Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme z LIDLU dřevěnou truhlu a tam se toho vejde dost, plyšáky máme ve stanu a zbytek jako třeba stavebnice v plastových boxech z ikeii
@hedabedna já zrovna včera boxíky vytvořila z krabic od pampersek ![]()
Hračky ukládám do boxů IKEA, je to praktické a úklid nezabere tolik času ![]()
Syn nemá pokojíček, hračky má ve 4 košíkách v knihovně v obýváku - má košík s Duplem, s dřevěnými vláčky, s magn. stavebnicí a s ostatními hračkami. Pak ještě má knihovnu. A velký auta zaparkovaný v obýváku na zemi.
Jak ukládáte hry a stavebnice v krabicích velikosti typu člověče nezlob se? Když je dám do skříně na sebe, tak když chci vyndat tu spodní, tak se to blbě vyndavá. Když je jakoby postavím na hranu, tak hrozí, že obsah vypadne. prosím nápady.
@tasa Toho moc nevymyslíš, leda přidat do skříně fochy aby na sobě bylo těch her jen pár. A jinak my je doma měli v šupleti pod postelí, vyndavalo se to dobře, přehled taky celkem je, akorát to šuple bylo dimenzované na peřiny a váha her se mu extra nelíbila ![]()
@Knihomyš píše:
@tasa zagumičkovat?
zagumičkovat složený puzzle nemá smysl, navíc některý je i v krabici, no, moc to asi žeru, já vím
Ja co mam doma takovyhle hry jeste kdyz jsem byla mala tak to mam v takovy vetsi krabici a vyndany z krabicek, nemam to v originalnich krabicich..
@tasa co? myslíme obě dát gumičku na tu krabici, ve které hra bude, a tu dát pak na hranu? jako jestli musí být naležato (což bych u rozdělaného puzzle čekala), tak se nedá nic dělat.
Klasická bedna od banánů úplně stačí
zajděte do obchoďáku a máte vystaráno..