Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Za mě máš hezké nohy, až na zem. Kraťasy bych klidně nosil.
@Ploskutáček píše: Více
Přesně. Když můžu já nosit kilt a ještě mne nikdo neodstřelil tak si takhle krásná holka může lajsnout svoje nohy ukázat.
@KalamityJohn píše: Více
Přesně. Řeknu ti tajemství - než se objem mých kejtiček zdvojnásobil, měl jsem docela hezké nožičky. Ale byly moc chlupaté a hubené. Ale ještě v 25 jsem kraťasy občas nosil.
@Anonymní píše: Více
Pujdu proti proudu, ale mne se treba vice libi kdyz ty kratasy ta stehna trochu obepinaji nez takto volne nohavice. ![]()
@lilith1 píše: Více
Souhlasím, nohy dobrý, kraťasy moc rozevlátý.
@Hojuza píše: Více
Mimo tema, ale ty nohy jsou prece zasluha rodicu, a ne dcery ![]()
Ještě bych chapala chvaleni treba formy, namakanych svalu, ale delku?
@Tarena píše: Více
Noo, pokaždé se zase postava nemusí zdědit přímo po těch rodičích, ale třeba i od někoho jiného z rodiny nebo příbuzných… ![]()
Takže její maminka, tedy tato uživatelka, nemusí mít zrovna až tak krásné dlouhé nohy…
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Asi to spatne vysvetluji.
To ano, ale proste chvalit mne nekdo opakovane za dlouhe nohy, nebo ze jsem vysoka by mi prislo, ze na mne neni nic jineho ke chvaleni. Zvlast, pokud to delaji rodice.
A jak víš, že chválí dceru jen za dlouhé nohy? Mně to přijde normální pochválit své dceři vzhled, i když je to něco, co není její zásluha ![]()
Vždycky se najde někdo, kdo si o vás pomyslí něco nelichotivého. Kdo to uvidí úplně jinak než vy. Tak to je a vždycky bude. Tomu se nemusíte snažit vyhnout, protože taková snaha prostě nemůže vyjít
Jste hubená a máte hubené nohy, takže za mě kraťasy nejsou žádný problém. Zdržet by se kraťas nebo krátkých sukní měly jenom ženské, které mají opravdu ošklivé nohy. Mezi ně rozhodně nepatříte ![]()
@Sofie2013 píše: Více
No psala, ze ji ty dlouhe nohy moc chvali. Mne to proste vyznelo divne. Nedokazu si predstavit, ze opakovaně diteti rikam, ze ma hezky dlouhe nohy. Ale jen muj nazor a uz nebudu plevelit. ![]()
No, „moc”, ještě nutně nemusí znamenat často, že jo? ![]()
Ale jo, v pohodě. Já vím, jak jsi to asi myslela… ![]()