Dlužné za studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
23.2.20 13:38

Prosímtě popiš mi svoje znalosti v podnikání? Školní vzdělání tě naučí podnikat? Asi né viď ;) předpokládám že tvoje znalosti mimo práci se rovnají nule. Já jsem SE v poslední době raději soustředil na odborné kurzy a semináře. Byznys nerozjedu s tím že budu někde mávat svým doktorátem :D, ale proč bych vám to měl vysvětlovat. Zaměstnání zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.2.20 13:39
@tom21 píše:
Slečno, možná nemám vysokou školu literatury jako vy. Ale zato jsem rozjel byznys o kterým ty si můžeš nechat zdát, proto školu nepotřebuji. Mě je těch pár tisíc fuk, jde mi o principPříspěvek upraven 23.02.20 v 13:32

Student a soukroma skola podepisuji smlouvu. To si urcite pamatujes, ze smlouvu si videl a podepsal. Kdyz koncis, tak je treba smlouvu ukoncit.
Takze zitra resit u vedeni skoly. Ted budes muset zaplatit skolne. At nenaskakuje dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.2.20 13:43
@tom21 píše:
Prosímtě popiš mi svoje znalosti v podnikání? Školní vzdělání tě naučí podnikat? Asi né viď ;) předpokládám že tvoje znalosti mimo práci se rovnají nule. Já jsem SE v poslední době raději soustředil na odborné kurzy a semináře. Byznys nerozjedu s tím že budu někde mávat svým doktorátem :D, ale proč bych vám to měl vysvětlovat. Zaměstnání zdar :D

Když se někoho na něco ptáš, musíš ho označit, aby dotyčný věděl, že je tázán. A neboj, ty rozhodně doktorátem mávat nebudeš. Ale pravděpodobně budeš jednou rád, že tě do nějaký mizerný práce s ukončenou základní školou vezmou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 13:45

Jako upřímně, taky VŠ spíš lituju - tím víc, čím jsem starší. A to jsem měla kliku, že jsem prolezla prestižní fakultou, která se každý rok chlubí, jak jsou její absolventi úspěšní (často ale nasátí na program nebo instituci, která tu už za rok, dva nemusí být). ;)

Mít možnost naskočit ve dvaceti do byznysu, neváhám ani sekundu. Co mě naučila škola se můžu kdykoliv naučit sama. Žádná magie se tam neodehrává, jen seznamy literatury a možná dva, tři zajímaví vyučující.

• Citovat
  • Upravit
66815
23.2.20 13:52

@tom21 a mysli na to, ze ukoncenim skoly prijdes o vyhody statusu žáka/studenta. Ale ty uz si asi pojisteni platis, kdyz se tak orientujes v tom byznys svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.2.20 17:36
@tom21 píše:
Slečno, možná nemám vysokou školu literatury jako vy. Ale zato jsem rozjel byznys o kterým ty si můžeš nechat zdát, proto školu nepotřebuji. Mě je těch pár tisíc fuk, jde mi o princip

jako vážně? neumíš si přečíst a pochopit smlouvu mezi tebou a školou a troufáš si rozjet podnikání? tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin