Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máš nohy jako modelka, nesplnitelný sen mnoha žen. Rozhodně je ukazuj a v krásných botičkách.
Závidím, taky jsem vždycky chtěla dlouhé štíhlé nohy
V klidu bych kraťasy nosila ![]()
Jestli chceš nosit kraťasy, nos kraťasy. Neexistuje žádný typ postavy, který by nemohl - nenech si namluvit, že musíš mít X, abys mohla nosit Y. Jsi mladá, tak experimentuj a zkoušej, v čem se budeš cítit nejlíp a neřeš přitom nějaký obvod stehen a kotníků (!).
Začni posilovat, naber trochu svalů, zpevni tělo včetně nohou a budeš mít nohy jako modelky Victoria Secret, leckdo by ti mohl závidět ![]()
Že ty sis sem přišla pro komplimenty? 😜.
Ale jo, oprávněně.
Kraťasy klidně.
@Anonymní píše: Více
Z takových hloupých poznámek si nic nedělej. Někteří lidé dokáží být zlí, to je bohužel realita. ![]()
Máš hezké nohy a jsi mladá holka, tak proč je skrývat… ![]()
Nohy máš moc hezké, ale upřímně - naprosté většině lidí kolem tebe jsou dost jedno a neřeší je. Teda pokud je nerozebíráš ty sama a pak dostáváš odpovědi. Mě nikdy nenapadlo si měřit obvod stehna a kotníku… ale já mám nohy krátké a kraťasy nosím bez nejmenších výčitek.
Když bys je měla krátké, budou ti říkat skřete, či lilipute a když bys je měla tlusté tak slone
.
můj opak, já je mám krátké a pořádná stehna.. mít nohy jako ty, tak nic jiného než kraťasy, minisukně a minišaty nenosím
kdo se posmívá, leda tak závidí…
Krasne nohy, moje dcera ma take takove krasne dlouhé nohy a moc ji je chvalíme. Ja bych nosila jen minisukne a kraťasy, ale vím, ze to mladí tolik nenosí. Ty nohy ti pomlouvají jen zavistivci.
Nohy, no
V kratasech snad muze ven kazdy a nepotrebuje k tomu souhlas anonymniho davu na internetu.
Je mi 17 let vážím 54kg a měřím okolo 173cm, obvod stehna úplně nahoře mam 50cm a kotníku 19cm, mám hrozne dlouhé nohy. Par lidi mi říkalo ze to je hezky, ale taky jsem slyšela názory jako žirafo, kostlivce a podobny. Vubec nevim jestli se mi to líbí, protože někdy se vyfotím s leginy a vypadá to hezky, ale co kdyz to ostatní venku vidí jinak? Chtěla bych dostat nějakou zpětnou vazbu, jaky vy máte třeba rozměry, a zároven jestli se nemusím bát toho chodit v kraťasech ven.