Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, chtěla by jsem se zeptat neměla jste někdo podobnou zkušenost s lékem Noristhero? Začala jsem správně brát 3 dny před očekávanou menstruaci, ale najednou jsem to dostala - a to sem to správně měla dostat až za 2 dny…..
zastaví se mi menstruace?
![]()
Ahoj, to se mi nestalo ani kamarádkám
Brala si podle pokynů lékárníka?
@kaja00 no právě ano, včera jsem začala (to bylo 3 dny do menses), mám ji pravidelně a dostat jsem měla až za 3 dny ale dnes jsem si všimla, že špinim (to už jsem v sobě měla 3 tabletky - včera ráno/večer, a dnes ráno) fakt nechápu… ![]()
Já si nejsem jistá ale mám pocit že mi mudr tenkrát říkala že se má začít 5 dní před, protože jsem začínala kvůli akutní operaci tři dny před a řekla že neví jestli to bude fungovat
@Nini_nortik píše: Více
Aha
Tak to vůbec nevím, zkusila bych zavolat někam do nemocnice (teď už gynekolog nebude) nebo lékárny možná.
Ale taky mi bylo řečeno 5 dní před, jak píše @ka2ka
Já to teda brala 3 dny před jelikož jsem měla termín předposlední den dovolené a moje MS má tendenci se posunout, aby si dovču taky užila, takže jsem to brala jen pár dní.
@kaja00 tak jsem volala do lékárny, a paní mi říkala že špinění je normální, že se to občas vyskytuje, ale mám stále používat léky dvakrát denně, tak uvidíme, prý nebudu mít menstruaci úplně, ale je možné že budu špinit
@Nini_nortik píše: Více