Do bazénu s tříměsíční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
do bazenu s trimesicni?
Ahoj maminy,
Pristi tyden se chystame na wellness pobyt, v hotelu maji bazen, 28st a slana voda. Jedeme i s dcerkama, mladsi bude mit tri mesice a ja nevim, jestli uz s nama muze do vody? Na vodu je zvykla, doma vanickujeme, napoustim tak okolo 34st, ale nevim, jestli tech 28 na ni nebude malo?
Poprosim zkusenosti tech, co tohle resili, ne nazory, kdo by tam dite strcil ci nestrcil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LadyTommy Já bych strčila, pokud bych z bazenu měla dobrý pocit. Akorát tedy nevím, jestli by se našemu dítku líbila voda 28° ale to stejně člověk nezjistí jinak, než že ji tam dá a ono se uvidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně né, malé mimčo do bazénu se slanou vodou, a s chemikáliemi né
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy my byli na jednom pobytu s plavanim a 4 mesicni decko tam „plavalo“ voda mela tak 28 stupnu, vse OK… takze zkusit a kdyz se bude libit tak podle me OK, i kdyz nase doktorka povoluje plavani, az od sesti mesicu, ze pry nemaji vyvinutou ochranu kuze nebo co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že v 28 stupních bude ječet jak tur, je to hodně málo, kór pokud doma napouštíte mnohem teplejší. Kluk chodí na plavání, na bazéně má voda 30,4, jednou se jim rozbilo topení, přímo před naší lekcí a voda měla 27 stupňů. Dostali jsme na výběr, lézt jsme tam vůbec nemuseli. Ale nakonec jsme se všichni rozhodli, že to dáme, ledárna to teda docela byla, ovšem děcka měli už rok a půl a pořád jsme se v bazénu hýbali, neměli jsme ani chvilku prostoje. Pro 3 měsíční mimčo mi ta teplota přijde hodně nízká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tohle řešila na jaře, když jsme chtěli chodit na krytej bazén s malým.. Slaná voda se prý vůbec takhle malým nedoporučuje (vyčetla sem na netu) skrz jemnou kůži, která ještě nemá nějakou tu ochranu. No a 28stupňů mi se zdá taky málo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudáček, do slané vody? Víš jak to vysušuje? A ty víš, co do toho bazénu lejou? Nedělá to dobře ani některým dospělým natož 3 měsíčnímu dítěti. To je fakt hrozně brzo, takhle zatěžovat jejich kůži. A nemluvě o teplotě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra1606 píše:
Chudáček, do slané vody? Víš jak to vysušuje? A ty víš, co do toho bazénu lejou? Nedělá to dobře ani některým dospělým natož 3 měsíčnímu dítěti. To je fakt hrozně brzo, takhle zatěžovat jejich kůži. A nemluvě o teplotě.
No proto se tu asi ptam, protoze nevim, kdybych ji tam chtela strcit, tak se neptam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dekuju, jestli to zatezuje kuzicku, tak ji tam brat nebudu, to jsem potrebovala vedet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi ne. Byli jsme na tom stejně- tříměsíční zvyklá na vaničkování, my na welness pobytu v hotelu. Do bazénu jsem jí nebrala. V 5,5m už jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli poprvé s pětiměsíčním ve slaném bazéně kde byl bazén 34 stupňů a bylo to luxusní, malej byl v kruhu se stříškou, pak jsme dováděli. 28 stupňů se mi zdá pro tak malé mimi hodně málo ![]()
- Citovat
- Upravit
28 je fakt málo.
navíc 3m fakt nemá žádnou imunitu, není zvyklé se běžně ještě s něčím setkávat, jako třeba půlroční mimino, které už pokožíš na zem a kdeco všechno strčí do pusy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dokonce slyšela, že do dvou nebo tří let nemá dite v bazene s normální chlorovanou vodou co dělat. snad prý kvůli astmatu či co, někde to v létě proběhlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám budou 4m a právě to řeším, že na bazén je ještě malá. Budeme asi zkoušet vaničky, ale do bazénu bych se bála:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chtěla bych se zeptat mám 3 měsíční mimi a ráda bych šla se starší dcerkou do bazénu na zahradu ale nemám hlídání pro mimi a koupete taky miminka venku? Díky za rady
- Citovat
- Upravit