Do bazénu s tříměsíční?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jakože na svoji zahradu? Koupat bych nekoupala, ale proč by mimco nemohlo spát v kočárku a ty se zatím vykoupat se starší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik je starší? Jelikož tříměsíční mimčo ti plně zaměstná ruce, tak je to jako bys tam nebyla. Tak tam může být dcerka sama a ty s mimcem dozorovat že břehu. Máme teď 8 měsíční a s ním chodím, ale starším dětem jsem tam úplně k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy mám 4 letou a máme bazén vysoký 91cm a už se topila i ve vesticce a v těchto vedrech být i ve stínu s mimi tak to je na prd
jinak mimi spí jen dopolko 30min pak až do večera nespi
- Citovat
- Upravit
@Cuddy Tak u tříměsíčního je sance, ze bude chrnet. Takze bych ho zaparkovala do stinu a cachtala se se starsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 pokud nemáš model, co i ve spánku potřebuje houpat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Cuddy mám 4 letou a máme bazén vysoký 91cm a už se topila i ve vesticce a v těchto vedrech být i ve stínu s mimi tak to je na prdjinak mimi spí jen dopolko 30min pak až do večera nespi
A jak to chceš udělat? Mimino nespí, holka se ti topí, já bych počkala, až budete dva a poslala ji s tátou, babičkou, tetou, co já vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky chtěla bych se zeptat mám 3 měsíční mimi a ráda bych šla se starší dcerkou do bazénu na zahradu ale nemám hlídání pro mimi a koupete taky miminka venku? Díky za rady
Minuly rok jsme taky v lete meli trimesicni miminko, ale do bazenu bych ho nevzala. Nebo takhle, kdyby voda v nem byla teplejsi, nez obvykle, tak jo
Vzala jsem ho do zahradni virivky, kterou jsem vyhrala, aby voda nebyla studena a ne moc casto. Vetsinou jsem to resila tak, ze kdyz miminko spalo, zaparkovala jsem ho s kocarkem blizko a koupala jsem se. Jojo, minuly rok pro me leto bylo naprd a letos uz je to super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to vezmu upřímně, tak bych tříměsíční do bazénu vzala. Dala bych si pozor na teplotu vody, ideálně to dohrát na cca 30 stupňů. A pak hodně promazat. Já mám pro mrne uv obleček, asi jsem přehnane citlivá, ale zase se koupeme hodně často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiducia no co, prostě skočí ke kraji, soupne mimino na trávu a letí pro starší. Předpokládám, že mají nadzemní bazén. Já mám ještě takovou velkou desku, která se používá v plaveckých klubech, tam mimčo položím na bricho, drzim jednou rukou a další mohu obsluhovat starší. Ale raději jsem na kraji se spicim mimcem v postýlce, dětmi v bazénu a já s birelem v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Když to vezmu upřímně, tak bych tříměsíční do bazénu vzala. Dala bych si pozor na teplotu vody, ideálně to dohrát na cca 30 stupňů. A pak hodně promazat. Já mám pro mrne uv obleček, asi jsem přehnane citlivá, ale zase se koupeme hodně často.
Já bych do vody ho taky vzala. Máme kluka červnového a v teplém bazénku v létě byl. Ale nešla bych s ním do vody sama druhým děckem. A o to asi zakladatelce jde, ne?
Jinak může vozit kolem a druhý se stará o starší. Vystřídají se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@Fiducia no co, prostě skočí ke kraji, soupne mimino na trávu a letí pro starší. Předpokládám, že mají nadzemní bazén. Já mám ještě takovou velkou desku, která se používá v plaveckých klubech, tam mimčo položím na bricho, drzim jednou rukou a další mohu obsluhovat starší. Ale raději jsem na kraji se spicim mimcem v postýlce, dětmi v bazénu a já s birelem v ruce.
Ok, já mám z vody respekt. Sama bych neriskovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co zkusit na mimčo šátek na nošení do vody? Pokud teda bude voda v bazénu na mimčo dost teplá… Budeš pak mít ve vodě víc prostoru a volné ruce na starší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych si netroufla do vody sama s 3m miminem a topicim se 4letym. Jinak co se tyce samostatneho koupani mimina, tak to bych ho klidne do bazenu vzala, kdyz by se mu to libilo. Nase mimino treba nesnese vubec teplejsi vodu, i tech 37stupnu ji spis vadi a ve studenejsi je spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@j.a.n.i1 pokud nemáš model, co i ve spánku potřebuje houpat.
Pak už leda zavěsit hacku a natáhnout houpací špagát k bazénu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit