Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám několik takových taštiček, původně jsou kosmetické, prostě to bylo součástí nějakého dárkového balení… A lidi to nosí i v těch uzavíratelných sáčcích. ![]()
Normální zipový sáček z drogerie. Nebo průhledná plastová obálka na druk.
@AnastazieB ta obálka je super nápad. ![]()
Jednou jsem koupila v papírnictví (Wiky) balíček takových těch uzavíratelných sáčků jako do leradla, ale daleko menší, tak 4×5 cm. Nemůžu si je vychválit i v domácnosti, na takové ty extra knoflíčky, co se přidávají k novému oblečení atd. Určitě tam měli i větší velikosti. Ale ta průhledná obálka je fakt super řešení, i je to takové elegantní. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj do čeho prosím balíte leky do letadla? Pisou průhledný uzavíratelny obal. Tak ja uz obešladvoje Papírnictví, a nic takovyho nemaji. Jen takový sáček co se jakoby radoby zacvakne, bez zipu.
nikdo po mne nikdy nechtěl, abych léky - prášky 1. ukazovala, 2. měla v nějakém konkrétním typu obalu, ale budiž, nedělej z toho vědu, vezmi nejobyčejnější igelitový zipový sáček, co koupíš v Lidlu, Ikee, kdekoliv
@annlady píše:
nikdo po mne nikdy nechtěl, abych léky - prášky 1. ukazovala, 2. měla v nějakém konkrétním typu obalu, ale budiž, nedělej z toho vědu, vezmi nejobyčejnější igelitový zipový sáček, co koupíš v Lidlu, Ikee, kdekoliv
Ikeu ani lidl nemáme, zipovy sáčky u nas nemaji ![]()
Nikdy jsem léky do ničeho speciálního nedávala. Ale neberu na palubu tekuté léky.
Na delsi cesty davam leky do odbaveneho. Pokud beru neco na palubu davam to do tasticky s kosmetikou, kterou na kotrolach vyndavam. Vsude to vzdycky stacilo.
Léky, klasický prášky mám jen tak vhozené v kabelce, vždycky. Anebo v peněžence odstřihnutý kus.
Ostatní léky mám v kufru.
@Anonymní píše:
Ikeu ani lidl nemáme, zipovy sáčky u nas nemaji
DM, Rossmann, Kaufland…jakákoli drogerie, Action…úplně kdekoli
@Anonymní píše:
Prý se leky musí dávat do příruční zavazadla..
To nevím. Důležité léky bych tam každopádně dala, o ty nechceš přijít. Ale Ibalgin a podobně si v nejhorším pořídis znovu na místě, kdyby se odbavený kufr ztratil.
@Anonymní píše:
Ahoj do čeho prosím balíte leky do letadla? Pisou průhledný uzavíratelny obal. Tak ja uz obešladvoje Papírnictví, a nic takovyho nemaji. Jen takový sáček co se jakoby radoby zacvakne, bez zipu.
Ten zacvakávací sáček z papírnictví je určitě správně
. A myslím si, že se to týká jen léků v tekuté formě, ale za to ruku do ohně nedám
.