Dlouhé štíhlé nohy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.4.26 16:04

Dlouhé štíhlé nohy

Je mi 17 let vážím 54kg a měřím okolo 173cm, obvod stehna úplně nahoře mam 50cm a kotníku 19cm, mám hrozne dlouhé nohy. Par lidi mi říkalo ze to je hezky, ale taky jsem slyšela názory jako žirafo, kostlivce a podobny. Vubec nevim jestli se mi to líbí, protože někdy se vyfotím s leginy a vypadá to hezky, ale co kdyz to ostatní venku vidí jinak? Chtěla bych dostat nějakou zpětnou vazbu, jaky vy máte třeba rozměry, a zároven jestli se nemusím bát toho chodit v kraťasech ven.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33211
20.4.26 16:09

Ne, fakt se nemusíš bát chodit ven v kratasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
20.4.26 16:32

Rozhodně… Krásné nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25005
20.4.26 16:40

Máš nohy jako modelka, nesplnitelný sen mnoha žen. Rozhodně je ukazuj a v krásných botičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3482
20.4.26 17:14

Závidím, taky jsem vždycky chtěla dlouhé štíhlé nohy :) V klidu bych kraťasy nosila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
20.4.26 17:39

Jestli chceš nosit kraťasy, nos kraťasy. Neexistuje žádný typ postavy, který by nemohl - nenech si namluvit, že musíš mít X, abys mohla nosit Y. Jsi mladá, tak experimentuj a zkoušej, v čem se budeš cítit nejlíp a neřeš přitom nějaký obvod stehen a kotníků (!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 17:41

Začni posilovat, naber trochu svalů, zpevni tělo včetně nohou a budeš mít nohy jako modelky Victoria Secret, leckdo by ti mohl závidět :palec:

• Citovat
  • Upravit
54
20.4.26 17:42

Že ty sis sem přišla pro komplimenty? 😜.
Ale jo, oprávněně.
Kraťasy klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15676
20.4.26 18:09
@Anonymní píše: Více

Z takových hloupých poznámek si nic nedělej. Někteří lidé dokáží být zlí, to je bohužel realita. :?
Máš hezké nohy a jsi mladá holka, tak proč je skrývat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68886
20.4.26 18:40

Nohy máš moc hezké, ale upřímně - naprosté většině lidí kolem tebe jsou dost jedno a neřeší je. Teda pokud je nerozebíráš ty sama a pak dostáváš odpovědi. Mě nikdy nenapadlo si měřit obvod stehna a kotníku… ale já mám nohy krátké a kraťasy nosím bez nejmenších výčitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10638
20.4.26 18:43

Když bys je měla krátké, budou ti říkat skřete, či lilipute a když bys je měla tlusté tak slone ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
20.4.26 18:51

;) můj opak, já je mám krátké a pořádná stehna.. mít nohy jako ty, tak nic jiného než kraťasy, minisukně a minišaty nenosím ;) kdo se posmívá, leda tak závidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2280
20.4.26 18:53

Ty nás chceš na.. rat vid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.4.26 19:49

Krasne nohy, moje dcera ma take takove krasne dlouhé nohy a moc ji je chvalíme. Ja bych nosila jen minisukne a kraťasy, ale vím, ze to mladí tolik nenosí. Ty nohy ti pomlouvají jen zavistivci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5214
20.4.26 20:45

Nohy, no :nevim: V kratasech snad muze ven kazdy a nepotrebuje k tomu souhlas anonymniho davu na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí