Do kdy jste zavinovaly ruce?

2485
4.2.14 20:31

Do kdy jste zavinovaly ruce?

Ahoj, zajimalo by me, do kdy jste vy, co zavinujete, zavinovaly diteti ruce. 6ti mesicni dcerka vecer bez zavinuti neusne, porad by šermovala rukama v obliceji. Se obavam, abych nezavinovala az do maturity :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Menora
4.2.14 20:32

@Folinka Říkala jsem si naprosto totéž, co Ty :lol:. Ale nakonec jsem zavinovala jenom do 9. měsíce :D

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.2.14 20:33

Do doby než sem nasadila svěrací kazajku :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15097
4.2.14 20:34

Úplně to vidím, jak se holka přižene z diskotéky a šup maminka na ní vletí a omotá prostěradlem ruce :mrgreen: Omlouvám se za odbočení, ale nemohla jsem jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.2.14 20:36

Co do maturity… Bacha ať to nepotřebuje i o svatební noci. Bys pak musela instruovat zeťáka :lol:.
P. S. My zavinovali staršího, ale asi jen do 3 měsíců. Mladší nechtěla, ta se ušermovala ke spánku.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.2.14 20:37

@Folinka Malými bude za 2 dny 9 měsíců a bez zavinutí rukou by vůbec neusnul. Obávám se toho, co ty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468

@Folinka já dlouho, asi do 10 měsíce, nepamatuji si přesně. Taky jsem měla strach, že budu zavinovat do maturity, ale pak začal zavinutí odmítat a bylo

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@sissi79 píše:
Do doby než sem nasadila svěrací kazajku :pankac: :pankac: :pankac:

Ne, ne…jen do doby než si našla milence…sado maso… :think:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@Dajdula píše:
Co do maturity… Bacha ať to nepotřebuje i o svatební noci. Bys pak musela instruovat zeťáka.

Třeba by se jim to líbilo… 8o :think: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.2.14 20:38
@Jitka1976 píše:
Ne, ne…jen do doby než si našla milence…sado maso… :think:
:think: :think: tak odtud jsou ty zárodky bondage :think: :think:
děkuji za vysvětlení :hug: :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
375

Zajímavé téma :kytka: Naší malé bude zítra půl roku, co se týče spaní, občas dojde k tomu, že vůbec nechce spinkat a pak je doslova „přetažená“ - to se vždy uchýlím k „housence“.. Napadlo mně, jestli jí tím nemůžu už nějak poškozovat, ale většinou jí to uklidní okamžitě a usne.. Jinak usíná - mudlá si dečku na hlavě, ale někdy se bez toho zavinutí fakt neobejdem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179

@Folinka Dokdy bude chtít… já teda obě jen do 5 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328

Když šermoval rukama a tím se budil, tak si sám při zavinování dával dobrovolně ruce k tělu. Ve chvíli kdy je začal vytahovat, že mu to vadí, zavinovat jsem přestala a to už usínal a spal v klidu. To mu bylo asi 8.-9.měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
4.2.14 20:39
@Jitka1976 píše:
Třeba by se jim to líbilo… 8o :think: :twisted:

Jo? Ruce, nohy k sobě :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
4.2.14 20:43

@Folinka A jak ji zkoušíš dávat spát bez zavinutí? Úplně na volno? Já zavinovala asi do konce čtvrtého měsíce, pak už jsem měla strach, aby se v noci nějak blbě neotočil, protože by se nedostal zpátky. Používala jsem swadlle me zavinovačku, tak v tom byl fakt jak ve svěrací kazajce. Odnaučila jsem postupně asi během týdne, dvou, šla jsem na to pomalinku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure