Do čeho balíte léky do letadla?

Anonymní
13.7.23 09:03

Do ceho balite leky do letadla?

Ahoj do čeho prosím balíte leky do letadla? Pisou průhledný uzavíratelny obal. Tak ja uz obešladvoje Papírnictví, a nic takovyho nemaji. Jen takový sáček co se jakoby radoby zacvakne, bez zipu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2395
13.7.23 09:06

Mám několik takových taštiček, původně jsou kosmetické, prostě to bylo součástí nějakého dárkového balení… A lidi to nosí i v těch uzavíratelných sáčcích. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
13.7.23 09:10

Normální zipový sáček z drogerie. Nebo průhledná plastová obálka na druk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.23 09:21

@AnastazieB ta obálka je super nápad. :potlesk:

Jednou jsem koupila v papírnictví (Wiky) balíček takových těch uzavíratelných sáčků jako do leradla, ale daleko menší, tak 4×5 cm. Nemůžu si je vychválit i v domácnosti, na takové ty extra knoflíčky, co se přidávají k novému oblečení atd. Určitě tam měli i větší velikosti. Ale ta průhledná obálka je fakt super řešení, i je to takové elegantní. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
13.7.23 09:46
@Anonymní píše:
Ahoj do čeho prosím balíte leky do letadla? Pisou průhledný uzavíratelny obal. Tak ja uz obešladvoje Papírnictví, a nic takovyho nemaji. Jen takový sáček co se jakoby radoby zacvakne, bez zipu.

nikdo po mne nikdy nechtěl, abych léky - prášky 1. ukazovala, 2. měla v nějakém konkrétním typu obalu, ale budiž, nedělej z toho vědu, vezmi nejobyčejnější igelitový zipový sáček, co koupíš v Lidlu, Ikee, kdekoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.7.23 09:47

Maj to i přímo má letišti zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 09:47
@annlady píše:
nikdo po mne nikdy nechtěl, abych léky - prášky 1. ukazovala, 2. měla v nějakém konkrétním typu obalu, ale budiž, nedělej z toho vědu, vezmi nejobyčejnější igelitový zipový sáček, co koupíš v Lidlu, Ikee, kdekoliv

Ikeu ani lidl nemáme, zipovy sáčky u nas nemaji :)

• Citovat
  • Upravit
3792
13.7.23 09:48

Mám je normálně pohozené v batohu, ale vozím jen ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
13.7.23 09:49

Nikdy jsem léky do ničeho speciálního nedávala. Ale neberu na palubu tekuté léky.

• Citovat
  • Upravit
6445
13.7.23 09:54

Na delsi cesty davam leky do odbaveneho. Pokud beru neco na palubu davam to do tasticky s kosmetikou, kterou na kotrolach vyndavam. Vsude to vzdycky stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
13.7.23 09:55

Léky, klasický prášky mám jen tak vhozené v kabelce, vždycky. Anebo v peněžence odstřihnutý kus.
Ostatní léky mám v kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.23 09:57

Prý se leky musí dávat do příruční zavazadla.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3139
13.7.23 10:04
@Anonymní píše:
Ikeu ani lidl nemáme, zipovy sáčky u nas nemaji :)

DM, Rossmann, Kaufland…jakákoli drogerie, Action…úplně kdekoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
13.7.23 10:06
@Anonymní píše:
Prý se leky musí dávat do příruční zavazadla.. :think:

To nevím. Důležité léky bych tam každopádně dala, o ty nechceš přijít. Ale Ibalgin a podobně si v nejhorším pořídis znovu na místě, kdyby se odbavený kufr ztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
13.7.23 10:07
@Anonymní píše:
Ahoj do čeho prosím balíte leky do letadla? Pisou průhledný uzavíratelny obal. Tak ja uz obešladvoje Papírnictví, a nic takovyho nemaji. Jen takový sáček co se jakoby radoby zacvakne, bez zipu.

Ten zacvakávací sáček z papírnictví je určitě správně :palec:. A myslím si, že se to týká jen léků v tekuté formě, ale za to ruku do ohně nedám :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí