Dlouhodobé krvácení - příčina ?

81
16.12.24 09:49

Dlouhodobé krvácení - příčina ?

Dobry den, jdu si sem pro radu, názory, vaše zkušenosti…
Ve zkratce:
Na začátku června jsem samovolně potratila na úplném začátku těhotenství, odešlo to samo, podle utz bylo vše v pořádku,
Krvácela jsem 6.týdnů.
Od te doby jsem mela jednu ms normálně. V říjnu v terminu ms, kdy jsem mela dostat ms, se dostavilo špinění s lehkým krvácením, trvalo to měsíc. Říkala jsem si, ze jsem nejspis prodělala biochemicke, protoze jsem predtim měla slabou čárku na testu,
No a nyní je prosinec, ja stále krvácím. V termínu ms dorazila,,klasická ms” s kusy sliznice. Nyní je to zas ve starých kolejích.
TT je negativní, nechce se mi k doktorovi, když nemám žádné bolesti a krvácení není silné, jen je to uz opravdu obtěžující, chteli bychom mimco.
Diky za jakýkoliv komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
16.12.24 10:15

Když se ti nechce k doktoru, tak to asi nevyřešíš. Normálně jdi k doktoru, nikdo jiný to nevyřeší.

• Citovat
  • Upravit
919
16.12.24 10:27

Tak tady je vážně na místě dlouhodobe krvácení, být slabé, řešit s doktorem. Teda nejen proto, že chcete mimco, ale aspoň to by pro tebe mohla být motivace.. :nevim: tady ti zkušeností ostatních moc nepomůžou. I kdyby to někdo měl stejně, příčina může být různá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.12.24 11:04

X týdnů krvácíš a nechce se ti k doktorovi? Tak tady je každá rada drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.12.24 12:38

Objednala jsem se, zítra jdu.. nedalo mi to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
17.12.24 08:19

@nemamjmemo určitě se objednej, nech se prohlednout. Pokud na vyšetření bude vše v pořádku, chtej, aby ti nabral krev na hormonální profil (dela se třeba 2.den cyklu a pak po ovulaci), protože dlouhodobé krvácení může mit za příčinu malo progesteronu a s tim jen tak neotěhotníš. Je důležité mit v pohodě hormony. A ber také železo, at nejsi chudokrevná, když takhle dlouho krvacis (ne denne, abys neměla zacpu, ale párkrát za tyden si zobni, kup si něco v lékárně nebo si najdi zeleninu/maso s vysokou davkou železa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.12.24 09:32

Mam s tim problémy opravdu jen od doby, co se snažíme… je to na hlavu uz. Až budu zpět od doktorky, dám vědět pro ostatní, co mají třeba stejný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.12.24 12:06

Tak podle doktorky vše v pořádku, hormonální nerovnováha, dostala jsem na zastavení krvácení Norethisteron a Gynprodyl, tak snad to k něčemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí