Dupačky nebo polodupačky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj,
asi záleží kdy se mimčo narodí.Naše se narodila na podzim,tak jsem ji dávala jen dupajdy.Na jaro a léto mám připravené polodupajdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co jsou dupačky a co polodupačky? My jsme na spaní používaly overaly a jinak dupačky i overaly. Když byly větší, tak spíš ty dupačky. Hrozně mi třeba vadilo, jak jim padají ponožky, když měly tepláky nebo kalhoty, tak to jenom když jsme někam šly.
Jé, takové starosti bych chtěla mít. Já řeším, jak se napojuje psací z po o. ![]()
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U polodupacek do klasicke gumy jsem mela pocit, ze ho to musi skrtit, mel jako pidimimi desne vykuleny pupek.
Tetno rok jsem videla v HM polodupacky v pase se sirokym napletem, to bych byla dala i pidimiminu, kdybych to tenkrat mela.
Strasne me stvali sjizdejici raminka moc velkych nebo naopak moc malych dupacek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tady asi záleží na každé mamine, co jí víc vyhovuje. Já měla mimi taky na podzim, ale využila jsem víc polodupky. Dupačky jsem dávala snad jen prvních 6 týdnů. Byl to prcek, všechno na něm viselo. Tak možná proto jsem měla radši ty polodupačky. Nevypadalo to tak obrovský. No a i teď je občas dám jako pyžamko s bodyčkem s dlouhým rukávem. Mě se na tom líbí, že je rychle stáhnu a nemusím nikde nic rozepínat a posléze ani zapínat. Je to rychlé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se právě na netu poučila, co jsou polodupačky. Tak ty jsem vůbec nevlastnila a asi bych je ani nechtěla. Řekla bych, že jim to bude padat a poleze to dolů.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, dupačky jsme nepoužívali, jen polodupačky (ani jsem nevěděla, že se to tak jmenuje:), jsou perfektní, z HM ne do gumy ale širokým nápletem, moc prima věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hlasuju pro overaly.
Na přebalení miminko celé rozepneš…
Dupačky - když jsem nosila pěkně v klubíčku, lezl jí ten lem co je pod krkem do pusy. Pokud nemají mezi nožkama přebal na patentky, musíš je na přebalení celé svlíknout, a i když je ten přebal, moc mi to nešlo…
Polodupačky když už, tak s tím nápletem místo gumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
každé mimčo je jiné. Mám doma dupačky i polodupačky. Tobík jedině v dupačkách, Apolenka v polodupačkách. TAk to jsem ti asi nepohla
Polodupačky mám ty s tím širokým nápletem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam na mysli tyhle polodupacky (s tim upletem)
- Citovat
- Upravit
Ahoj, pouzivam dupacky, polodupacky a na spani overaly. Dupacky jsou dobre k tricku a polodupacky pouzivam k bodickum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První tři měsíce - dupačky.
Od té doby jen - polodupačky (k velkému nepochopení prarodičů a starších kamarádek
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já teda dost „ujíždím“ na polodupačkách. Moc se mi to líbí, protože když dám dupačky, tak je buď musím celé vyslíct, anebo pokud mají přebal tak zase dupky hodně podkasat pod mimi, aby se neušpinily např. od stoličky. A mám prostě pocit, že polodupky jen vysvlečua je klikd a pak zaase obleču, nic nezapínám. Praktické. Overálky mám na spinkání a v noci teda moc nepřebaluju, protože se mi to zdá na rychlost nic moc a navíc bych si tím malého moc rozebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wape píše:
První tři měsíce - dupačky.
Od té doby jen - polodupačky (k velkému nepochopení prarodičů a starších kamarádek)
Plně tě chápu , já si polodupky prostě nemůžu vynachválit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je lepsi pouzivat od narozeni mimca,dupacky nebo polodupacky?