako první davku jsem měla v červnu a druhou v červenci a vždy přišla MS normálně, až teď to nepřišlo, prakticky dva měsíce po druhé dávce, v srpnu normálně přišla, teď v září přišla s dvoutýdenním zpožděním, v termínu MS se dostavilo jen špinění, které trvalo dva týdny a teď přišla MS… ![]()
Ahoj,
chci se zeptat. Mám vesměs pravidelné cykly, chodí v rozmezí 31-33 dnů, žádné extra výkyvy nikdy nejsou, když už, tak maximálně o 2 dny. Poslední MS byla začátkem srpna, měla potom přijít první týden v září, ale místo toho se dostavilo jen takové lehké špinění. Jen takové narůžovělé, které navíc během dne mizelo a večer nic, ráno zase, stačily bohatě intimky. Vypadalo to, že po týdnu to skončilo, ale pak to bylo už takové hodně slabé, spíše jen obden. Takto to pokračovalo asi 2 týdny do tohoto týdne, kdy to vypadá, že přišla MS - jasná červená krev a už musím měnit vložky, i když je to porad takové slabší než moje normální MS, ale asi to za MS považuji už.
Nevíte, čím by to mohlo být? Na gyndu jsem se chtela objednat, ale pak začala tato MS, takže ještě počkám. Cyklus se mi natáhnul tak o dva týdny skoro
přemýšlím, zda to nemůže být třeba tím, ze jsem teď začala hodně cvičit a víc na sebe dbát v tomto.
Děkuji!