Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, tak to asi dneska bude, moje kobylka čeká hříbátko a všechno nasvědčuje tomu, že to bude dnes.. Nemůžu ani spát.. Budu chodit kontrolovat.. To bude noc.. Jsou tu nějaké koňařky?
jo,ale nerodíme,nemáme co. ![]()
Držím pěsti,atˇ se ráno dočtu nejkrásnější zprávy ![]()
Tak doufej, že to bude jen jedna noc, já takhle chodila kontrolovat kámošky kobylu 3 dny - kobyle stříkalo mléko po nohách a naštěstí se pak tu třetí noc už ohřebila - těsně před půlnocí a do dvou jsme vysvětlovali prckovi, kde se má napít
, protože jinak bych to v práci už fakt nedávala
Jinak mně se ohřebila 3 roky zpět prvnička 14 dní před termínem, naprosto bez nějakých známek, že by se už něco chystalo. Tak jsem na ni zvědavá letos ![]()
Přeju bezproblémový porod a hříbka podle vašich představ! ![]()
A já bych zase i rodila,ale hříbě to nebude
doufám.
Držim na porod všechny palce a at je to bez problémů a ráno klidně fotečku krásného hříbátka ![]()
Hehe, já myslela, že je to diskuze pro těhule - podle názvu, ale kobylce taky držím palce a těším se na fotku hříbátka ![]()
tak holky nic
už je to divný, všechno vypadá jak má, ale ona to drží.. Termín měla 15.. Zatím vždy rodila v noci.. Ani sem ji tam nechodila prudit, protože malej prvně spal od večera až do teď, sem si neřídila budika, že mě mladej vzbudí a ono nic.. Tak třeba ještě do pořádnýho rána něco přijde, ale moc tomu nevěřím
@strelish píše:
Tak doufej, že to bude jen jedna noc, já takhle chodila kontrolovat kámošky kobylu 3 dny - kobyle stříkalo mléko po nohách a naštěstí se pak tu třetí noc už ohřebila - těsně před půlnocí a do dvou jsme vysvětlovali prckovi, kde se má napít, protože jinak bych to v práci už fakt nedávala
Jinak mně se ohřebila 3 roky zpět prvnička 14 dní před termínem, naprosto bez nějakých známek, že by se už něco chystalo. Tak jsem na ni zvědavá letos
Přeju bezproblémový porod a hříbka podle vašich představ!
A kdy to čekáte vy? ![]()
Až někdy v půlce července
Kdyby se nám vet nevykašlal na odeslání stěrů (kdyby aspoň řekl, tak jsme jak blbci nemuseli čekat a udělali je hned znova
), tak jsme připouštěli min. o měsíc dřív.
Na fotce je to naše „překvápko“, za necelý měsíc už jí budou 3.
jeeee ta je krásná
my zatím vždy měli ryzáky, sem zvědavá letos, jak to dopadne..
a teď si to hříbě zase necháte??
Uvidíme, co se vyklube
Hlavně jsem zvědavá na barvu, je 50% šance na vybělení a jinak barevně může vypadnout s větší či menší pravděpodobností cokoliv od žluťáka po vraníka ![]()
A co vlastně čekáte u vás (po kom)?
táta je hnědak a máma je vranka, ale zatím nikdy černé hříbě nedala a já říkám že jednou by se to mohlo povést ![]()
![]()
Tak jistá šance tam je, tak jen musíte kobyle domluvit ![]()
Toto je zajímavá věcička: http://www.animalgenetics.us/…culator1.asp
celej ten skoro rok ji říkám že by mohla mít černou holčičku.. Tak uvidíme, třeba proto přenáší.. Se dopéká aby bylo to hříbátko dost černé.. Takže nedopéká ale připéká ![]()
jée jak ja vam holky zavidim. Co jsem se odstěhovala do Prahy jsem u koni tak max co dva měsice ![]()
Segra čeka prvni hřibatko na začatku května a 5.5 ma svatbu, tak čekáme jestli to pujde odrodit ve svatebnich šatech ![]()
Přeju Ti aby se roznodla porodit co nejdřiv a hlavně hladce! Musi to byt sila v noci hlidat a ve dne fungovat jako máma