Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ahojte, prvně se chci omluvit za anonym, ale zřejmě to chápete.
Jak již název napovídá přemýšlím o prostituci, abych si zaplatila dluhy, které nejsou z rozmaru. Jsou to dluhy z podnikání, které nevyšlo… To je téma na jindy. Tohle je pro mě poslední možnost. Ale říkám si, že když to vydržím minimálně půl roku, rok… Bude dobře, budu mít čistý štít. S normální prací by mi to trvalo 10 let. Co jsem slyšela z doslechu prej bývá tak 10 chlapů denně, samotný akt trvá třeba 7 minut. Já nevím. Měla bych na to, ale spíš se bojím, aby mě to o pár let psychicky nepoložilo a já na chlapy nezanevřela úplně. Nevím co mám dělat. Ocitla jsem se na takovém blbém místě, že přemýšlím už i tomto.
Nedelala bych to, ta minulost te vzdy v nejake forme douene, vzdy ti nekdo rekne a proflakne, ze jsi byla devka…
@Anonymní píše:
Jak již název napovídá přemýšlím o prostituci, abych si zaplatila dluhy, které nejsou z rozmaru. Jsou to dluhy z podnikání, které nevyšlo… To je téma na jindy. Tohle je pro mě poslední možnost. Ale říkám si, že když to vydržím minimálně půl roku, rok… Bude dobře, budu mít čistý štít. S normální prací by mi to trvalo 10 let. Co jsem slyšela z doslechu prej bývá tak 10 chlapů denně, samotný akt trvá třeba 7 minut. Já nevím. Měla bych na to, ale spíš se bojím, aby mě to o pár let psychicky nepoložilo a já na chlapy nezanevřela úplně. Nevím co mám dělat. Ocitla jsem se na takovém blbém místě, že přemýšlím už i tomto.
Tak to bych radši 10 let makala nekde za kasou v tescu.
Insolvenci jsi zkoušela?
@lilith1 Už máme jednu našem městě co šlapala v Irsku a vzpomíná se to. Ale má svůj byt. A jinak co z těch lidí, pomluv, dluhy mi nikdo nezaplatí. Za pár let by se třeba zapomnělo.
@JancaS84 dluhy zvládám splácet, práci mám, ale štve mě, že to bude trvat 10 let. Ráda bych to měla do roka pryč. A začala šetřit na svůj byt. Jsem na vše sama a už mě to trochu ničí. Samozřejmě někdy je i bída. Na insolvenci to není.
To si myslíš, že za půl roku splatíš dluhy, uděláš za tím tlustou čáru a opět se vrátíš k počestnému životu jakoby se nechumelilo? Tak to je hodně naivní představa. ![]()
A máš děti? Já bych tohle nedokázala, ale rozhodně neodsuzuji.
No… ideál to asi není… musíš sama vědět… každopádně nikomu do toho nic není…
@Anonymní píše:
@lilith1 Už máme jednu našem městě co šlapala v Irsku a vzpomíná se to. Ale má svůj byt. A jinak co z těch lidí, pomluv, dluhy mi nikdo nezaplatí. Za pár let by se třeba zapomnělo.
Mozna do ciziny, ale ne v cechach, kde bydim..a tezko najdes slusneho chlapa, s devkami chteji chlapi jen s.at, ne je mit za partnerky do zivota.
@Anonymní píše:
@JancaS84 dluhy zvládám splácet, práci mám, ale štve mě, že to bude trvat 10 let. Ráda bych to měla do roka pryč. A začala šetřit na svůj byt. Jsem na vše sama a už mě to trochu ničí. Samozřejmě někdy je i bída. Na insolvenci to není.
No dělej jak myslíš. A když už tak bych šla spíš do něčeho lepšího jako eskort pokud trochu slušně vypadáš.
A ta co ma svůj být tak je v něm taky sama co?
Jako na takový věci se nezapomíná. Znám pár lidí co točili pecko a už je to fakt hodně let a nezapomněla jsem to. Jako je to samozřejmě jejich věc, me je to jedno ale znáš to, malý město, malá vesnice kde kdo si ma ne ukazuje a lidi umí být zlý.
Já bych na tohle neměla, takhle se ponižovat. Navic na tohle se nezapomene a málokterý chlap pak bude chtít horizontální pracovnici jako partnerku a matku svých dětí… btw.. 10chlapu denně?
![]()
Co blázníš? Proč si nenajdeš třeba lépe placenou práci? Prostituce je peklo, může Tě to stáhnout do drog, ohrozíš nejen svou reputaci, ale i zdraví a bezpečnost, může Ti někdo ublížit… Víš ve svém městě o nějaké organizaci, která pomáhá lidem v nouzi? Zkus se na ně obrátit, určitě Ti poradí, pomohou se s dluhy lépe vypořádat. Nevzdávej to ![]()
@Anonymní píše:
S prostituci tedy zkušenosti nemám, ale myslím, že si to moc idealizujes. Mít 10 chlapů za den, každého na 7 minut a nejlépe, že ti každý zaplatí aspoň 2000,–
to jo.
Za 7 minut se nestihne ten chlap ani svléknout natož ty další věci… A fakt za akt ti dnes 2000,– asi nikdo nedá, když budeš dělat nějaké speciální služby, tak asi jo, ale to pak není na zmiňovaných 7 min a na 10 chlapů za den. A shánět je budeš kde? Někde na malém městě? To budeš mít za chvíli celé město projete a můžeš se přemístit jinam… Raději dluh splacej 10 let nebo si najdi běžnější brigádu k práci.
Maluješ si to jako Hurvínek válku.
Kde budeš shánět zákazníky?
Co budeš dělat, když tě nějaký okrade nebo použije násilí?
Co až ti začne vyhrožovat nějaký místní pasák, který na to přijde (a přijde, to si piš. Tohle podsvětí fakt ví o každé dámě na parketu).
Kolik si myslíš, že si můžeš denně vydělat?
Budeš tuhle životní etapu přiznávat budoucím partnerům?
Budeš se moci na sebe podívat do zrcadla?
I kdybych měla vzít noční směny někde na baru nebo ve skladu, rozhodně bych to udělala radši, než tohle.
Mam znamou a rada posloucham historky
10 chlapu denne nema ani modelka, jsou holky co cekaji na 1chlapa i cely den, a jsou dny kdy nemaji nic i 3 dny po sobe…tak bych si to moc nemalovala, to bych sla radeji uklizet do kauflandu teda
nechapu proc to jeste dela…zelezna kosile? ![]()
. Nevím co mám dělat. Ocitla jsem se na takovém blbém místě, že přemýšlím už i tomto. 
Jak již název napovídá přemýšlím o prostituci, abych si zaplatila dluhy, které nejsou z rozmaru. Jsou to dluhy z podnikání, které nevyšlo… To je téma na jindy. Tohle je pro mě poslední možnost. Ale říkám si, že když to vydržím minimálně půl roku, rok… Bude dobře, budu mít čistý štít. S normální prací by mi to trvalo 10 let. Co jsem slyšela z doslechu prej bývá tak 10 chlapů denně, samotný akt trvá třeba 7 minut. Já nevím. Měla bych na to, ale spíš se bojím, aby mě to o pár let psychicky nepoložilo a já na chlapy nezanevřela úplně