Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, zajimalo by me, do kdy jste vy, co zavinujete, zavinovaly diteti ruce. 6ti mesicni dcerka vecer bez zavinuti neusne, porad by šermovala rukama v obliceji. Se obavam, abych nezavinovala az do maturity ![]()
@Folinka Říkala jsem si naprosto totéž, co Ty
. Ale nakonec jsem zavinovala jenom do 9. měsíce ![]()
Úplně to vidím, jak se holka přižene z diskotéky a šup maminka na ní vletí a omotá prostěradlem ruce
Omlouvám se za odbočení, ale nemohla jsem jinak ![]()
Co do maturity… Bacha ať to nepotřebuje i o svatební noci. Bys pak musela instruovat zeťáka
.
P. S. My zavinovali staršího, ale asi jen do 3 měsíců. Mladší nechtěla, ta se ušermovala ke spánku.
Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:38
@Folinka Malými bude za 2 dny 9 měsíců a bez zavinutí rukou by vůbec neusnul. Obávám se toho, co ty. ![]()
@Folinka já dlouho, asi do 10 měsíce, nepamatuji si přesně. Taky jsem měla strach, že budu zavinovat do maturity, ale pak začal zavinutí odmítat a bylo
Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:37
@sissi79 píše:
Do doby než sem nasadila svěrací kazajku![]()
![]()
Ne, ne…jen do doby než si našla milence…sado maso… ![]()
@Dajdula píše:
Co do maturity… Bacha ať to nepotřebuje i o svatební noci. Bys pak musela instruovat zeťáka.
Třeba by se jim to líbilo…
![]()
@Jitka1976 píše:
Ne, ne…jen do doby než si našla milence…sado maso…
Zajímavé téma
Naší malé bude zítra půl roku, co se týče spaní, občas dojde k tomu, že vůbec nechce spinkat a pak je doslova „přetažená“ - to se vždy uchýlím k „housence“.. Napadlo mně, jestli jí tím nemůžu už nějak poškozovat, ale většinou jí to uklidní okamžitě a usne.. Jinak usíná - mudlá si dečku na hlavě, ale někdy se bez toho zavinutí fakt neobejdem.. ![]()
Když šermoval rukama a tím se budil, tak si sám při zavinování dával dobrovolně ruce k tělu. Ve chvíli kdy je začal vytahovat, že mu to vadí, zavinovat jsem přestala a to už usínal a spal v klidu. To mu bylo asi 8.-9.měsíců.
@Jitka1976 píše:
Třeba by se jim to líbilo…![]()
![]()
Jo? Ruce, nohy k sobě
![]()
@Folinka A jak ji zkoušíš dávat spát bez zavinutí? Úplně na volno? Já zavinovala asi do konce čtvrtého měsíce, pak už jsem měla strach, aby se v noci nějak blbě neotočil, protože by se nedostal zpátky. Používala jsem swadlle me zavinovačku, tak v tom byl fakt jak ve svěrací kazajce. Odnaučila jsem postupně asi během týdne, dvou, šla jsem na to pomalinku.