Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěli bychom začátkem září jet do Chorvatska, dost známých mi radí jet jen tak, bez cestovky a ubytování najít až tam. Že už bude po sezoně, vše bude levnější atd. Dá se to? Máte někdo zkušenost a máte nějaký typ na místo nebo dokonce ubytování?
@Ewule0712 Ahoj, my jsme jezdili na ostrov Rab, myslím, že pro rodiny s dětma je to ideální. Ubytování jsme sháněli až na místě a vždy bez problému. Jen letos mi máma psala, že jim to trvalo dvě hodiny něco najít, ale jsou spokojení.
Ahoj. My jsme byli před týdnem a vyšlo nás to na dvě osoby bez cestovky s benzínem a ubytováním na 8 500kč. Byli jsme v městečku Selce. Ubytování pohledáš i sama na internetu. Cestovky jsou předražené. ![]()
@doumi píše:
@Ewule0712 Ahoj, my jsme jezdili na ostrov Rab, myslím, že pro rodiny s dětma je to ideální. Ubytování jsme sháněli až na místě a vždy bez problému. Jen letos mi máma psala, že jim to trvalo dvě hodiny něco najít, ale jsou spokojení.
A ještě dodávám, že naši tam letos jeli po patnáctý
![]()
@Ewule0712 píše:
A domluvím se?
Naprosto s klidem, oni ti v nejhorším ukážou. Hlavně jsou na čechy zvyklí, takže se snaží ![]()
To je náhoda, zrovna jsem chtěla založit podobnou diskuzi
chystáme se do Primoštenu - nemáte někdo zkušenost se sehnáním bydlení tam až na místě?
@Ewule0712 My se domluvili úplně v pohodě. Hrvačtina je něco na způsob češtiny a slovenštiny. A kdyby náhodou tak ruce a nohy pomůžou ![]()
Naše nejhorší dovolená v Chorvatsku byla ta s cestovkou
. Teď už jezdíme výhradně bez cestovky, ubytování si hledáme předem na internetu tak, aby zařízení apartmánu a vše ostatní odpovídalo tomu, co po dovolené chceme. Na blind nejezdíme, nemáme zájem po cestě ještě zabíjet čas hledáním ubytování
.
@Naima píše:
Naše nejhorší dovolená v Chorvatsku byla ta s cestovkou. Teď už jezdíme výhradně bez cestovky, ubytování si hledáme předem na internetu tak, aby zařízení apartmánu a vše ostatní odpovídalo tomu, co po dovolené chceme. Na blind nejezdíme, nemáme zájem po cestě ještě zabíjet čas hledáním ubytování
.
A kde na internetu hledáte?
Ahojky
vrele doporucuji mam tam znameho popripade muzu dat tel cislo a poslat info do zprav, je to blbost do chorvatska s cestovkou vyhozeny prachy
@Naima píše:
Naše nejhorší dovolená v Chorvatsku byla ta s cestovkou. Teď už jezdíme výhradně bez cestovky, ubytování si hledáme předem na internetu tak, aby zařízení apartmánu a vše ostatní odpovídalo tomu, co po dovolené chceme. Na blind nejezdíme, nemáme zájem po cestě ještě zabíjet čas hledáním ubytování
.
S tím souhlasím. My jsme byli s cestovkou jednou a už bych nikdy nejela!!! Ubytování to nejhorší, který se dalo sehnat, cesta příšerná a cena 2× vyšší, než kdyby jsme jeli sami. Ale aspoň jsme se poučili a už jezdíme sami. Jen pokud chceme jet do hotelu, tak si ho platíme přes cestovku
@RencaVlkova Přesně tak, nám dokonce měli tu drzost pronajmout náš již v cestovce zaplacený apartmán někomu jinému, protože jsme přijel v sobotu až večer (ne, že by měli kdekoliv uvedeno, že musíme přijet v určitém časovém rozmezí). Tak otřesnou chorvatskou vychcanou a nenažranou rodinu jsem tam v životě nepotkala.