Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedostatek progesteronu. Nebo jen jednorázové „něco“.. můžeš si zkusit koupit v lekarne Ascuritin.
Mam ted i docela navaly horka, to by mohlo byt s tim progesteronem spojene?
A jeste jedna vec, cyklus jsem ted mela 22 dnu a jsem dnes 7dc a udelala sem si ovulacni test a uz mi tam dost vyrazne vybehla druha carka
neni jeste stejne silna jak testovaci, ale takto silnou ( jak ji mam dnes) ji mivam az tak 9-10DC, tzn je mozne, ze by se mi blizila uz ovulace?
Navaly horka by odpovidaly. Pokud mas malo progesteronu, musíš mit hodně estrogenu. Tomu se říká hormonální nerovnováha. Navaly horka souvisi s hodně estrogenem. Vygoogli si to, možná najdeš více příznaků. Unava, celulitida, sexuální nechuť..nech si nabrat krev na hormonální profil. S ovulací neporadim..
No nechut k sexu mam uz delsi dobu
hodne cvicim a denne hodne nachodim, takze celulitida se mi zatim nastesti vyhyba
taky mam akne na zadech a celkove na obliceji dost zhorsenou plet
Já mám teď ve 44 cyklus dá se říct každý jiný
, někdy krátký, jindy dlouhý, někdy ovulační krvácení, jindy ne, někdy třeba týden před MS už špinění… Dle mudr vše v pořádku, jen fakt po té 40
. Byla tady i diskuse MS po čtyřicítce, v těch zkušenostech ostatních jsem se našla. Pohledej a pročti, já myslím, že to nic není, počkala bych na další MS a kdyby to trvalo, tak bych šla k mudr.
Zdravim, chtela bych se zeptat na nazor, nebo zda nekdo netrpi/ netrpel necim podobnym. Menstruaci mivam sest dnu, jeden den pred a pak den dva po hnede spineni a konec.
Ted se mi deje to, ze krvaceni skoncilo paty den a sesty den zacalo spineni. Nejdriv tmave hnede a pak svetle ruzove a svetle ruzove spineni pokracuje uz druhy den. Cim to muze byt? Je to normalni? Sem zvykla na tmave hnede spineni, tak me to zarazi. Je mi 43 let.