Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne, nemůžeš. Počkej, až budeš stará a tlustá, nohy plné křečáků a pak si teprve vem kraťasy. ![]()
@Anonymní píše: Více
Kraťasy radši nenos a minisukně už vůbec. Víš kolik ubohejch cyklistů si kvůli tobě namlátí držku a kolik chlapů si nabourá kokos o kandelábr jak se za tebou budou ohlížet?
To si přece nemůžeš vzít na svědomí. ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Jo no, je to tak trochu risk…
A kort ještě v dnešní době.
Ale zase by byla celkem škoda, aby v létě kvůli tomu, chodila v dlouhých šatech. ![]()
@Anonymní píše: Více
Haha, prý žirafo a kostlivče
Z toho si nic nedělej, to je bledá závist. Mně v mládí některé spolužačky titulovaly podobně a dnes jsem pořád štíhlá, zatímco ony jsou bečky sádla. Užij si léto v kraťasech!
Je ti 17 a máš pěkné nohy. Kdy jindy bys měla nosit kraťasy, když ne teď. Chutě do toho.
@Havlova píše: Více
Pravda. Ja som zacala niektore druhy oblecenia nosit az vtedy, ked som na to nabrala odvahu, ale fyzicke caro uz medzicasom bohuzial pominulo ![]()
@Mkmkz píše: Více
Jj… „čas letí jako bláznivý, já nechytím ho ani vy”, jak už kdysi zpíval K. Gott. ![]()
No a je to přesně tak. ![]()
Dlouhé štíhlé nohy jsou přece hezké. Kdo je pomlouvá, tak ze závisti. Ale chápu, já si kolikrát připadala jako hlavonožec. A občas jsem si směrem k mojí postavě vyslechla nepěkné komentáře. Ovšem zpětně vidím, že nebylo za co se stydět.