Dnešní kontrola kyčlí

10142
22.3.11 14:05

Dnešní kontrola kyčlí

Právě jsme se vrátili z kontroly kyčlí, kterou naše Emminka absolvovala. Sono kyčlí vůbec nebolí, ale naší Emminu to jako jedinou ze všech mimin, která tam byla, samozřejmě hrozně bolelo! Jako jediná řvala jak tur. Vrcholem byl ještě rentgen, který také musela absolvovat. Vzteky zfialověla a řvala ještě víc. Lékař za okénkem, odkud prováděl rentgen, koukal jako sova, co to malého řve na jeho lehátku. Takže to byla ještě větší tragédie. Satisfakcí pro Emminku bylo alespoň to, že panu doktoru pochcala lehátko. Toť naše dnešní kontrola. Ale Emma žije, kyčle jsou v pořádku!
Proto maminky všech hodných miminek, buďte za to rádi, že máte doma andílky, protože my máme čerta! :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6051
22.3.11 14:10

proč čerta? :wink: se jí tam nelíbilo - taky co by se mělo miminku na rentgenu a doktorech líbit že? :lol: :lol: :lol:
akorát maminka asi musela být spocená až na…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.3.11 14:10

Jéžiš, nejste jediní!! :lol:
Když jsme na kyčle chodili my, řvala téměř všechna miminka. A největší sranda byla, že se hecovala už v čekárně. :mrgreen:
Já myslím, že se jim nelíbí, jak je sevřené držíš a ještě to studí- to bych řvala i já. :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
22.3.11 14:16
Hanulínek píše:
Když jsme na kyčle chodili my, řvala téměř všechna miminka. A největší sranda byla, že se hecovala už v čekárně. :mrgreen:
Já myslím, že se jim nelíbí, jak je sevřené držíš a ještě to studí- to bych řvala i já. :wink: :mavam:

jojo, mě přišlo opravdu super, že ostatní miminka byla opravdu tichá a ta naše potvůrka opět nespokojená. Ach jo, je to naše tlamička nespokojená. Už je doma a usmívá se jako lečo :lol:
Díky bohu jsme to opět přežili :palec:
Už aby bylo alespoň to léto a nemuselo se tak oblíkat, i když dnes to bylo o něco lepšejší, protože je krásně :palec: až budeme oblékat jen tričko a šaty, to bude teprve paráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.11 14:18

Madla na utz ledvin ječela tak šíleně, že setřička tam začala běhat s blicí miskou, protože vypadala, že z toho řevu se poblinká… :mrgreen:
Naše pediatra jen říkala - Jé, to je zdravý pláč :twisted:
Fakt nejste jediní, já vždycky byla zpocená až… někde=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
22.3.11 14:47

malá mi na kyčlých taky řvala jako čert prostě se jí to nelíbilo navíc byla pěknej cvalda a doktor jí vyšetřoval dlouho nemohl kyčle pořádně prosvítit to je normální záleží na náledě miminka příště třeba bude ok jako ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
22.3.11 14:49
Hanulínek píše:
Já myslím, že se jim nelíbí, jak je sevřené držíš a ještě to studí- to bych řvala i já. :wink: :mavam:

Jak je držíš na kyčlích? U nás má dr. takové udělátko, na něj se položí plínka a pak mimčo a nikdo ho nedrží - malý vždycky kouká kde to je a nemá čas brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.3.11 14:57

U prvního jsem měla to samé, tak jsem myslela, že je to normální (má to zvukotěsné dveře, takže není poznat, jestli tam brečí ostatní děti nebo ne) a ejhle, dcerka se u toho pokaždé smála :lol: :lol: :lol: To jsem byla překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
22.3.11 17:08
Pipet píše:
Madla na utz ledvin ječela tak šíleně, že setřička tam začala běhat s blicí miskou, protože vypadala, že z toho řevu se poblinká… :mrgreen:
Naše pediatra jen říkala - Jé, to je zdravý pláč :twisted:
Fakt nejste jediní, já vždycky byla zpocená až… někde=)

to jo, zpocená jsem taky pěkně :mrgreen:
a hlavně - byli jsme objednáni zrovna na tu dobu, kdy malá chodí spinkat, takže vzteklá, že nemůže chrupkat…to je taky nápad nás objednávat takhle :wink: tak si to pak vynahradila v autosedačce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.3.11 17:12

Tak co jsme chodili na sono kyčlí,tak malej to tam taky prořval,a většina mimin taky.chodili jsme do Fakultní nemocnice,na ortopedii,byly tam i děti třeba po úrazech,strašně narváno,malá čekárna,mimina na sono brali tak 1× za hodinu,děs.vrcholem bylo,když ani Dr nevěděl,jestli už jsou vytvořená jadérka.Tak jsem si dala tu práci,našla v Plzni jiné pracoviště se sonem kyčelních kloubů u miminek,a tam jsme nečekali,pač Dr měla na to speciálně vyhrazené dny a hodiny.Škoda,že jsme to nevěděli dřív :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.3.11 17:56
momi33 píše:
Tak co jsme chodili na sono kyčlí,tak malej to tam taky prořval,a většina mimin taky.chodili jsme do Fakultní nemocnice,na ortopedii,byly tam i děti třeba po úrazech,strašně narváno,malá čekárna,mimina na sono brali tak 1× za hodinu,děs.vrcholem bylo,když ani Dr nevěděl,jestli už jsou vytvořená jadérka.Tak jsem si dala tu práci,našla v Plzni jiné pracoviště se sonem kyčelních kloubů u miminek,a tam jsme nečekali,pač Dr měla na to speciálně vyhrazené dny a hodiny.Škoda,že jsme to nevěděli dřív :-?

Momi my taky chodili do Fn a tam to ščlo jak po másle 8-o Mimčo tam bylo max. 5min a šlo další.Ale ta čekárna byla masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí