Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevím co je kůň
ale my v te kouli měli toho medvídka co je namalovaný na obalu, velikostne asi jako kinder hračka. Nebyl ošklivý.
@Kriss Tina Děkuji. Takže je to jen čistě bílý a svítí to ve tmě?
Koníky myslím tyhle: https://www.dm.cz/…7564914.html?…
V modrých jsou teď dinosauři, v růžových koníci. Ti koníci jsou hezcí, už máme celou sbírku. Dinosauři jsou prostě dinosauři, máme čtyři. Počkej do zimy, to měli tyhle koule s polárními zvířátky, ty byly nejlepší. Hlavně nekupuj tu drahou, stojí přes stovku, vnuk to na mně vyžebral a byl tam jeden mrňavý krab. Škoda peněz.
@Buba mara Díky. Chci koupit dceři koupit jako dárek, takže bych volila radši koníky. Jen mě zajímaly zkušenosti s těmi, co mám na obrázku.
Ty polární zvířátka mě zaujaly. Mají každý rok?
@Anonymní píše: Více
Vloni jsem je kupovala nějak po Vánocích. Byly 3 v balení a byly už ve slevě. Možná bude letos zase něco jiného. Ale ti koníčci jsou fajn a dokonce jsme ani nenatrefili na dva stejné.
Loni po Vánocích jsme kupovali ve slevě s polárními zvířatky a postavičky byly moc pěkné
Nebyly ani moc malé, jako jsou postavičky v koulích co kupujeme v Biedronce
Tak snad letos bude zimní edice znovu, určitě ju znovu koupíme
Jéé já se připíchnu, už jsem na ně koukala minulý rok a neodvážila se to koupit, aby nebylo zklamaní. Tak to letos risknu. ![]()
Taky jsem se toho bála jak budou figurky vypadat, ale opravdu jsem potom byla milé překvapená
a malý měl z toho radost ![]()
Ahoj, má někdo už zkušenost, jak vypadají hračky uvnitř? Nevím, jestli není lepší vzít koně. 😄
Děkuji.