Do čeho oblékat srpnové mimi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
27.3.10 12:32

Do čeho oblékat srpnové mimi?

Termín mám první týden v srpnu a jak tak přemýšlím nad výbavičkou, nevím, co vlastně tak čerstvé mimi má mít na sobě, pokud bude třeba horký srpen jako loni?
Ale zase je mimi ve stínu…
Nebude mu zima v kraťáskách a krátkém rukávu? Asi oblíkat dlouhé rukávy i nohavice ne?
A doma v postýlce - to máme v létě jak ve skleníku, tak to krátký rukáv + dlouhé kalhoty???

Nevím jestli mám vůbec nakupovat krátké kaťata, a body s krátkým… :nevim:
A využili jsme rychlozavinovačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
27.3.10 12:42

Já budu mít taky srpnové mimčo a doma mám prosincovýho teroristu. Plánuju, že využiju oblečení po Matym. Bodyčka s krátkým rukávem ve mě nebudijou důvěru a kraťásky beru jen jako frajeřinku. Pokud budou vedra, počítám, že malá bude v bodyčku s dlouhým rukávem nebo tričku a ponožkách. Tečka. Možná dokoupím nějaký slabý fešný kalhoty, ale dlouhý.
Ale musím přiznat, že po sestřeničce a bratránkovi mám hromady bodyček s krátkým rukávem nebo úplně bez rukávu (nepoužila jsem a ani s tím nepočítám). Oba byli červnoví a asi to dost nosili. Ono záleží, co bude vyhvovat tobě.
Zavinovačku ti rozhodně doporučuju (děti se v ní většinou zklidní), Maty mi v ní spal sedm měsíců určitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
27.3.10 12:45

Já bych zavinku chtěla, starší dcera v ní taky byla klidná a měla ji hodně dlouho. Ale ta se narodila na konci září, takže žádnej pařák, právě nevím, jestli v tom v srpnu nebude vedro. ¨
Na starší dceru jsem taky žádný krátký rukáv nepoužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.3.10 12:52

Rafánek nosil bodýčka s dlouhým nebo overálky. i rychlozavinku využil, ale byla mu krátká a široká. Nezdál se přehřátý. Miminka mají ráda teplo, jsou zvyklá z bříška na 37°C. Potit se začal až později na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.3.10 13:00

Souhlasím s Pudlou...........my jsme narození začátkem srpna a body s krátkým rukávkem snad na sobě ještě nikdy neměla, i v létě jsem dávala dlouhý rukáv a nohavičky, no i zavinovačku jsme využili. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
27.3.10 13:11

Novorozenci mají mít dlouhý rukáv,dlouhé kalhoty,ponožky.V horkém létě jen v jedné vstvě,ale má být zakrytý celý povrch kůže.

Adámek je konec června,nejvíc jsme využili celkové overálky s dlouhým rukávem a ťapičkami,nebo body a polodupačky ukončené pružným nápletem.Nesnáším na miminkách gumy do pasu,ani kalhoty a ponožky.Zvednu mimi,kalhoty se vyhrnou,nožičky holé a ponožky vykope.Když se ochladilo,jako další vrstva bavlněný kabátek.

Adámek zavinovačku nevyužil,bylo šílené horko a on byl jedno z těch mála miminek,zavinutý řval jak tur,na volno spokojený,tak jsem ho přikrývala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
27.3.10 13:14

Mám dcerku červnovou, zrovna byla třicetistupňová parna a bodýčka s krátkým rukávem jsme využili, hlavně doma, tam bylo hůř než venku… Na ven měla dlouhý rukáv, ponožky a plenku přes sebe, na doma krátký rukáv a ponožky.
Uvidíš, jaké bude počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
27.3.10 13:15

Ještě dodávám, že ačkoli jsme nechávali kočár ve stínu, bylo v něm dost horko, takže bývala leckdy i zpocená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.3.10 13:26

Ahoj,
Madlenka je dubnova, ale loni v dubnu bylo teplo, kdyz byli velka vedra, davala jsem body s kratkym rukavem nebo tricko a kratasky, prece jen pod tou boudou jim je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
27.3.10 13:32

Tak já se přidávám k Bohunce, Ondra je v červenci a když nastaly fakt ty parna tak byl venku klidně v body s krátkým rukávem a ponožkách a na hlavě tenoučkej šátek kvůli ouškám a plínku na případný přehození.Jednou jsem mu dala dlouhej rukáv a kalhoty a měl z toho potničky. Hodně záleží na mimču!
Jo a zavinku jsme upotřebili doma taky a pak když se trošku ochladilo tak v ní byl v kočárku moc spokojenej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.3.10 13:39

Miminku jsem dávala dupačky plus bodyčko, květnový syn určitě i venku využil s krátkým rukávem, srpnový už asi ne (ale když tak to může mít na doma, ne?).
Ono se dost dobře může stát, že budeš hekat, jaké je to hrozné s břichem v takovém horku, a pak až se miminko narodí, a vyrazíte konečně ven, tak se prudce ochladí. Tak jsem to přesně měla já :zed: :lol: :lol: .
Rychlozavinovačky jsme užili dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
27.3.10 14:07

Ahojky.
Tak mám jedno dítko narozené v srpnu.
Já dávala taky raději delší rukáv a bodíčko z dupačkama nebo nějaké malé kalhoty.
A jednu deku nebo když bylo chladnější počasí tak svetýrek nebo mikinu.
Oni si tu teplotu nemí nějak zatím regulovat.
Raději at jsou v teple ale zas né moc aby se nedehydrovaly nebo jim byl ostrašné teplo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:29

Tak dcerka je v srpnu 2007, bylo teplo, ale na tričko sem se bála, takže bodýnko tepláčky a mikinku, jinak nic :nevim: Mimíškové jsou zimoumřivý, ale ne ho zase moc balit to ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
27.3.10 18:20

Starší syn je 12. srpna. Mám fotku ze začátku září, kde má na sobě pouze bodýčko s krátkým rukávem a ponožky a to jsme byli ve stínu. V kočárku měl přes sebe tenkou deku.

Já bych třeba 2 body s krátkým rukávem (klidně v 62) koupila. Kdyžtak je užijete jako spodní vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
27.3.10 18:44

Já bych teda byla taky pro koupit krátké rukávy a kdyžtak použít dospodu a něco přes, pokud bude chladněji, malá je květnová, ale podle fotek, když bylo vedro, byla na zahradě třeba jen v bodýčku s krátkým a ponožtičkách :wink: . Na hlavě teda měla vždycky šáteček :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat